הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדריך חדר כושר

לגבי TRX בטוח שלא צריך הסמכה, לא יודע לגבי מאמן ריצה(יש דבר כזה?)

חוקית, בשביל לעשות ביטוח אחריות מקצועית ולאמן אנשים בצורה בטיחותית ומבוטחת אתה צריך להיות מאמן מוסמך וינגייט , קורס הבסיס הוא חד"כ לדעתי אבל יש להם עוד כל מיני סוגים של "מאמן" לדעתי גם הם תופסים תחת הקורס במידה ועברת את הקורסים של החובה (אנטומיה,פיזיולוגיה קנזיולוגיה וכו'...)

• פותח/ת השרשור
חוקית, בשביל לעשות ביטוח אחריות מקצועית ולאמן אנשים בצורה בטיחותית ומבוטחת אתה צריך להיות מאמן מוסמך וינגייט , קורס הבסיס הוא חד"כ לדעתי אבל יש להם עוד כל מיני סוגים של "מאמן" לדעתי גם הם תופסים תחת הקורס במידה ועברת את הקורסים של החובה (אנטומיה,פיזיולוגיה קנזיולוגיה וכו'...)
1, למה חייב וינגייט? אי אפשר לעבור הסמכה במקומות אחרים?
2. אני לא מצליח להבין בשביל לאמן אנשים בקרוספיט בפוסט הקודם רשמו שצריך לעבור הסמכה של מדריך כושר בנוסף לקורס של הקרוספיט. מה שונה קרוספיט משאר הדברים? TRX, זומבה, פילטיס, מאמן ריצה וכו שאצלם לא צריך לעבור הסמכה של מדריך כושר??

1, למה חייב וינגייט? אי אפשר לעבור הסמכה במקומות אחרים?
2. אני לא מצליח להבין בשביל לאמן אנשים בקרוספיט בפוסט הקודם רשמו שצריך לעבור הסמכה של מדריך כושר בנוסף לקורס של הקרוספיט. מה שונה קרוספיט משאר הדברים? TRX, זומבה, פילטיס, מאמן ריצה וכו שאצלם לא צריך לעבור הסמכה של מדריך כושר??

1. לא חייב וינגייט ספציפי יש עוד מוסדות מוכרים
2. תקרא שוב, הבנת הנקרא שלך לוקה בחסר. סתם שאלה בן כמה אתה?

• פותח/ת השרשור
1. לא חייב וינגייט ספציפי יש עוד מוסדות מוכרים
2. תקרא שוב, הבנת הנקרא שלך לוקה בחסר. סתם שאלה בן כמה אתה?
הבנה שלי מצויינת, ההסבר שלך הוא הבעיה. חבל שאתה מגייע איתי לדיבור הזה. מצטער שטרחת יום טוב.

• פותח/ת השרשור
אני מציע שתנשום ותשתה כוס מים קרים.

יום טוב
אני מציע שתעשה מקלחת קרה ואל תגיב לי יותר חמוד.
מבחינת חוק/ביטוח במידה ואתה רוצה לפתוח עסק - כן.
במידה וזה רק בשביל הידע אז כמובן שלא.
אתה מתכוון שבשביל נגיד לאמן trx בנוסף להסמכה של הtrx אני אמור לעבור קורס מדריך כושר?

אני מציע שתעשה מקלחת קרה ואל תגיב לי יותר חמוד.

אתה מתכוון שבשביל נגיד לאמן trx בנוסף להסמכה של הtrx אני אמור לעבור קורס מדריך כושר?

אהבתי שילד בן 12 קורא לי חמוד, החינוך של היום...

אני חושב שאני קצת יותר גדול ממך אז שתחרר כי דיבור בגובה העניים ולכבד כניראה לא קיבלת בבית.

אם אתה יותר גדול ממני וכותב כמו שאתה כותב וזאת הבנת הנקרא שלך אז אני מאד מרחם עליך.

• פותח/ת השרשור
אם אתה יותר גדול ממני וכותב כמו שאתה כותב וזאת הבנת הנקרא שלך אז אני מאד מרחם עליך.
דווקא אני זה שמרחם עלייך ובטח כל הפורום שרואה את הרמה שירדת. אתה עם האף למעלה כניראה אתה רגיל לדבר ככה אבל לא איתי. אני שמח שכל הפורום רואה את השיחה הזאת ובטח מופתעים. עד הערכתי אותך ועכשיו אני לא סופר אותך. אין לך יחס אנוש, אז לא משנה מה אתה יודע ומה לא. אל תגיב לי בפוסט, תודה.

דווקא אני זה שמרחם עלייך ובטח כל הפורום שרואה את הרמה שירדת. אתה עם האף למעלה כניראה אתה רגיל לדבר ככה אבל לא איתי. אני שמח שכל הפורום רואה את השיחה הזאת ובטח מופתעים. עד הערכתי אותך ועכשיו אני לא סופר אותך. אין לך יחס אנוש, אז לא משנה מה אתה יודע ומה לא. אל תגיב לי בפוסט, תודה.

טוב אני לא אגיב, אבל תדע שנעלבתי 😭

• פותח/ת השרשור
טוב אני לא אגיב, אבל תדע שנעלבתי 😭
אני מבטיח לך שאני נעלבתי הרבה יותר. מבחנתי אתה היית אחד מהאנשים שאני מאוד מעריך בפורום כאן. אנשים עם הרבה ידע שאפשר להשכיל וללמוד מהם המון. זה כמו נגיד שshahar18 או כל מנהל אחר היה מדבר אלי בזלזול בגלל שיכול להיות שהוא לא הסביר ברור או שאני לא הבנתי אותך בגלל חוסר הבנה/ידע שלי (כמו שאמרת) אז כן היית נפגע. זה מאוד הפתיע אותי שאחד כמוך דיבר אליי ככה עם כל הכבוד אולי אתה לא מנהל אבל מבחנתי הסתכלתי עלייך כמו אחד באותה רמה שאם היה רושם משהו הייתי רואה את זה בעל חשיבות. אם זה היה מישהו מכיוון אחד לא הייתי מגיב בכלל. אל תשכח שאת המוניטן שקבלת, קבלת מאנשים שמעריכים אותך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית