הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אבקת חלבון, קריאטין וקפאין

Mitamen1

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שמעתי שאפשר לרכוש את אבקת החלבון של סופר אפקט במחיר זול הרבה פחות מ300 היכן ניתן?

בנוסף, אני רוצה לשלב את זה עם קריאטין וקפאין. האם זה מומלץ? ואיזה חברה כשרה וזולה קיימת?

לגבי ויטמין C כדאי לצרוך, או לאכול הרבה פירות וירקות זה מספיק? מה הכמות המומלצת ביום?

אם אתם יודעים על עוד חומרים טבעיים שכדאי לי להכניס לתפריט, עדיפות למאכל ולא אבקה וכו', אני אודה לכם

תודה מראש.

נערך לאחרונה:
מה הכוונה -משתלם? מאיזו בחינה?
לא מאמינה שאם יש לו מזון אמיתי במקרר משתלם (בטח שלא כספית) לקחת אבקה.
35 גר' חלבון מאבקה (סקופ) אפשר להשיג מצוין גם ממזון וטיפה הכנה.
כל אחד באמונתו וגישתו יחיה, אם מישהו אוהב את האבקה שילך על זה, אני רק הצעתי להעדיף את המקורות שהיו לנו לפני שהמציאו את האבקה.
בהזדמנות זו, ניתן להגיד לכל אוהבי האבקה הזמינה כי הWHEY PROTEIN הוא בעל הBV הכמעט גבוה ביותר שקיים, = BIOLOGICAL VALUE ערך החלבון הינו גבוה מאוד ומעיד על ספיגה מצוינת לקרומי התאים.
(ושוב, את אותו WHEY ניתן למצוא גם במזון כמובן)

אמרו מהו המינון לקפאין
שוב, תודה.

התכוונתי לאותה מטא-אנליזה שמתבטאת בגרף הזה, ואשר מרכזת מחקרים על כארבע מאות אלפי נבדקים:

upload_2015-10-22_10-16-57.png

שוב, תודה.

התכוונתי לאותה מטא-אנליזה שמתבטאת בגרף הזה, ואשר מרכזת מחקרים על כארבע מאות אלפי נבדקים:

צפה בקובץ המצורף 30762

לאחר סקירה בניסוי המדעי עצמו (יש צורך לקרוא שם לא מעט) ניסיתי למצוא את הDOSE שנתנו להם, כי CUP לא באמת אומר משהו, האם 200 מל האם 300 האם זה MUG ? !

אבל מצאתי משהו כן מעניין לגבי סוגי הקפה שהשתמשו בהם בניסוי :
Among participants who completed the 24-hour dietary-recall questionnaire, 79% drank ground coffee, 19% drank instant coffee, 1% drank espresso coffee, and 1% did not specify the type of coffee they consumed .
אם זה מעניין.

מנסה לראות עכשיו אם מוצאת את המינון.
אגב זה הקישור אם מישהו רוצה לחטט קצת: MMS: Error

אגב זה הקישור
אוקיי, אם כך זאת לא מטא-אנליזה כפי ששיערתי בטעות אלא מחקר שמבוסס על שאלונים. אם כך די ברור למה בחרו להשתמש ביחידת מידה ("ספל") שמובנת לאדם ברחוב, ואני מפסיק להתעצבן רטרואקטיבית.

אוקי, אז לאחר חיפוש, לא מצאתי את המינון המדויק. באמת לא ניתן לדעת, כי לאחד המילה "כוס" היא לא בהכרח ה200 מל הידועים לרוב.

משום מה, השיטת עבודה בה פעלו בניסוי אושרה, : The NIH–AARP Diet and Health Study (זה הניסוי) was approved by the Special Studies Institutional Review Board of the National Cancer Institute.

מה שעוד מוזר, זה נראה שלא היה פיקוח, נכון שהדיאטה שלהם נבדקה ע"י השאלונים אבל זה לא אומר שלא היו חריגות :
Participants completed a baseline questionnaire that assessed demographic and lifestyle characteristics and 124 dietary items, as previously described.32 Consumption of fruits, vegetables, red meat, white meat, and saturated fat were adjusted for total energy intake with the use of the nutrient-density approach .

עם זאת ולמרות כל הטענות נגד הניסוי הזה (אני איתך, זה מוזר שזה מבוסס על שאלונים ולא כקבוצות מעבדה בפיקוח) - מסתבר כי עם כל הרוב שהשתתף, עדיין מגיעים לתוצאות דומות ביניהם.

זה מוזר שזה מבוסס על שאלונים ולא כקבוצות מעבדה בפיקוח
ע"ע cohort studies (ובעברית: מחקרי עוקבה). כשרוצים למדוד השפעות בריאותיות לטווח רחוק זאת דרך מקובלת (וגם כשרוצים לבדוק משהו שיש חשש סביר שהוא מזיק, יש קושי מסויים לשים אנשים במעבדה ולתת להם את החומר עד שחלק מספיק גדול מהם מת 😃).

אגב, כדי שבן השיח שלך יידע שענית לו כדאי לך לצטט חלק מההודעה עליה את מגיבה, וכך הוא מקבל התראה.

ע"ע cohort studies (ובעברית: מחקרי עוקבה). כשרוצים למדוד השפעות בריאותיות לטווח רחוק זאת דרך מקובלת (וגם כשרוצים לבדוק משהו שיש חשש סביר שהוא מזיק, יש קושי מסויים לשים אנשים במעבדה ולתת להם את החומר עד שחלק מספיק גדול מהם מת 😃).

אגב, כדי שבן השיח שלך יידע שענית לו כדאי לך לצטט חלק מההודעה עליה את מגיבה, וכך הוא מקבל התראה.
מכל מלמדיי השכלתי. THANKS.

לא צריך להגזים, זה נטו נובע מעצלנות 😅

(אגב בהגדרות משתמש אתה יכול לסמן שבכל הוספת הודעה לאשכול שבו כתבת, תהיה התראה)

כל אחד באמונתו וגישתו יחיה, אם מישהו אוהב את האבקה שילך על זה, אני רק הצעתי להעדיף את המקורות שהיו לנו לפני שהמציאו את האבקה.
בהזדמנות זו, ניתן להגיד לכל אוהבי האבקה הזמינה כי הWHEY PROTEIN הוא בעל הBV הכמעט גבוה ביותר שקיים, = BIOLOGICAL VALUE ערך החלבון הינו גבוה מאוד ומעיד על ספיגה מצוינת לקרומי התאים.
אם כך אז אולי כדאי להציע להעדיף את המקורות שהיו לנו לפני שהמציאו אוכל - בשר לא מבושל?

למה להרעיל את עצמך בקפה בשביל הקפאין כשקיים כדורי קפאין? למה לענות את עצמך בכל יום להתחיל לאכול 2 גמבות אדומות שלמות רק בשביל ויטמין סי? רק תוסף וסגור סיפור. אני גם בטוח שזה יוצא יותר זול
נ.ב ממתי צריך 90 מג ויטמין סי ביום? משה ממליץ על 1-2 גרם והתוספים רק מתחילים מחצי גרם.
@Fuck בגמבה אדוה יש פי 5 ויטמין סי מבתפוז

אז המשפט הראשון שלך לא מסתדר עם השני.
אם יוצא למישהו יותר משתלם חלבון בצורת אבקה מאשר בצורה גבינה או דג קצוץ אז שיאכל אבקה, זה בדיוק אותו דבר.
אה... לא. החיים לא עובדים רק לפי "משתלם".
יש עדיפות לצריכת whey ככל שהדבר קשור בהיפרטרופיה?...
אם כך אז אולי כדאי להציע להעדיף את המקורות שהיו לנו לפני שהמציאו אוכל - בשר לא מבושל?
😳
למה להרעיל את עצמך בקפה בשביל הקפאין כשקיים כדורי קפאין? למה לענות את עצמך בכל יום להתחיל לאכול 2 גמבות אדומות שלמות רק בשביל ויטמין סי? רק תוסף וסגור סיפור. אני גם בטוח שזה יוצא יותר זול
נ.ב ממתי צריך 90 מג ויטמין סי ביום? משה ממליץ על 1-2 גרם והתוספים רק מתחילים מחצי גרם.
@Fuck בגמבה אדוה יש פי 5 ויטמין סי מבתפוז
חושב שיש הבדל בין הקפאין בקפה לזה בכדור?...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית