הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סופ״ש שלישי, לא מרגיש ככה

bablaka

משתמש פעיל
527
179
נק' מוניטין:
390
527
179
אהלן חברים , סוף שבוע שלישי של סייקל שני:
טסט 500 מ״ג בשבוע
בולד 800 מ״ג בשבוע (שבוע ראשון היה פרונטלואד 1600 מ״ג)
לא מרגיש עלייה דרסטית בליבידו כמו גם בכוח או במסה.

מודע לכך שאסטרים ארוכים אמורים להיות מורגשים לאחר כמה שבועות אבל אני לא מרגיש שום שינוי דרסטי. לחכות עוד קצת אולי ?
תודה למי שיעזור לי.

אני שוקל כבר לא להגיב להודעות שלך, באמת.
רק כי חשוב לי שאחרים כאן יקראו את דעתי אני מצטט ועונה.
ה"נוסחאות" שאני ממהר "להתפאר" בהן הן רק פלטפורמה. אל תיתפס עליהן בלנסות להוכיח אותי אחרת.
השורה החתונה היא כזו - קיק פרופ יתן בערך פי 2 רמות טסט מהרמות שתהיינה בשיא ביתר הסייקל.
מתאים לך? לך על זה!
לא מתאים? יש אלטרנטיבות.

מה שאני טוען זה שמי שרוצה להרגיש את הסייקל על ההתחלה, שייקח אוראליים.
אפשר לבצע העמסות לחומרים בעלי אסטר ארוך, כדי לקצר את זמן ההגעה לרמות השיא שלהם בדם.
זה לא אומר שההעמסה תביא לרמה גבוהה יותר של חומר כאשר תבוצע, אלא, מקסימום, לרמה זהה לזו של השיא.
לדקור את עצמך 5 או 6 פעמים בשבוע בזמן קיק פרופ זה לא נעים, בוודאי לא למי שרק מתחיל בעולם החומרים.
אגב, גם איכות החומר משחקת. הווה אומר, נסה לעשות העמסה עם טסטוירון דיפו רפואי של באייר, וכנראה ותרגיש את החומר יותר חזק מאשר חברת אנדרגראונד כזו או אחרת.
אתה לא חייב להגיב אם לא בא לך או אם נגמרות לך התשובות
  1. בהעמסה של פרופ אין צורך לדקור את עצמך 6 פעמים בשבוע אלא רק 3 במקום 2
  2. חבר מאוד קרוב ביצע פרונטלואד עם באייר מבית מרקחת ושוב לא הרגיש כלום בשבועיים וחצי הראשונים וגם בהבדל זעיר מפרוטוקול רגיל שלא שווה את כל העניין(אתה כנראה לא מבין או לא רוצה להבין מה המטרה בסטרארט קיק) לא דיברתי על תופעות הלוואי שבמינוני פרונטלואד עשויות להיות מאוד לא נעימות
  3. הבחור מהפורום פה השתמש בבלקאן מקורי שעד כמה שאני זוכר לא שמעתי אותך מותח על החברה ביקורת...להיפך..והתחיל להרגיש את החומר רק בתחילת השבוע החמישי הוא גם פרסם את זה כאן באשכול אם זה מעניין אותך

נערך לאחרונה:
אתה לא חייב להגיב אם לא בא לך או אם נגמרות לך התשובות
  1. בהעמסה של פרופ אין צורך לדקור את עצמך 6 פעמים בשבוע אלא רק 3 במקום 2
  2. חבר מאוד קרוב ביצע פרונטלואד עם באייר מבית מרקחת ושוב לא הרגיש כלום בשבועיים וחצי הראשונים(אתה כנראה לא מבין או לא רוצה להבין מה המטרה בסטרארט קיק)
  3. הבחור מהפורום פה השתמש בבלקאן מקורי שעד כמה שאני זוכר לא שמעתי אותך מותח על החברה ביקורת...להיפך
1. הבנת הנקרא וחשבון פשוט: אם עושים קיק פרופ -ב מ ק ב י ל- לאנתת, אז יש שבוע טחד עם 5 זריקות (2 אנתת, 3 פרופ) ושבוע אחר עם 6 זריקות (2 אנתת, 4 פרופ). מקווה שהבנת סופסוף.
2. ההרגשה תהיה שונה כי קיק שווה לפי 2 טסט. מי אמר שלא.? בלונג ראן (צבירת רווחים על סוף הסייקל) זה יהיה זניח.
3. לא מותח ביקורת. באלקן טובים במידה ומקורי. אגב, גם הם שם בחברה לא תמיד יודעים מה איכות חומר הגלם שהם מקבלים. ככה זה באנדר. מלבד זאת הרגשה זה דבר אינדיבידואלי. יש הרבה ציפייה מקיק של פרופ ולדעתי היא לא מוצדקת. אי אפשר להשוות אותה לקיק של אוראליים.

1. הבנת הנקרא וחשבון פשוט: אם עושים קיק פרופ -ב מ ק ב י ל- לאנתת, אז יש שבוע טחד עם 5 זריקות (2 אנתת, 3 פרופ) ושבוע אחר עם 6 זריקות (2 אנתת, 4 פרופ). מקווה שהבנת סופסוף.
אם עושים קיק פרופ אז מזריקים ראשון ורביעי יחד עם האנטט ובאמצע לוקיחם פרופ לבד!
יש מבין ??
בכל מקרה אתה מתעקש להכניס לדיון דקירות ועניינים אחרים שלא הכרח קשורים למחלוקת בינינו בעניין הזה
לטענתי אין שום היגון ושום תועלת בפרונטלואד בטח לא לצורך סטארט קיק למרות שמעשית כביכול משתחרר יותר חומר פעיל בכל יום ...בכוח ובאימונים זה לא יורגש לפני השבוע השלישי!! אז למה בדיוק יש סיבה לבצע??
ואני מוכן להתווכח על זה עם כל מי שחושב אחרת

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב חברים, אני מעלה מינון מהיום ל-750 מ״ג לשבוע.
אני ממשיך את הסייקל בינתיים, מקווה שיהיה טוב.
במידה ולא יחול שינוי, אני כמובן אחתוך לPCT. קצת מבאס אבל עדיף מאשר להזריק חומר לא פועל.
למי שהתעניין- חומרים של וורמודג׳, אורגינליים.

1.JPG

• פותח/ת השרשור
תסביר? וורמודג חברה עם מוניטין אחלה.
הדעות לגביה מאוד חלוקות באינטרנט. למרות זאת
חברים עשו/עושים סייקלים שלהם ותוצאות מעולות (אומנם החומרים שהם לוקחים הרבה יותר ״חזקים״ ממה שאני משתמש אבל בכל זאת..).

תסביר? וורמודג חברה עם מוניטין אחלה.
הדעות לגביה מאוד חלוקות באינטרנט. למרות זאת
חברים עשו/עושים סייקלים שלהם ותוצאות מעולות (אומנם החומרים שהם לוקחים הרבה יותר ״חזקים״ ממה שאני משתמש אבל בכל זאת..).

זה היה בצחוק,
פשוט צריך לדעת מאיפה לקנות -
כי לא חסרים זיופים שמסתובבים בשוק .

• פותח/ת השרשור
זה היה בצחוק,
פשוט צריך לדעת מאיפה לקנות -
כי לא חסרים זיופים שמסתובבים בשוק .
זה מקורי, בדקתי את הברקוד והבנאדם הוא אמין מאוד.
אני הבנתי אבל שגם על מוצרים מקוריים יש תלונות

טוב חברים, אני מעלה מינון מהיום ל-750 מ״ג לשבוע.
אני ממשיך את הסייקל בינתיים, מקווה שיהיה טוב.
במידה ולא יחול שינוי, אני כמובן אחתוך לPCT. קצת מבאס אבל עדיף מאשר להזריק חומר לא פועל.
מתי שוורמוגע התחילו לייצר אני בעצמי השמשתי בהם והם היו פצצה! נכון להיום ומה שקורה איתם בשנה אחרונה הם תכלס זבל. זה שעובר לך ברקוד זה טוב ויפה אבל הייצור עצמו חרא ריכוז חומר נמוך מאוד ואיכות ירודה. אם תשנה חברה למשהו טוב שעובד תתראה הבדל.

• פותח/ת השרשור
מתי שוורמוגע התחילו לייצר אני בעצמי השמשתי בהם והם היו פצצה! נכון להיום ומה שקורה איתם בשנה אחרונה הם תכלס זבל. זה שעובר לך ברקוד זה טוב ויפה אבל הייצור עצמו חרא ריכוז חומר נמוך מאוד ואיכות ירודה. אם תשנה חברה למשהו טוב שעובד תתראה הבדל.
הרבה באינטרנט אומרים שוורמודג היום הם חרא.
לעומת זאת, אני רואה את חברים שלי ואנשים נוספים שמשתמשים בוורמודג והתוצאות לדעתי מאוד טובות.
איך זה הגיוני? אולי אם הם היו משתמשים בברנד אחר התוצאות היו אפילו יותר טובות?
בכל מקרה היום נתתי מינון גבוה יותר כמו שנאמר פה.
במידה ולא יחול שינוי, אני אפסיק את הסייקל, אתאושש ואתחיל חדש עם חומרים אחרים.
לא רוצה להלחיץ את עצמי סתם.

הרבה באינטרנט אומרים שוורמודג היום הם חרא.
לעומת זאת, אני רואה את חברים שלי ואנשים נוספים שמשתמשים בוורמודג והתוצאות לדעתי מאוד טובות.
איך זה הגיוני? אולי אם הם היו משתמשים בברנד אחר התוצאות היו אפילו יותר טובות?
בכל מקרה היום נתתי מינון גבוה יותר כמו שנאמר פה.
במידה ולא יחול שינוי, אני אפסיק את הסייקל, אתאושש ואתחיל חדש עם חומרים אחרים.
לא רוצה להלחיץ את עצמי סתם.
אני חושב שלהמר על חברה שכ50% מהביקורות עליה שליליות זו לא החלטה נבונה
אבל אני בכל זאת חושב שלא כדאי למהר ולחכות עוד כמה ימים
אתה אמור לקבל את הבום שאם לא יגיע בתוך כמה ימים אז כבר לא יהיה לך ספק שטעית

• פותח/ת השרשור
אני חושב שלהמר על חברה שכ50% מהביקורות עליה שליליות זו לא החלטה נבונה
אבל אני בכל זאת חושב שלא כדאי למהר ולחכות עוד כמה ימים
אתה אמור לקבל את הבום שאם לא יגיע בתוך כמה ימים אז כבר לא יהיה לך ספק שטעית
מה הכוונה ב- ״בום״?
אני שואל, כי למעשה אף פעם לא הרגשתי ״בום״ מטסט.
סייקל קודם היה דיבול שפעל מאוד חזק וההרגשה הייתה שונה כבר בערך מהשבוע הראשון. לאחר מכן אני מניח שהטסט גם נכנס לפעולה, אבל לא הורגש ״בום״ כמו שאתה מתאר.
בסך הכל סייקל שני, שאלות מעט אוויליות, מנסה ללמוד ולהבין למה לצפות מבחינת תחושה.
כרגע עלייה קלה בחשק מיני, כמו כן במשקלים.
וורידים עדיין די בולטים למרות שכבה יפה של נוזלים שצברתי. סימן טוב אני מניח.
תיאבון הפך לבלתי נסבל, מאנצ׳ים לא הגיוניים. בעיקר אחרי אירובי בוקר או אירובי שלאחר האימון.
מנסה להימנע כמה שאפשר ולהיצמד לתפריט (שגם ככה רווי מאוד מאוד בקלוריות) אבל כשהשגעת עולה לראש אז אני ״לא רואה בעיניים״ כמו שאומרים.. אוכל כל דבר, בלי מחשבה.

זה התחושה בינתיים. מקווה שזה באמת מה שקורה בפועל ולא רק בגלל שאני מנסה לעודד את עצמי אז אני מתחיל לדמיין דברים.

מה הכוונה ב- ״בום״?
אני שואל, כי למעשה אף פעם לא הרגשתי ״בום״ מטסט.
סייקל קודם היה דיבול שפעל מאוד חזק וההרגשה הייתה שונה כבר בערך מהשבוע הראשון. לאחר מכן אני מניח שהטסט גם נכנס לפעולה, אבל לא הורגש ״בום״ כמו שאתה מתאר.
בסך הכל סייקל שני, שאלות מעט אוויליות, מנסה ללמוד ולהבין למה לצפות מבחינת תחושה.
כרגע עלייה קלה בחשק מיני, כמו כן במשקלים.
וורידים עדיין די בולטים למרות שכבה יפה של נוזלים שצברתי. סימן טוב אני מניח.
תיאבון הפך לבלתי נסבל, מאנצ׳ים לא הגיוניים. בעיקר אחרי אירובי בוקר או אירובי שלאחר האימון.
מנסה להימנע כמה שאפשר ולהיצמד לתפריט (שגם ככה רווי מאוד מאוד בקלוריות) אבל כשהשגעת עולה לראש אז אני ״לא רואה בעיניים״ כמו שאומרים.. אוכל כל דבר, בלי מחשבה.

זה התחושה בינתיים. מקווה שזה באמת מה שקורה בפועל ולא רק בגלל שאני מנסה לעודד את עצמי אז אני מתחיל לדמיין דברים.
זה בהחלט סימנים טובים
בום של דיבול זה משהו שונה לחלוטין
העליה בכוח לא אמורה להיות חדה אבל ללא ספק אמור להרגיש אחרת מאשר בלי
לפי מה שאתה אומר נראה שאם העליה ל750 אתה אמור להיכנס לקצב בשבועיים הקורבים

• פותח/ת השרשור
זה בהחלט סימנים טובים
בום של דיבול זה משהו שונה לחלוטין
העליה בכוח לא אמורה להיות חדה אבל ללא ספק אמור להרגיש אחרת מאשר בלי
לפי מה שאתה אומר נראה שאם העליה ל750 אתה אמור להיכנס לקצב בשבועיים הקורבים
הנחתי שהכוח שמרגישים מהטסט הוא הרבה יותר מתון.
עם הדיבול אני זוכר שהגעתי לחדר הכושר ופשוט כל המשקלים היו קלים.. מטורף לחלוטין.
טסט ובולד יחסית מתונים יותר. מניח שהבולד הורגש גם קצת לפני הטסט בגלל הפרונטלואד (אני יודע שאתה ספציפית לא רוצה לשמוע את זה 😃).
חשק מיני שלי תמיד טוב, לכן קשה לי יותר להבחין בשינויים בגזרה הזו. כוח גם עלה מעט לדעתי, אך שוב- ייתכן שזה כוח שפשוט חזר אחרי סיום חיטוב קשה והעלאה דרסטית של כמות פחמימה יומית. המשקלים עדיין לא בשיא כמו שהיו בסייקל קודם לצורך העניין..

טוב, אני לא אתיש אותך יותר מדי בכזאת שעה מאוחרת. אני רק אוסיף שבהמשך אני מקווה לרווחים משמעותיים יותר. כרגע העיניים נשואות לעבר שבוע 8 שבו אני אשלב אנאדרול. אעדכן מה המצב, לילה טוב.

טסט ובולד יחסית מתונים יותר. מניח שהבולד הורגש גם קצת לפני הטסט בגלל הפרונטלואד (אני יודע שאתה ספציפית לא רוצה לשמוע את זה 😃).
בפרונטלואד בבולד יש היגיון ויש תועלת
מה שלא קיים במקרה שהתווכחנו עליו (לדעתי) וגם לא ממש קשור
תמשיך לעדכן
מעניין
אגב..גם לי בסייקל האחרון ... הציע סייקליסט רציני שאני דווקא סומך עליו את החומרים של וורמודג' (הוא לא דילר אבל מקושר להרבה) ולא הלכתי על זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית