הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון Bench Press - באיזה אחיזה אתם נוהגים להשתמש?

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
דיון בנוגע לשיטת האחיזה ב- BP.
Suicide Grip (בתמונה מסומן כ- B) כמובן שיותר מסוכן מכיוון שהמוט פחות מאובטח והוא יכול להשמט במהלך העבודה. למרות האמור, הרבה כן משתמשים באחיזה זו מכיוון שהם נוטים להרים משקל רב יותר כך ואחיזה זו גם נוחה יותר עבור שורש כף היד.

באיזו אחיזה אתם נוהגים להשתמש?

12065516_687998291301614_6545564975622643351_n.jpg

1. אם יוכיחו שזה לא מוסיף משקל למוט יש סיכוי טוב שהאשליה שלו תתפוגג והוא יוכל להפלא ופלא ללחוץ רגיל את אותו המשקל מבלי להסתכן שהמוט ירסק אותו.

2. אם יוכיחו שזה כן עוזר, אולי יוכיחו בכמה זה עוזר, ואז הוא יוכל לחשוב האם זה באמת משתלם כמו שהוא חשב במדד "סיכון-תועלת".
עד שיעשו מחקר כזה אם בכלל, יקח זמן....

זהו, פאורליפטרים הפכו לבילדרים. מה שעובד בשבילי לא עובד בשבילך אחי. אין טעם לדבר יותר.

אחי, הסואסייד גריפ נותן לי מוטיבציה ללחוץ בכדי שלא אמות מתחת למוט.
אתה לא מבין כלום אחי....

אתה היחידי כאן שנוח לו למשוך עם נעלי משקולות
damn, somebody here actually does "conventional deadlifts" with weightlifting shoes and not a "clean deadlift"? @coldfire
אני מחזיק לא טוב ולוחץ 140 :|
almost nobody grips it like that cuz it's much more difficult to actually do and let's face it, ur grip most likely won't matter THAT much (maybe 1 or 2kg.. tho much safer for ur wrists). only person in my gym that grips correctly is the guy who commented above u..

אני לא. יש הרבה כאלה. זה שלא ראית, לא אומר כלום.
בהמשך לדיון שהיה לנו אתמול או שלשום, תקן אותי אם אני טועה אבל ליפטר שהקוואדס שלו דומיננטים בדרך כלל יהנה מההגבהה של העקב ולהפך, וזה מסביר למה לחלק מהאנשים זה נוח ולחלק לא.
אגב ניסיתי את זה אתמול ופשוט היה לי הרבה יותר קשה, חזרתי לנאנוס והיה קל. וכן הקוואדס שלי חלשים ביחס להאמסטרינג\גב.

I'm srsly wondering, y do u pull in WL shoes? It should be mechanically disadvantageous, unless u r doing a clean pull..
Do u simply feel it's more comfortable cuz it's what uve always done? Do u not realize u r doing a clean pull as opposed to a deadlift? What's the reason? I think I've only seen 1 or 2 ppl ever pull in WL shoes..
Very interested in what the reason is
בהמשך לדיון שהיה לנו אתמול או שלשום, תקן אותי אם אני טועה אבל ליפטר שהקוואדס שלו דומיננטים בדרך כלל יהנה מההגבהה של העקב ולהפך, וזה מסביר למה לחלק מהאנשים זה נוח ולחלק לא.
אגב ניסיתי את זה אתמול ופשוט היה לי הרבה יותר קשה, חזרתי לנאנוס והיה קל. וכן הקוואדס שלי חלשים ביחס להאמסטרינג\גב.
But rnt they usually then just doing a clean pull instead of a deadlift? While they might feel stronger that way, with practice they should b able to pull more in a normal deadlift..

I'm srsly wondering, y do u pull in WL shoes? It should be mechanically disadvantageous, unless u r doing a clean pull..
Do u simply feel it's more comfortable cuz it's what uve always done? Do u not realize u r doing a clean pull as opposed to a deadlift? What's the reason? I think I've only seen 1 or 2 ppl ever pull in WL shoes..
Very interested in what the reason is
למה אתה מסיק שאם מגביהים את העקב המשיכה ישר הופכת למשיכת קלין? אפשר לעשות "Clean pull" יחף ודדליפט עם נעלי WL ( בהנחה שיש לך מספיק גמישות לעשות את זה יחף)

מה זה הרבה כאלה, בעולם שיש מעל 7 מילארד אנשים ברור שיש "הרבה".
בכל מקרה יש מקום לאינדיבידאוליות ואם מישהו מצא שככה הוא מרים יותר (כמוך) למה זה לא נכון?

למה אתה מסיק שאם מגביהים את העקב המשיכה ישר הופכת למשיכת קלין? אפשר לעשות "Clean pull" יחף ודדליפט עם נעלי WL ( בהנחה שיש לך מספיק גמישות לעשות את זה יחף)
Just cuz u can rlly doesn't mean it's better for u, it's exactly the same as taking someone who benches with a wide grip, who has been doing it for so long that taking a narrow grip feels wrong and they r weak, when they would probably be stronger with a narrower grip if they just worked on it more.

But rnt they usually then just doing a clean pull instead of a deadlift? While they might feel stronger that way, with practice they should b able to pull more in a normal deadlift..
RHINO עבר מדדליפט קלאסי עם נעל שטוחה לדדליפט **קלאסי** עם נעלי WL וזה הרגיש לו יותר נוח, ואני מניח שגם יותר חזק אחרת הוא לא היה מרגיש יותר נוח.
Just cuz u can rlly doesn't mean it's better for u, it's exactly the same as taking someone who benches with a wide grip, who has been doing it for so long that taking a narrow grip feels wrong and they r weak, when they would probably be stronger with a narrower grip if they just worked on it more.
אתה מסכים איתי שלכל אחד יש מצב שיש לו בו יותר פוטנציאל להתחזק ( נגיד רוחב אחיזה בבנץ', עקב\בלי עקב בדדליפט), והוא לווא דווקא אותו מצב לכולם ?

תה מסכים איתי שלכל אחד יש מצב שיש לו בו יותר פוטנציאל להתחזק ( נגיד רוחב אחיזה בבנץ', עקב\בלי עקב בדדלי
I do, but adding a heel shouldn't actually help, it's rlly strange that he pulls btr that way.. does he have a video pulling with WL somewhere?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית