הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אבקת חלבון מומלצת

Guy158

משתמש פעיל
645
90
נק' מוניטין:
83
645
90
מתחיל חיטוב בקרוב, רוצה לשמור על מאזן קלורי שלילי של 300.
אני לא מסוגל להגיע לכמות חלבון מומלצת ביום, כלומר אפילו 100 גרם חלבון קשה לי להגיע, ואם אני מגיע זה נדיר.
לא אוהב גבינות במיוחד ואוהב רק עוף וממש מעט בקר

והבשר היום לא זול..יוצא שאולי יש לי פעמיים בשבוע בשר בבית וגם שם לא תמיד אני מגיע לכמות חלבון הרצויה כי מה נעשה עוד אנשים אוכלים..
ביצים אני נורא אוהב אבל זה לא ריאלי לאכול 12 ביצים.

בקיצור, צריך אבקת חלבון..לקחת כשצריך בשביל שאוכל לשמור על המסת שריר בצורה מיטבית.
שתספיק לחודש, שתיהיה איכותית וטעימה
מחיר שלא יעלה על 400.

תודה

• פותח/ת השרשור
לא ענו לי עדיין, שלחתי הודעה.

שם מלא של האבקה?
צריך משהו לפחות 2 ק"ג, טעם סביל (העיקר לא דוחה), ומחיר שלא מגיע ליותר מ-350 כזה
חלבון של אקסטרים עולה 230 ש"ח באמינו שופ. בדר"כ עולה 300. ממליץ לך להגיע לאחת החנויות שלהם, מחירים מדהימים.
אגב הטעמים באמת אחלה. יש בננה שהוא ממש סבבה, השוקולד זורם, יש גם שוקולד לבן שהוא טעים אבל לי אישית נמאס מהר.

מחיר מאוד מפתה
נחשב לאיכותי?
איך הטעם?
זה אבקה תוצרת ישראל, כן היא נחשבת לאיכותית,מי גבינה רגיל.. (מי שמוכר לך שהיא לא, כנראה בעל אינטרס כזה..)
כמו שכתבתי הטעמים שלה ממש זורמים, הטעמים הישראליים עברו שיפור אדיר בשנה האחרונה, גם סופר אפקט וגם אקסטרים נוטרישן.

• פותח/ת השרשור
זה אבקה תוצרת ישראל, כן היא נחשבת לאיכותית,מי גבינה רגיל.. (מי שמוכר לך שהיא לא, כנראה בעל אינטרס כזה..)
כמו שכתבתי הטעמים שלה ממש זורמים, הטעמים הישראליים עברו שיפור אדיר בשנה האחרונה, גם סופר אפקט וגם אקסטרים נוטרישן.
יכול מאוד שאלך עלייה, מחיר מפתה..הצצתי באמינושופ באתר שלהם..
כמה זמן לדעתך אחד כזה יחזיק אם אקח בממוצע 3 מנות ביום..?
כן זה הרבה אני יודע, אבל פשוט יש ימים שאני לא מגיע גם ל-20 גרם חלבון וחבל. עדיף לקבל את כל החלבון מאבקה מאשר לא לקבל

יכול מאוד שאלך עלייה, מחיר מפתה..הצצתי באמינושופ באתר שלהם..
כמה זמן לדעתך אחד כזה יחזיק אם אקח בממוצע 3 מנות ביום..?
כן זה הרבה אני יודע, אבל פשוט יש ימים שאני לא מגיע גם ל-20 גרם חלבון וחבל. עדיף לקבל את כל החלבון מאבקה מאשר לא לקבל
יש בערך 70 מנות.
3 מנות ביום זה דיי הרבה,זה אומר 23-24 יום

לדעתי הכי טובה מכל הבחינות וגם כלכלית זה של אופטימום גולד

המחירים נעים בארץ בין 400-450

* המלצה על טעם - שוקולד קוקוס

יש גם תמורה עבור מה שאתה משלם..

אתה מדבר על אקסטרים? אני מעדיף לשתות ביצים לא מוכנות
אין צורך בהגזמה ... אופטימום היא חברה ברמה גבוה בהרבה בחינות. מהבחינה הכלכלית מה לעשות יש יותר כלכליות, כל אחד עושה את הבחירות שלו באיזה ברנד להשתמש , יש כאלה שלא מעניין אותם הטעם התארים והשם, אלא הערכים וזה מה יש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
יש בערך 70 מנות.
3 מנות ביום זה דיי הרבה,זה אומר 23-24 יום
מה דעתך, מה עדיף..לא לקבל את המינימום חלבון ביום, או לקבל אותו מאבקה?
בכל מקרה לא מעניין אותי שמות למינהם אלא נטו ערכים ולכן אלך על אקסטרים כנראה

יש גם תמורה עבור מה שאתה משלם..

למה בדיוק..? כי סטיב קוק שותה אופטימום? נו חלאס לזיין תמוח. זה כמו שתגיד שלא תלבש זארה כי זה לא מותג.
אזכור זאת לפעם הבאה מר גוצ'י.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
למה? מה יש באופטימום שאין באקסטרים?
עוד כמה גרמים של אייזולט במקום רכז מי גבינה? שלושה גרמים של פחמימה פחות?
גם הטעמים שלהם לא נחשבים דליקטס, ובחו"ל הם לא כאלה נחשבים. בחו"ל משום מה מבינים ששם זה רק שם ולכן יש תחרות רצינית בין החברות, אפילו חברות חדשות כמו BPI וכולי. רק אצלנו חושבים דימטייז ואופטימום זה קדוש וכל השאר פח אשפה.

נשבע שהאופטימום שוקולוד לא הרבה יותר טוב מהאקסטרים שוקולוד, ומה זה החארטות האלה שעפות פה, אתה לוקח כולה פאקינג חלבון מה אתה עף על זה כאילו זה נותן לך עוד 3 ס"מ באיבר -_-

על מותג תמיד תשלמו יותר כמו בכל תחום.
אבקת חלבון בסופו של דבר זו אבקת חלבון, אנשים עשו מזה פיזיקה גרעינית. תשקיעו יותר באוכל ובאימונים 2 סקופים ביום לא משנים שום דבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית