עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
1, למה חייב וינגייט? אי אפשר לעבור הסמכה במקומות אחרים?חוקית, בשביל לעשות ביטוח אחריות מקצועית ולאמן אנשים בצורה בטיחותית ומבוטחת אתה צריך להיות מאמן מוסמך וינגייט , קורס הבסיס הוא חד"כ לדעתי אבל יש להם עוד כל מיני סוגים של "מאמן" לדעתי גם הם תופסים תחת הקורס במידה ועברת את הקורסים של החובה (אנטומיה,פיזיולוגיה קנזיולוגיה וכו'...)
1, למה חייב וינגייט? אי אפשר לעבור הסמכה במקומות אחרים?
2. אני לא מצליח להבין בשביל לאמן אנשים בקרוספיט בפוסט הקודם רשמו שצריך לעבור הסמכה של מדריך כושר בנוסף לקורס של הקרוספיט. מה שונה קרוספיט משאר הדברים? TRX, זומבה, פילטיס, מאמן ריצה וכו שאצלם לא צריך לעבור הסמכה של מדריך כושר??
הבנה שלי מצויינת, ההסבר שלך הוא הבעיה. חבל שאתה מגייע איתי לדיבור הזה. מצטער שטרחת יום טוב.1. לא חייב וינגייט ספציפי יש עוד מוסדות מוכרים
2. תקרא שוב, הבנת הנקרא שלך לוקה בחסר. סתם שאלה בן כמה אתה?
מבחינת חוק/ביטוח במידה ואתה רוצה לפתוח עסק - כן.בשביל להיות מאמן ריצה או trx יש צורך בהסמכה של מדריך חדר כושר ?
הבנה שלי מצויינת, ההסבר שלך הוא הבעיה. חבל שאתה מגייע איתי לדיבור הזה. מצטער שטרחת יום טוב.
אני מציע שתעשה מקלחת קרה ואל תגיב לי יותר חמוד.אני מציע שתנשום ותשתה כוס מים קרים.
יום טוב
אתה מתכוון שבשביל נגיד לאמן trx בנוסף להסמכה של הtrx אני אמור לעבור קורס מדריך כושר?מבחינת חוק/ביטוח במידה ואתה רוצה לפתוח עסק - כן.
במידה וזה רק בשביל הידע אז כמובן שלא.
אני מציע שתעשה מקלחת קרה ואל תגיב לי יותר חמוד.
אתה מתכוון שבשביל נגיד לאמן trx בנוסף להסמכה של הtrx אני אמור לעבור קורס מדריך כושר?
אני חושב שאני קצת יותר גדול ממך אז שתחרר כי דיבור בגובה העניים ולכבד כניראה לא קיבלת בבית.אהבתי שילד בן 12 קורא לי חמוד, החינוך של היום...
אני חושב שאני קצת יותר גדול ממך אז שתחרר כי דיבור בגובה העניים ולכבד כניראה לא קיבלת בבית.
דווקא אני זה שמרחם עלייך ובטח כל הפורום שרואה את הרמה שירדת. אתה עם האף למעלה כניראה אתה רגיל לדבר ככה אבל לא איתי. אני שמח שכל הפורום רואה את השיחה הזאת ובטח מופתעים. עד הערכתי אותך ועכשיו אני לא סופר אותך. אין לך יחס אנוש, אז לא משנה מה אתה יודע ומה לא. אל תגיב לי בפוסט, תודה.אם אתה יותר גדול ממני וכותב כמו שאתה כותב וזאת הבנת הנקרא שלך אז אני מאד מרחם עליך.
לא, יש קורסים שמיועדים לזהאתה מתכוון שבשביל נגיד לאמן trx בנוסף להסמכה של הtrx אני אמור לעבור קורס מדריך כושר?
עכשיו הבנתי תודה רבהלא, יש קורסים שמיועדים לזה
אבל חדר כושר גם תופס (מי שיש לו חדר כושר לא צריך קורס נוסף)
דווקא אני זה שמרחם עלייך ובטח כל הפורום שרואה את הרמה שירדת. אתה עם האף למעלה כניראה אתה רגיל לדבר ככה אבל לא איתי. אני שמח שכל הפורום רואה את השיחה הזאת ובטח מופתעים. עד הערכתי אותך ועכשיו אני לא סופר אותך. אין לך יחס אנוש, אז לא משנה מה אתה יודע ומה לא. אל תגיב לי בפוסט, תודה.
אני מבטיח לך שאני נעלבתי הרבה יותר. מבחנתי אתה היית אחד מהאנשים שאני מאוד מעריך בפורום כאן. אנשים עם הרבה ידע שאפשר להשכיל וללמוד מהם המון. זה כמו נגיד שshahar18 או כל מנהל אחר היה מדבר אלי בזלזול בגלל שיכול להיות שהוא לא הסביר ברור או שאני לא הבנתי אותך בגלל חוסר הבנה/ידע שלי (כמו שאמרת) אז כן היית נפגע. זה מאוד הפתיע אותי שאחד כמוך דיבר אליי ככה עם כל הכבוד אולי אתה לא מנהל אבל מבחנתי הסתכלתי עלייך כמו אחד באותה רמה שאם היה רושם משהו הייתי רואה את זה בעל חשיבות. אם זה היה מישהו מכיוון אחד לא הייתי מגיב בכלל. אל תשכח שאת המוניטן שקבלת, קבלת מאנשים שמעריכים אותך.טוב אני לא אגיב, אבל תדע שנעלבתי 😭
אל תפגע חבר אבל אם אתה היית מדבר אליי ככה זה לא היה מפריע לי.גברברון, יש לך את זה ביותר ריגשי?? 😳