ייעוץ סקוואט 147.5X5

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אחרי שנייה 20, הברכיים שלך גולשות טיפה נראלי, או שזה המכנס ואני סתם עיוור.
אל תדאג הברכיים לא גולשות ולהפך, הטענה היחידה נגד הסקוואטים שלי היא שהסקוואטים יותר מדי ריפטואיסטים. אני חייב להפך לשלוח את הברכיים יותר קדימה

ריפטו (לדעתי) מומחה באימון אוכלוסיה כללית לרמת כוח טובה.

השיטה שלו היא מאוד לא גמישה ולא מותאמת אישית - מה שהופך את ההצלחה בהתחלה לגדולה מאוד (90% מהאנשים אם יבצעו כמו שצריך - יתקדמו).

אני חושב שיש אנשים שבנויים שונה, עם חולשות שונות, והטכניקה שלו מתבססת חזק מאוד על גב חזק ובכלל פוסטריור צ'יין.

יש המון סקוואטרים מעולים ששופפים עם טורסו יחסית אנכי ומבט קדימה.

אגב, הדגש מס' 1 של אד קואן לסקוואט, זה מבט קדימה וגב זקוף.

יודע שחזרה ראשונה לא טובה
יודע שיש באט ווינק אבל זה הבאט ווינק המינימאלי שאני מסוגל להגיע אליו.
אשמח לשמוע עוד עצות

בגדול זה נראה בסדר, אבל, כמה באמת אתה דוחף ברכיים החוצה? אני חושב (אני בטוח) שאם ממש תדחוף אותם החוצה זה יקל עליך מאוד

• פותח/ת השרשור
גם לי נראה שיש פה יותר מידי גוד מורנינג
את ההערה הזאת עוד לא שמעתי. תודה, אבדוק לגבי זה!
בגדול זה נראה בסדר, אבל, כמה באמת אתה דוחף ברכיים החוצה? אני חושב (אני בטוח) שאם ממש תדחוף אותם החוצה זה יקל עליך מאוד
יש לי סיפור ארוך ולא נעים לגבי זה. כדי לא לחפור אגיד בקיצור. אמרו לי את זה כבר בסרטונים קודמים, עבדתי כמה שבועות בצורה שבה הוצאתי את הברכיים החוצה ואז כשהעליתי לפה סרטונים אמרו לי שזה נראה יותר טוב. הבעיה הייתה שאחרי כמה שבועות כאלה התחילה לי פציעה בברך ימין שממש כאבה לי גם במנוחה וגם באימון. אחרי שהפסקתי לעשות סקוואטים עם הוצאת ברכיים זה לאט לאט עבר ועכשיו הברך לא כואבת בכלל. בסופו של דבר ראיתי את זה שאין לי ברירה ואני חייב להסקוויט בצורה שבה אני מסקוויט אחרת נוצרת לי משום מה בעיה בברך.

אל תדאג הברכיים לא גולשות ולהפך, הטענה היחידה נגד הסקוואטים שלי היא שהסקוואטים יותר מדי ריפטואיסטים. אני חייב להפך לשלוח את הברכיים יותר קדימה
התכוונתי שהם גולשות מעט פנימה, לא קדימה.
לא נראה שאתה מחזיק אותם חזק בחוץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית