הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הבדל בין תוסף NO למשקה אנרגיה דיאט

• פותח/ת השרשור fabian
  • פורסם בתאריך

fabian

משתמש פעיל
527
0
נק' מוניטין:
322
527
0
אהלן

יש לי שאלה קטנה, שמעתי כאן אנשים שאומרים שהפורמולות האלה סטייל NO XPLOAD או superpump נותנות יותר חשק להתאמן וכיף להתאמן איתם. ממה שאני יודע הפורמולות האלה מכילות גם קריאטין. אני את הקריאטין שלי לוקח בד"כ עם השייק חלבון בסוף האימון ולפני תחילת אימון שותה פחית XL דיאט.
מה אתם אומרים? עד כמה הבדל משמעותי יהיה ב"חשק להתאמן" בין הקפאין שאני מקבל עכשיו לפורמולה כזאת סטייל NO XPLOAD ?
והאם מישהו ניסה כבר את האתר vitacost ?

הבדל דיי גדול כי יש הבדל בכמות.
בפחית של XL יש משהו כמו 60-70 מ"ג קפאין, במנת פורמולה יש בד"כ 150-200 מ"ג.
אתה צריך אבל לזכור שרוב הפורמולות עושות סלט ומערבבות 5-6 סוגים שונים של קריאטין, חלקם לא יעילים והוכחו בכך, חלקם לא נחקרו, ויש עוד המון מרכיבים מוזרים וחסרי טעם בפורמולות (כמו יהומבין) כדי להאיץ את הדופק ולתת לך את התחושה הכל כך "טובה", כדי שתקנה שוב ותחשוב שזה באמת עובד.

הבדל דיי גדול כי יש הבדל בכמות.
בפחית של XL יש משהו כמו 60-70 מ"ג קפאין, במנת פורמולה יש בד"כ 150-200 מ"ג.
אתה צריך אבל לזכור שרוב הפורמולות עושות סלט ומערבבות 5-6 סוגים שונים של קריאטין, חלקם לא יעילים והוכחו בכך, חלקם לא נחקרו, ויש עוד המון מרכיבים מוזרים וחסרי טעם בפורמולות (כמו יהומבין) כדי להאיץ את הדופק ולתת לך את התחושה הכל כך "טובה", כדי שתקנה שוב ותחשוב שזה באמת עובד.
אני עדין לא מבין למה אנשים מבזבזים על זה כסף

כי זה מביא אותם למכון ועושה להם טוב על הלב, מה גם לאנשים כאלו בד"כ לא חסר.
פורמולות זה נחמד, אני עצמי התאמנתי תקופה עם כל מיני זבל אבל אפדרין יעשה את העבודה יותר טוב מכל פורמולה אי פעם שתצא לשוק בתור בוסטר לפני אימון.

• פותח/ת השרשור
ברור לי שעדיף טבליות קפאין על XL, אבל נראה לי שלא כדאי לי טבליות קפאין. לקחתי ליפו 6 במשך איזה שבועיים ולקח לי זמן להיגמל מזה אח"כ, הייתי במשך איזה שבוע כמו נרקומן בקריז בגלל הקפאין, אז אני מעדיף כמות יותר בקטנה.
בפחית יש 80 מ"ג קפאין ואני גם שותה יחד איתה כוס של תה ירוק שזה עוד 30~ מ"ג קפאין וזה כן נותן לי חשק להתאמן, אבל אם עם פורמולות זה יותר כיף אז אולי בכל זאת שווה פעם אחת לנסות לא?

כמה אר'גינין אמורים לקחת ? וכן אפדרין כנראה יותר אפקטיבי, אבל בתור חומר אסור גם יותר קשה להשגה (ועם יותר תופעות לוואי... אחרי מה שהיה לי עם הקפאין אני לא יכול לחשוב בכלל על להתקרב לאפדרין)

אפשר לחשוב מה היה לך עם הקפאין זה כולה גמילה שאתה עובר יומיים קשים ואז אתה כמו חדש עם רגישות גבוהה לקפאין

• פותח/ת השרשור
לי זה לקח קצת יותר מיומיים אבל לא יודע.
בכל מקרה, לא באפדרין עסקינן, חוץ מזה אין לי שמץ גם איפה אפשר להשיג ממקור אמין... 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית