הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סוף סייקל טסט+דיבול

OrelO4

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
-14
14
0
בסוף הסייקל עשיתי 2 זריקות פרגניל (בהפרש של שבוע ביניהן), עכשיו לפי מה שהבנתי צריך אמפולה אחת שזה 2 זריקות לסוף הסייקל ושבועיים לאחר הסייקל עוד אמפולה שמחולקת ל2 זריקות בהפרש שבוע ביניהן נכון?

רציתי שתתנו הערכת מצב עד כמה זה גרוע שמלפני שבועיים וחצי שעשיתי פרגניל עוד לא עשיתי את ה2 זריקות הנותרות ומה יכול לקרות מזה?

ורציתי גם לדעת אם יש תחליף לפרגניל למנוע את ניוון האשכים?

(במהלך הסייקל לקחתי פרובירון וטמוקסיפן ובסופו פרגניל)

הפרוטוקול שלך עקום
נהגת בטיפשות ומיהרת לקחת עצות של דילרים או סייקליסטים שאין לך מושג מה הם יודעים או לא יודעים מבלי לנסות ללמוד ולהעמיק בעצמך
וגם את העצות שנתנו לך שאגב יכלו לשים אותך במצב אמנם לא אופטימלי אבל טוב יותר מעכשיו לא יישמת....למה?? מענין

מה יקרה לך??
לא יצמחו לך שיערות בכף היד וגם לא קרניים
אבל אני מנחש שנכנסת למצב קטבולי ושמעט מאוד (אם בכלל )מהרווחים שצברת בסייקל ישמרו וההתאוששות שלך תהיה איטית ומלווה בחוסר חשק...אין אונות ועוד כמה הפתעות
זה ילמד אותך שיעור חשוב בחיים כדי שלסייקל הבא אם תחליט לנסות שוב תגיע חכם יותר

מה אני הייתי עושה במצבך?
  1. מתארגן מהר על כלומיד ונולבדקס ולומד על פרוטוקול PCT, יש לך בנעוצים
  2. בינתיים מבצע בלאסט פרגניל למזעור נזקים

נערך לאחרונה:
בסוף הסייקל עשיתי 2 זריקות פרגניל (בהפרש של שבוע ביניהן), עכשיו לפי מה שהבנתי צריך אמפולה אחת שזה 2 זריקות לסוף הסייקל ושבועיים לאחר הסייקל עוד אמפולה שמחולקת ל2 זריקות בהפרש שבוע ביניהן נכון?

רציתי שתתנו הערכת מצב עד כמה זה גרוע שמלפני שבועיים וחצי שעשיתי פרגניל עוד לא עשיתי את ה2 זריקות הנותרות ומה יכול לקרות מזה?

ורציתי גם לדעת אם יש תחליף לפרגניל למנוע את ניוון האשכים?

(במהלך הסייקל לקחתי פרובירון וטמוקסיפן ובסופו פרגניל)
מה מינון הפרגניל שהזרקת?
אם הבנתי נכון ממך אמפולה חולקה על גבי 2 זריקות?

מלבד זאת, לחדד את מה שנאמר מעליי, שימוש בפרגניל במינון נמוך (500iu נמצא כיעיל לכך) לאורך הסייקל מטרתו לגרום לגוף עדיין להמשיך ולייצר טסט, למרות העובדה כי גם מקבלים אותו ממקור אקסוגני (זריקה). באם לא לוקחים פרגניל, או שומרים את לקיחתו רק בתום הסייקל, הדבר עלול לפגוע בpct ובהתאוששות שכן האשך, ככל הנראה, כבד די מנוון.

• פותח/ת השרשור
מה מינון הפרגניל שהזרקת?
אם הבנתי נכון ממך אמפולה חולקה על גבי 2 זריקות?

מלבד זאת, לחדד את מה שנאמר מעליי, שימוש בפרגניל במינון נמוך (500iu נמצא כיעיל לכך) לאורך הסייקל מטרתו לגרום לגוף עדיין להמשיך ולייצר טסט, למרות העובדה כי גם מקבלים אותו ממקור אקסוגני (זריקה). באם לא לוקחים פרגניל, או שומרים את לקיחתו רק בתום הסייקל, הדבר עלול לפגוע בpct ובהתאוששות שכן האשך, ככל הנראה, כבד די מנוון.
כן אם אני לא טועה זה היה 500iu לזריקה, ובסוף הסייקל התחלתי עם הפרגניל (בשבוע ה8) חילקתי לשתי זריקות בהפרש של שבוע.
עכשיו השאלה עד כמה זה גרוע ומה אני יכול לעשות בשביל למקסם התאוששות? (עוד פרגניל או שיש עוד משו לקחת בנוסף?)
הפרוטוקול שלך עקום
נהגת בטיפשות ומיהרת לקחת עצות של דילרים או סייקליסטים שאין לך מושג מה הם יודעים או לא יודעים מבלי לנסות ללמוד ולהעמיק בעצמך
וגם את העצות שנתנו לך שאגב יכלו לשים אותך במצב אמנם לא אופטימלי אבל טוב יותר מעכשיו לא יישמת....למה?? מענין

מה יקרה לך??
לא יצמחו לך שיערות בכף היד וגם לא קרניים
אבל אני מנחש שנכנסת למצב קטבולי ושמעט מאוד (אם בכלל )מהרווחים שצברת בסייקל ישמרו וההתאוששות שלך תהיה איטית ומלווה בחוסר חשק...אין אונות ועוד כמה הפתעות
זה ילמד אותך שיעור חשוב בחיים כדי שלסייקל הבא אם תחליט לנסות שוב תגיע חכם יותר

מה אני הייתי עושה במצבך?
  1. מתארגן מהר על כלומיד ונולבדקס ולומד על פרוטוקול PCT, יש לך בנעוצים
  2. בינתיים מבצע בלאסט פרגניל למזעור נזקים
עוד כלומיד ונולבדקס למרות שכבר לקחתי?

כן אם אני לא טועה זה היה 500iu לזריקה, ובסוף הסייקל התחלתי עם הפרגניל (בשבוע ה8) חילקתי לשתי זריקות בהפרש של שבוע.
עכשיו השאלה עד כמה זה גרוע ומה אני יכול לעשות בשביל למקסם התאוששות? (עוד פרגניל או שיש עוד משו לקחת בנוסף?)

עוד כלומיד ונולבדקס למרות שכבר לקחתי?
במצבך, אחרי זריקת הטסט האחרונה שביצעת, יש לעשות "בלאסט פרגניל" בדמות זריקות של 1500iu כל יומיים, כ-6 זריקות סך הכל. אחרי זריקת הפרגניל 1500iu האחרונה, המתן שבוע ותתחיל PCT בפרוטוקול סטנדרטי של כלומיד (שבועיים ראשונים 100 מ"ג, שבועיים לאחריהם 50 מ"ג) וטמוקסיפן (שבועיים ראשונים 40 מ"ג, שבועיים לאחריהם 20 מ"ג).

• פותח/ת השרשור
במצבך, אחרי זריקת הטסט האחרונה שביצעת, יש לעשות "בלאסט פרגניל" בדמות זריקות של 1500iu כל יומיים, כ-6 זריקות סך הכל. אחרי זריקת הפרגניל 1500iu האחרונה, המתן שבוע ותתחיל PCT בפרוטוקול סטנדרטי של כלומיד (שבועיים ראשונים 100 מ"ג, שבועיים לאחריהם 50 מ"ג) וטמוקסיפן (שבועיים ראשונים 40 מ"ג, שבועיים לאחריהם 20 מ"ג).
כמה אמפולות זה?
והאם אפשר להשיג טמוקסיפן וכלומיד בבית מרקחת ללא מרשם?

כמה אמפולות זה?
והאם אפשר להשיג טמוקסיפן וכלומיד בבית מרקחת ללא מרשם?
תצטרך 2 אמפולות.
לא ניתן להשיג כלומיד וטמוקסיפן ללא מרשם.
ממי שקנית ממנו את הסייקל לא היה להביא לך את התרופות הדרושות ל-PCT?

אני לא מומחה גדול אבל כמה שידוע לי למינונים כאלה גבוהים אין השפעה גדולה על ייצור הטסט, HCG יכול להעלות את רמות הבסיס בעד כ140% ככה שמינון גבוה לא ייתן בהכרח שיפור משמעותי.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית