הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט חלש

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
שלום,למה הדדליפט שלי נמוך ביחס לסקוואט?ממה שאני יודע הדדליפט אמור להיות יותר כבד.שניהם אצלי 80 לחמישיה (82 ל3 סק)כשהטכניקה בסקוואט טובה והדדליפט החזרה האחרונה טיפה מתחרבשת(גב מתעגל).האם זה יכול להיות בגלל בטן חלשה או גב תחתון לא חזק מספיק?
תודה

יכול להיות שיש לך קבוצת שרירים "חזקה מטבעה" ביחס לקבוצת שרירים אחרת, וזה הגורם.
יכול להיות בעיה טכנית
יכול להיות פרופורציות גוף: לאנשים בעלי ידיים קצרות ורגליים קצרות הסקוואט יהיה בדרך כלל חזק ביחס לדדליפט (בהשוואה לאנשים עם גפיים קצרים).

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שיש לך קבוצת שרירים "חזקה מטבעה" ביחס לקבוצת שרירים אחרת, וזה הגורם.
יכול להיות בעיה טכנית
יכול להיות פרופורציות גוף: לאנשים בעלי ידיים קצרות ורגליים קצרות הסקוואט יהיה בדרך כלל חזק ביחס לדדליפט (בהשוואה לאנשים עם גפיים קצרים).
אני חשבתי שיש לי גב חזק ביחס לרגליים נגיד אבל כנראה שלא.לא יודע אם הארוך ידיים שלי נקרא קצר או ארוך

מהי התוכנית שלך?
ברור שאם אתה עושה תוכניות מתחילים כמו ss וטקסס שהדגש הוא על נפח סקוואט ורק פעם- פעמיים בשבוע עושים סט 1 של דדליפט לחמישייה אתה תהיה חזק יותר בסקוואט בסופו של דבר

• פותח/ת השרשור
באיזה חלק אתה נכשל בדדליפט?
ניתוק או נעילה?
ניתןק כמעט תמיד
מהי התוכנית שלך?
ברור שאם אתה עושה תוכניות מתחילים כמו ss וטקסס שהדגש הוא על נפח סקוואט ורק פעם- פעמיים בשבוע עושים סט 1 של דדליפט לחמישייה אתה תהיה חזק יותר בסקוואט בסופו של דבר
אני בלינארית.אבל אני לא יודע אם אתה צודק בקשר למה שאמרת.בסס יש לך פעם בשבועיים שני אימונים עם דדליפט,כשאתה מתקדם יותר אז גם יש לך סקוואט קל באמצע שבוע.בנוסף,בסקוואט אתה בסופו של דבר חותך את ההתקדמות בחצי ובדדליפט תמיד ב5.

ניתןק כמעט תמיד

אני בלינארית.אבל אני לא יודע אם אתה צודק בקשר למה שאמרת.בסס יש לך פעם בשבועיים שני אימונים עם דדליפט,כשאתה מתקדם יותר אז גם יש לך סקוואט קל באמצע שבוע.בנוסף,בסקוואט אתה בסופו של דבר חותך את ההתקדמות בחצי ובדדליפט תמיד ב5.
תעשה חישוב כמה סטים וחזרות עשית עד עכשיו בss ובלינארית לסקוואט וכמה לדדליפט ותגיד לי אחרי זה אם אני טועה
בכל התוכניות כוח למתחילים הסקוואט לוקח את כל הפוקוס
ואני מדבר בתור אחד שעשה את כולם

• פותח/ת השרשור
120 חזרות סקוואט(כבדות)
30 חזרות דדליפט(כבדות)
בחודש,כשבסקוואט עלית 20 קג ובדדליפט 30.אותו אחד שעושה רמ1 בדדליפט הוא יהיה יותר חזק לא?זה נשמע לי הכי הגיוני

מהי התוכנית שלך?
לא מסכים.
אני בSS והדדליפט שלי מהתחלת הSS ועד עכשיו (קרוב לסוף) גבוה מהסקוואט.
זה תלוי בדברים אחרים לגמריי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית