הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה חשובה מאוד לגבי תזונה.

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
יש לי שאלה שהתשובה תעזור לי להבין הרבה על הנושא.. נגיד ואני בחיטוב והמטרה להוריד באחוז שומן ובמשקל ואני נגיד אוכל 500 קלוריות מתחת לנטרלי עם ערכים טובים, וכל יום אני מחליט שאני עושה ריצה שבסך הכל תוריד לי עוד 500 קלוריות רק מהריצה ואני משלים תקלוריות האלו עם פיצות בורקסים ממתקים ( שבידיוק בסך 500 קלוריות )
האם אני אשמין ויזואלית כי זה הרבה פחמימות / האם האחוז שומן יקשה לרדת או אפילו יעלה כנל לגבי המשקל?
האם יהיה השלכות ?

אני אומר איך אפשר לשרוד בדל פחמימה עם 100 גרם פחמימה זה כמעט בלתי אפשרי.
אחרי תקופה מסוימת הגוף מתחיל ״ להכיר ״בקלוריות משומן ״יותר טוב״ ואתה פחות רעב, אתה יודע שיש העמסה עוד מעט אז אתה מתאפק, ואם זה באצת חשוב לך אתה תעמוד בזה...

גם בעיני, אל תדאג.

א. התעלמת ממה שרשמתי על הריצה.
ב. שני מתאמנים עושים חיטוב באותו גירעון בדיוק, אחד דל פחמימה והשני עם 150 גרם ליום. הם באחוז שומן לא נמוך מאד, נגיד 15. יש סיבה לחשוב שהראשון ירד מהר/טוב יותר מהשני?
זה תלוי ברגישות לאינסולין,אבל שוב זה יהיה זניח ולא נתפוס על זה.אבל כן יכול להיות הבדל...
אני חשבתי שדיברנו על סיטואציה בה בחור משלים קלוריות שהוא שרף באירובי מ"ג'אנק (סוכר פשוט נגיד) - פה יש כבר את התזמון של הסוכר והאינסולין.

למען הסדר הטוב:עכשיו אתה תיארת סיטואציה בה הוא ישמור על 150 גרם פחמימה,שזה בסדר לחלוטין,וההבדל כנראה יהיה זניח עד לא קיים.
אני לקחתי את הקיצון(כי חשבתי שעל זה מדובר),שבן אדם ישרוף 400 קל' בריצה וישלים הכל מגומי לדוג',ואז הוא כבר על 200-250+ במידה והוא התחיל עם 100-150

זה תלוי ברגישות לאינסולין,אבל שוב זה יהיה זניח ולא נתפוס על זה.אבל כן יכול להיות הבדל...
אני חשבתי שדיברנו על סיטואציה בה בחור משלים קלוריות שהוא שרף באירובי מ"ג'אנק (סוכר פשוט נגיד) - פה יש כבר את התזמון של הסוכר והאינסולין.

למען הסדר הטוב:עכשיו אתה תיארת סיטואציה בה הוא ישמור על 150 גרם פחמימה,שזה בסדר לחלוטין,וההבדל כנראה יהיה זניח עד לא קיים.
אני לקחתי את הקיצון(כי חשבתי שעל זה מדובר),שבן אדם ישרוף 400 קל' בריצה וישלים הכל מגומי לדוג',ואז הוא כבר על 200-250+ במידה והוא התחיל עם 100-150
וזה בעייתי ? זאתומרת הבן אדם נשאר על גרעון שלילי אבל עדיין עם 250 גרם פחמימה וחלבון ושומן כמו שצריך, איפה זה יבוא לידי ביטוי? חוץ מהתאוששות , איך זה עוד משפיע על החיטוב?

יותר נוח,מאכלים יותר משביעים ובכללי יש יותר מקום ליצירתיות בעיניי.
לא ברור איך זה יותר נוח בזה שהכמות פחמימה שלך מוגבלת.
ומאכלים יותר משביעים את יכול לאכול גם בלא דל פחמימה.

יותר נוח,מאכלים יותר משביעים ובכללי יש יותר מקום ליצירתיות בעיניי.
מה יותר משביע, בשר עם שמן זית או צלחת אורז?
נ.ב הירידה בנוזלים יכולה לתת לך בוסט במוטיבציה בחיטוב
יכולה בעיקר לרמות אותך, ולגרום לך להתבאס כשהנוזלים חוזרים ואתה פתאום "משמין" ונראה פחות חטוב ומוצק.

מה יותר משביע, בשר עם שמן זית או צלחת אורז?

יכולה בעיקר לרמות אותך, ולגרום לך להתבאס כשהנוזלים חוזרים ואתה פתאום "משמין" ונראה פחות חטוב ומוצק.

אותי אישית הבשר:sweatingbullets:
יש גם הרבה יותר אופציות לגיוון בחלבון ובשומן מאשר רק אורז/פסטה/תפו"א

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית