מסה מה כדאי לאכול לארוחת בוקר ?

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
אז, למישהו יש מתכון של שיבולת שועל לבוקר ? אני כל אחר צהריים מכין לי שייק ,עם חלב וקוואקר ובננה, אבל מה אני אכין שייק גם בבוקר גם בצהריים ? בא לי לגוון

קורנפלקס עם חלב?
חייב שייק דווקא?

ראיתי בFXP או משהו שלא ממליצים על קורנפלקס, עד עכשיו אני באמת אוכל קורנפלקס. זה לא שייק מבחירה
אתה יכול לאכול קורנפלקס...
אם אתה רוצה שיבולת שועל, אני כל בוקר שם בקערה כוס שיבולת שועל, שם מים עד המים בשכבה דקה מעל השש ושם במיקרו ל2 דקות, אחכ שם 2 כפיות דבש, מערבב וזה יוצא טעים

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לאכול קורנפלקס...
אם אתה רוצה שיבולת שועל, אני כל בוקר שם בקערה כוס שיבולת שועל, שם מים עד המים בשכבה דקה מעל השש ושם במיקרו ל2 דקות, אחכ שם 2 כפיות דבש, מערבב וזה יוצא טעים
אני כבר מכין פנקייק משיבולת שועל, ביצים וחלב, אפילו העלתי את המתכון, יוצא פיגוז.

דייסת שיבולת שועל:
100 גרם שיבלות שעול
כוס וחצי חלב
כף שוקולד וקינמון

• פותח/ת השרשור
דייסת שיבולת שועל:
100 גרם שיבלות שעול
כוס וחצי חלב
כף שוקולד וקינמון
יש מצב שאני לא אוהב שוקולד, כן יש כאלה ... יש משהו אחר שאפשר לקבל ממנו טעם ?

אבקת חלבון שיבולת שועל מים
לבריאות

יש מצב שאני לא אוהב שוקולד, כן יש כאלה ... יש משהו אחר שאפשר לקבל ממנו טעם ?
דבש, מייפל, ממרח תמרים, ריבת חלב, ממרח חלב, ממרח חלבה כל אלה ניסיתי והיה די סבבה ממרח חלב (שוקולד לבן ושוקולד היה הכי טעים)
אתה יכול לנסות חמאת בוטנים 😃

• פותח/ת השרשור
דבש, מייפל, ממרח תמרים, ריבת חלב, ממרח חלב, ממרח חלבה כל אלה ניסיתי והיה די סבבה ממרח חלב (שוקולד לבן ושוקולד היה הכי טעים)
אתה יכול לנסות חמאת בוטנים 😃
אני אנסה לאתלתר מה לשים ואגיד לך מה שמתי, תודה.

קורפלקס זה קלוריות בדיוק כמו שיבולת שועל. נכון שיש עדיפות לשיבולת מבחינת ערכים אבל עוד גרם סוכר לא יהרוס אותך.
כשיש לי זמן אני באמת מתחיל להרכיב תערובת של שיבולת שועל עם סקופ דבש בננה וכו.. כשאני לי זמן אני שופך קורנפלקס וצולל.

• פותח/ת השרשור
קורפלקס זה קלוריות בדיוק כמו שיבולת שועל. נכון שיש עדיפות לשיבולת מבחינת ערכים אבל עוד גרם סוכר לא יהרוס אותך.
כשיש לי זמן אני באמת מתחיל להרכיב תערובת של שיבולת שועל עם סקופ דבש בננה וכו.. כשאני לי זמן אני שופך קורנפלקס וצולל.
אני כל בוקר עם שייק נחמד

אל תתייחס לקלוריות, קורנפלקס ושיבולת שועל אלה 2 דברים שונים לחלוטין מבחינת איכות אוכל
מציע לך לא לאכול קורנפלקס כי זה לרוב בעיקר סוכר, גם אלה שנחשבים בריאים יותר (חוץ מאלה שהם פשוט גוש סיבים)

אל תתייחס לקלוריות, קורנפלקס ושיבולת שועל אלה 2 דברים שונים לחלוטין מבחינת איכות אוכל
מה שונה באיכות?

מציע לך לא לאכול קורנפלקס כי זה לרוב בעיקר סוכר, גם אלה שנחשבים בריאים יותר (חוץ מאלה שהם פשוט גוש סיבים)
ומה ההבדל בין שיבולת שועל וסוכר?

מה שונה באיכות?
ומה ההבדל בין שיבולת שועל וסוכר?
שיבולת שועל לא מכילה כמעט סוכר, היא נחשבת פחמימה מורכבת ועוד אחת עם יחסית הרבה סיבים (כל עוד זו לא שיבולת שועל להכנה מהירה), שזה ההפך המוחלט מסוכר וקורנפלקס

מה זה סוכר? תפרט
וממה מורכבת שיבולת שועל? תפרט שוב.
בסוכר אני מתכוון סוכר מטבח רגיל/פחמימה פשוטה מאוד אחרת
בשיבולת שועל יש כמעט אך ורק פחמימות מורכבות

תפסיק להתחכם אתה יודע שהוא מתכוון לסוכר לבן ולא לסוכר=פחמימה.
נכון, אני יודע שהוא מתכוון לסוכר לבן.

בסוכר אני מתכוון סוכר מטבח רגיל/פחמימה פשוטה מאוד אחרת
בשיבולת שועל יש כמעט אך ורק פחמימות מורכבות

אני שוב שואל, הפעם שניכם. מה זה סוכר לבן? ולמה אתם כל כך נגדו אבל כל כך בעד שיבולת שועל?
ממה מורכב סוכר לבן הנורא והאיום וממה מורכבת אלילת הפחמימות שיבולת שועל?

אני שוב שואל, הפעם שניכם. מה זה סוכר לבן? ולמה אתם כל כך נגדו אבל כל כך בעד שיבולת שועל?
ממה מורכב סוכר לבן הנורא והאיום וממה מורכבת אלילת הפחמימות שיבולת שועל?
סוכר לבן מורכב גם מגלוקוז, שהוא בסדר, אבל גם מפרוקטוז, שלא כזה טוב לנו
והתגובה של הגוף שלנו שונה לחלוטין בין אם אוכלים פחמימה מורכבת או פשוטה, זה ייקח הרבה זמן להסביר את כל ההבדלים, אבל חוץ מקצת לפני או אחרי האימון, אתה רוצה להימנע מהתגובות של הגוף לפחמימה פשוטה

Back
למעלה תחתית