הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט 147.5X5

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
מקס תישאר יותר מכווץ מההתחלה איך שאתה יוצא אתה לא מכווץ מספיק שכמות גלוטאוס ובטן ..
תשאיר חזה מורם יותר ..
חוץ מזה יפה מאוד על המשקל

• פותח/ת השרשור
מקס תישאר יותר מכווץ מההתחלה איך שאתה יוצא אתה לא מכווץ מספיק שכמות גלוטאוס ובטן ..
תשאיר חזה מורם יותר ..
חוץ מזה יפה מאוד על המשקל
תודה רבה מרום! אעבוד יותר על הכיווץ בהתחלה! באמת לא חשבתי על זה כמו שצריך 😃

תודה רבה מרום! אעבוד יותר על הכיווץ בהתחלה! באמת לא חשבתי על זה כמו שצריך 😃
אני יודע את זה מנסיון אישי גם לי היה באט ווינק וכאבים בגב
תשאר יותר מכווץ וזה עוזר פלוס להרים חזה 😃

יותר מדי דגשי ריפטו לטעמי.

תנסה להסתכל קדימה ולא למטה, מרפקים מתחת למוט במקום להרים חזק למעלה. לא בטוח שזה ישפר (תלוי מה דומיננטי אצלך) אבל שווה לנסות.

• פותח/ת השרשור
יותר מדי דגשי ריפטו לטעמי.

תנסה להסתכל קדימה ולא למטה, מרפקים מתחת למוט במקום להרים חזק למעלה. לא בטוח שזה ישפר (תלוי מה דומיננטי אצלך) אבל שווה לנסות.
אתה לא מסכים עם הדגשים של ריפטו או עם זה שהם מתאימים לי ספציפית?

ודע שחזרה ראשונה לא טובה
יודע שיש באט ווינק אבל זה הבאט ווינק המינימאלי שאני מסוגל להגיע אליו.
אשמח לשמוע עוד עצות
אתה בפלקשן בתחתית, אל תקבל את זה, ואל תגיד שאתה לא יכול אחרת כי אתה ועוד איך כן יכול אחי תעבוד על זה.
עכשיו נראה קצת שאתה מסתכל למטה מידי וזה גורם לך להיות אופקי מידי, תנסה להסתכל רחוק יותר, אבל יכול להיות שאני טועה.

• פותח/ת השרשור
אתה בפלקשן בתחתית, אל תקבל את זה
שנים מנסה לתקן את זה. לא מצליח. כבר ויתרתי.
עכשיו נראה קצת שאתה מסתכל למטה מידי
זה ריפלקס בגלל המראה המגעילה הזאת... אני פעם הבאה אחליף את המיקום של המוט לחלק השני של הכלוב וזה יתוקן

תודה רבה 😃

אתה לא מסכים עם הדגשים של ריפטו או עם זה שהם מתאימים לי ספציפית?

שום דגש שכל מאמן ייתן לך לא יתאים ל-100% מהמתאמנים. בניגוד למה שאנשים חושבים, אין טכניקה אחת ויחידה שכולם צריכים להתיישר לפיה ושההבדל היחיד ביניהם יהיה הזוויות כפונקציה של האנתרופומטריה. האנורמליות והשונות בין מתאמנים שונים הרבה יותר גדולה מזה.

• פותח/ת השרשור
שום דגש שכל מאמן ייתן לך לא יתאים ל-100% מהמתאמנים. בניגוד למה שאנשים חושבים, אין טכניקה אחת ויחידה שכולם צריכים להתיישר לפיה ושההבדל היחיד ביניהם יהיה הזוויות כפונקציה של האנתרופומטריה. האנורמליות והשונות בין מתאמנים שונים הרבה יותר גדולה מזה.
כן אני מודע לזה. פשוט רציתי לדעת אם הוא מציע לי לשנות טכניקה כי הוא חושב שאולי הגוף שלי יגיב לזה יותר טוב או שפשוט הוא לא מסכים עם הדגשים של ריפטו ללואו באר סקוואט בכללי. דרך אגב, קיבלתי בדיוק את אותה הביקורת בפורום של ריפטו. אמרו שאני עושה "יותר מדי היפ דרייב" ושהסקוואט שלי בגלל זה מתבסס יותר מדי על שרירי הירך.

שנים מנסה לתקן את זה. לא מצליח. כבר ויתרתי.
אני לא מקבל את זה, וגם אתה לא תקבל את זה. האגן יכול להסתובב בתחתית וזה עדיין יהיה בסדר, זה תלוי כמה.
תפתח ברכיים יותר החוצה אם צריך, ותשמור על כיווץ בגב בתחתית, תעלה סרטון בלי חגורה, די נראה לי שהיא הגורם לבעיה.

• פותח/ת השרשור
אני לא מקבל את זה, וגם אתה לא תקבל את זה. האגן יכול להסתובב בתחתית וזה עדיין יהיה בסדר, זה תלוי כמה.
תפתח ברכיים יותר החוצה אם צריך, ותשמור על כיווץ בגב בתחתית, תעלה סרטון בלי חגורה, די נראה לי שהיא הגורם לבעיה.
הייתה תקופה שעבדתי על זה קשה והעליתי סרטונים כל שבוע. עשיתי הרבה מאוד דברים כדי להצליח לסיים את התנועה בלי פלקשן. קראתי את כל הפאקינג פרק סקוואט בSS כדי להבין את הבעיה. אפילו הגורו לא הצליח לתקן לי את זה. בקיצור, הדעה הרווחת שאני מקבל על הסקוואט שלי היא שהוא בסדר ושהפלקשן הזה בתחתית לא מספיק רציני כדי לגרום לבעיות, ברור שזה לא בסדר, אבל אם אחרי כל המאמצים לא הצלחתי לתקן את זה אני כבר לא יודע מה עוד אפשר לעשות.

הייתה תקופה שעבדתי על זה קשה והעליתי סרטונים כל שבוע. עשיתי הרבה מאוד דברים כדי להצליח לסיים את התנועה בלי פלקשן. קראתי את כל הפאקינג פרק סקוואט בSS כדי להבין את הבעיה. אפילו הגורו לא הצליח לתקן לי את זה. בקיצור, הדעה הרווחת שאני מקבל על הסקוואט שלי היא שהוא בסדר ושהפלקשן הזה בתחתית לא מספיק רציני כדי לגרום לבעיות, ברור שזה לא בסדר, אבל אם אחרי כל המאמצים לא הצלחתי לתקן את זה אני כבר לא יודע מה עוד אפשר לעשות.
אל תעצבן אותי, תשלח לי את אחד הסרטונים שצולמו טוב בפרטי או שתעלה אותו לפה, אני רוצה לראות.

• פותח/ת השרשור
אל תעצבן אותי, תשלח לי את אחד הסרטונים שצולמו טוב בפרטי או שתעלה אותו לפה, אני רוצה לראות.
אני אצלם אחד ביום שלישי ואשלח לך. דרך אגב, גם במשקל גוף אני לא מצליח לעשות תנועה מושלמת.

אני אצלם אחד ביום שלישי ואשלח לך. דרך אגב, גם במשקל גוף אני לא מצליח לעשות תנועה מושלמת.
משקל גוף זה לא פקטור טוב לבדיקה, כי נקודת מרכז הכובד שונה, תשלח לי סרטון עם מוט, אבל בלי חגורה, אני ינסה לעזור לך כמה שאני יכול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית