הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אבקת חלבון, קריאטין וקפאין

Mitamen1

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שמעתי שאפשר לרכוש את אבקת החלבון של סופר אפקט במחיר זול הרבה פחות מ300 היכן ניתן?

בנוסף, אני רוצה לשלב את זה עם קריאטין וקפאין. האם זה מומלץ? ואיזה חברה כשרה וזולה קיימת?

לגבי ויטמין C כדאי לצרוך, או לאכול הרבה פירות וירקות זה מספיק? מה הכמות המומלצת ביום?

אם אתם יודעים על עוד חומרים טבעיים שכדאי לי להכניס לתפריט, עדיפות למאכל ולא אבקה וכו', אני אודה לכם

תודה מראש.

נערך לאחרונה:
ומה המשמעות של פוליפנולים?...
כל מיני משמעויות לא ברורות.. 😆
תלוי במינון, קבוצות סיכון, ובכלל, יש מחלוקת שעדיין לא ברורה לי ואשמח אם מישהו יעזור.
Risks and safety of polyphenol consumption

למשל גם בנוגע לקליטת אבץ, מצד אחד מחקרים שטוענים להשפעה שלילית, כאלה שמייחסים נייטרליות לחלק מהתרכובות, וכאלה שמדברים דווקא על השפעה חיובית, כמו המחקר הזה:Polyphenol-rich beverages enhance zinc uptake and metallothionein expression in Caco-2 cells. - PubMed - NCBI

כל מיני משמעויות לא ברורות.. 😆
תלוי במינון, קבוצות סיכון, ובכלל, יש מחלוקת שעדיין לא ברורה לי ואשמח אם מישהו יעזור.
Risks and safety of polyphenol consumption

למשל גם בנוגע לקליטת אבץ, מצד אחד מחקרים שטוענים להשפעה שלילית, כאלה שמייחסים נייטרליות לחלק מהתרכובות, וכאלה שמדברים דווקא על השפעה חיובית, כמו המחקר הזה:Polyphenol-rich beverages enhance zinc uptake and metallothionein expression in Caco-2 cells. - PubMed - NCBI
יש כאלה... יש אחרים... 😃

אין כלום.

יש כאלה... יש אחרים... 😃

אין כלום.
נו טוב..
נסתפק בזה שההבדל המשמעותי הוא - עיכוב הספיגה של הברזל.
זה נכון שגם לקפאין יש אפקט פגיעה בספיגה, אבל הוא מינורי באופן יחסי לזה של הפוליפנולים.
אה שכחתי שזה לא פורום טבעונים, אין פה אנמים. לא מעניין!

נו טוב..
נסתפק בזה שההבדל המשמעותי הוא - עיכוב הספיגה של הברזל.
זה נכון שגם לקפאין יש אפקט פגיעה בספיגה, אבל הוא מינורי באופן יחסי לזה של הפוליפנולים.
אה שכחתי שזה לא פורום טבעונים, אין פה אנמים. לא מעניין!
גם אם היו כאן טבעונים... לפוליפנולים אין אפקט רלוונטי בעל ביסוס מחקרי מוצק.

אם אני לא טועה,קפאין במצב נוזל משפיע על הגוף מהר יותר ממצב מוצק.
מוצק AKA כדורים

אם אני לא טועה,קפאין במצב נוזל משפיע על הגוף מהר יותר ממצב מוצק.
מוצק AKA כדורים
עניין של שטח פנים. כאשר מדובר בגרגירים, כך כל גרגר בא במגע עם המים החמים ונעשית הדיפוזיה.
למעשה - ככל שהיחס שטח פנים/נפח גדול יותר, כך קצב קליטת/פליטת חומרים ואנרגיה בין הגוף לסביבה הם גדולים יותר.
כשאהיה בבית..
בינתיים, @OPAL , הבנתי שאת חזקה בחיפוש מחקרים.. 😃

http://www.sciencedaily.com/releases/2010/08/100823152309.htm
ואם למישהו אין כוח לקרוא את זה, קיצרתי:
The researchers, led by Han, studied the effects of eating grape seed extract and epigallocatechin-3-gallate (EGCG) found in green tea. They used cells from the intestine -- where iron absorption takes place -- to assess the polyphenols' effect and found that polyphenols bind to iron in the intestinal cells, forming a non-transportable complex. This iron-polyphenol complex cannot enter the blood stream. Instead, it is excreted in the feces when cells are sloughed off and replaced.

במחקר הזה קבלת הפוליפנולים היא מהתה (בעיקר תה ירוק לזכרוני מכיל הרבה).
בקיצור החומרים הללו נקשרים למול' הברזל מה שיוצר מולק שאינה יכולה לחדור לקרומי התאים.

עניין של שטח פנים. כאשר מדובר בגרגירים, כך כל גרגר בא במגע עם המים החמים ונעשית הדיפוזיה.
למעשה - ככל שהיחס שטח פנים/נפח גדול יותר, כך קצב קליטת/פליטת חומרים ואנרגיה בין הגוף לסביבה הם גדולים יותר.

http://www.sciencedaily.com/releases/2010/08/100823152309.htm
ואם למישהו אין כוח לקרוא את זה, קיצרתי:
The researchers, led by Han, studied the effects of eating grape seed extract and epigallocatechin-3-gallate (EGCG) found in green tea. They used cells from the intestine -- where iron absorption takes place -- to assess the polyphenols' effect and found that polyphenols bind to iron in the intestinal cells, forming a non-transportable complex. This iron-polyphenol complex cannot enter the blood stream. Instead, it is excreted in the feces when cells are sloughed off and replaced.

במחקר הזה קבלת הפוליפנולים היא מהתה (בעיקר תה ירוק לזכרוני מכיל הרבה).
בקיצור החומרים הללו נקשרים למול' הברזל מה שיוצר מולק שאינה יכולה לחדור לקרומי התאים.
אני לא אשרוד את הערב... 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית