הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון Bench Press - באיזה אחיזה אתם נוהגים להשתמש?

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
דיון בנוגע לשיטת האחיזה ב- BP.
Suicide Grip (בתמונה מסומן כ- B) כמובן שיותר מסוכן מכיוון שהמוט פחות מאובטח והוא יכול להשמט במהלך העבודה. למרות האמור, הרבה כן משתמשים באחיזה זו מכיוון שהם נוטים להרים משקל רב יותר כך ואחיזה זו גם נוחה יותר עבור שורש כף היד.

באיזו אחיזה אתם נוהגים להשתמש?

12065516_687998291301614_6545564975622643351_n.jpg

I do, but adding a heel shouldn't actually help, it's rlly strange that he pulls btr that way.. does he have a video pulling with WL somewhere?
לא
@Rhino

תשמע הוא לא היחיד ש"דיווח" על התופעה הזאת, אני מאמין שגם @coldfire משך קודם בנעל שטוחה\יחף ואז עבר לOLY, כנ"ל כמה יוטיוברים שאני זוכר שראיתי..
בוא נגיד שלי מרגיש יותר מוזר שיש אנשים שעושים דדליפט 280 לנפח מאשר אנשים שחזקים יותר כשהם עם נעלי הרמת משקולות.

לא
@Rhino

תשמע הוא לא היחיד ש"דיווח" על התופעה הזאת, אני מאמין שגם @coldfire משך קודם בנעל שטוחה\יחף ואז עבר לOLY, כנ"ל כמה יוטיוברים שאני זוכר שראיתי..
בוא נגיד שלי מרגיש יותר מוזר שיש אנשים שעושים דדליפט 280 לנפח מאשר אנשים שחזקים יותר כשהם עם נעלי הרמת משקולות.
oh... I thought when u said Rhino u meant Stan Efferding, aka "the white rhino", to which I wouldn't rlly argue, because I'm assuming someone on that level has maximized their potential, but if by Rhino u just mean someone on the forum (maybe still very strong) then it doesn't rlly make me believe it's actually any better...
what I kind of mean is that, I do believe certain ppl would b btr off pulling with WL shoes because they have some muscle imbalances, but that if they were to maximize their muscular and CNS potential, then they would be better off pulling in flat shoes.(i.e take a person who has maximized their muscle growth in every muscle in their body, then they would be stronger in flat shoes than in WL shoes, assuming they have equally maximized their CNS)

ofc, I might actually b wrong, I don't rlly have a way to prove myself either way

אני לוחץ ככה,ולא רואה דבר רע בזה.
מפחד שיפול עליי המוט? דווקא לא,אני לא זורק תמוט או נותן לו סיבה ליפול לי מהיד.
בדיוק כמו שאני אגיד לכם אל תעשו לג פרס חצי טון גם שאתם מסוגלים,למה? רק כי השרירים יכולים להתכווץ לכם פתאום והכל יפול עליכם ותמותו .... נו באמת

אני לוחץ ככה,ולא רואה דבר רע בזה.
מפחד שיפול עליי המוט? דווקא לא,אני לא זורק תמוט או נותן לו סיבה ליפול לי מהיד.
בדיוק כמו שאני אגיד לכם אל תעשו לג פרס חצי טון גם שאתם מסוגלים,למה? רק כי השרירים יכולים להתכווץ לכם פתאום והכל יפול עליכם ותמותו .... נו באמת
זה לא על אותו משקל. אתה גם יכול לבלוע את הלשון ולהחנק למוות, אז מה נעשה ? נחתוך את הלשון?
כבר אמרו פה, יש סיכונים ויש סיכונים מיותרים כמו ה suicide grip, שאפשר לפתור אותם אם כולה מכניסים את הבוהן פנימה. ותאמין לי שהנוחות זה עניין של הרגל.

אם אתה רוצה ללחוץ ככה- תלחץ ככה אבל אל תשווה את זה לסיכונים אחרים.

דיוק כמו שאני אגיד לכם אל תעשו לג פרס חצי טון גם שאתם מסוגלים,למה? רק כי השרירים יכולים להתכווץ לכם פתאום והכל יפול עליכם ותמותו .... נו באמת
ouhm.. doesn't leg-press machines have saftey pins? ur comparison is the same as comparing doing a bench press in a power cage with suicide grip, not on a bench without a saftey net.

ouhm.. doesn't leg-press machines have saftey pins? ur comparison is the same as comparing doing a bench press in a power cage with suicide grip, not on a bench without a saftey net.

אם אתה מצליח למות מלג פרס, כנראה שמגיע לך למות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית