הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה ארוחת בוקר מומלצת

ניר669

משתמש פעיל
303
38
נק' מוניטין:
49
303
38
טוב התחלתי את זה לא מזמן אבל אהבתי מאוד את הרעיון וגם הטעם נחמד ביותר וזה מאוד פשוט להכנה בבוקר זה 5 דקות מוכן אפילו פחות זה פנקייקים כאלה נחמדים כאלה שאפשר להוסיף דבש,ריבה,חמאת בוטנים,נוטלה וכו' מה שצריך זה:
שיבולת שועל 100-120 גרם
2 ביצים
חלב במידת הצורך (בערך 50-90 מ"ל) כדי שהתערובת שתיהיה יותר דלילה
לערבב במיקסר עד שזה הופך לאחיד
מחממים מחבת מוסיפים קצת שמן זית שלא יידבק למחבת שופכים את התערובת שלבפנים מחכים שיהיה מוכן ובהגשה אפשר לאכול את זה עם דבש שזה מאוד טעים,ריבה,שוקולד,אני רוצה לנסות גם חמאת בוטנים מחר בעקרון, כל דבר שמתחשק לכם ונראה לכם שהולך טוב

טוב התחלתי את זה לא מזמן אבל אהבתי מאוד את הרעיון וגם הטעם נחמד ביותר וזה מאוד פשוט להכנה בבוקר זה 5 דקות מוכן אפילו פחות זה פנקייקים כאלה נחמדים כאלה שאפשר להוסיף דבש,ריבה,חמאת בוטנים,נוטלה וכו' מה שצריך זה:
שיבולת שועל 100-120 גרם
2 ביצים
חלב במידת הצורך (בערך 50-90 מ"ל) כדי שהתערובת שתיהיה יותר דלילה
לערבב במיקסר עד שזה הופך לאחיד
מחממים מחבת מוסיפים קצת שמן זית שלא יידבק למחבת שופכים את התערובת שלבפנים מחכים שיהיה מוכן ובהגשה אפשר לאכול את זה עם דבש שזה מאוד טעים,ריבה,שוקולד,אני רוצה לנסות גם חמאת בוטנים מחר בעקרון, כל דבר שמתחשק לכם ונראה לכם שהולך טוב
אם אתה ממש רוצה להתחנזר.
תקפיא חבילות אוריאו לפחות 5 שעות.
אחר כך אתה טובל כל עוגיה בבלילה של הפנקיק ומטגן בשמן עמוק.

זה אלוהי,באחריות

• פותח/ת השרשור
אם אתה ממש רוצה להתחנזר.
תקפיא חבילות אוריאו לפחות 5 שעות.
אחר כך אתה טובל כל עוגיה בבלילה של הפנקיק ומטגן בשמן עמוק.

זה אלוהי,באחריות
נשמע טוב מאוד אני אנסה את זה בתור צ'יט:79nb:

Back
למעלה תחתית