עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אל תדאג הברכיים לא גולשות ולהפך, הטענה היחידה נגד הסקוואטים שלי היא שהסקוואטים יותר מדי ריפטואיסטים. אני חייב להפך לשלוח את הברכיים יותר קדימהאחרי שנייה 20, הברכיים שלך גולשות טיפה נראלי, או שזה המכנס ואני סתם עיוור.
יודע שחזרה ראשונה לא טובה
יודע שיש באט ווינק אבל זה הבאט ווינק המינימאלי שאני מסוגל להגיע אליו.
אשמח לשמוע עוד עצות
את ההערה הזאת עוד לא שמעתי. תודה, אבדוק לגבי זה!גם לי נראה שיש פה יותר מידי גוד מורנינג
יש לי סיפור ארוך ולא נעים לגבי זה. כדי לא לחפור אגיד בקיצור. אמרו לי את זה כבר בסרטונים קודמים, עבדתי כמה שבועות בצורה שבה הוצאתי את הברכיים החוצה ואז כשהעליתי לפה סרטונים אמרו לי שזה נראה יותר טוב. הבעיה הייתה שאחרי כמה שבועות כאלה התחילה לי פציעה בברך ימין שממש כאבה לי גם במנוחה וגם באימון. אחרי שהפסקתי לעשות סקוואטים עם הוצאת ברכיים זה לאט לאט עבר ועכשיו הברך לא כואבת בכלל. בסופו של דבר ראיתי את זה שאין לי ברירה ואני חייב להסקוויט בצורה שבה אני מסקוויט אחרת נוצרת לי משום מה בעיה בברך.בגדול זה נראה בסדר, אבל, כמה באמת אתה דוחף ברכיים החוצה? אני חושב (אני בטוח) שאם ממש תדחוף אותם החוצה זה יקל עליך מאוד
התכוונתי שהם גולשות מעט פנימה, לא קדימה.אל תדאג הברכיים לא גולשות ולהפך, הטענה היחידה נגד הסקוואטים שלי היא שהסקוואטים יותר מדי ריפטואיסטים. אני חייב להפך לשלוח את הברכיים יותר קדימה
צודק הן נכנסות פנימה בעליה אבל זה לא יותר מדי קריטי אצליהתכוונתי שהם גולשות מעט פנימה, לא קדימה.
לא נראה שאתה מחזיק אותם חזק בחוץ.