הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקות דם

בר248

משתמש פעיל
336
139
נק' מוניטין:
518
336
139
שלום לכולם, מקווה שאני בפורום הנכון, אחרי חג סוכות שני עשיתיבדיקות דם, יש לציין שהבדיקות היה אחרי חזירות גדולה של סטייקים פחזניות ואגוזים,לא הכי ריאלי אבל לא יכלתי להזיז את התור, בכל מקרה אלה התוצאות ואשמח אם תוכלו "לקרוא" אותם, עברתי באינטרנט על החריגים אבל לא קיבלתי שום תשובה חד משמעית כי לא מצאתי שום מקור מהימן, אשמח לשמוע ממכם את דעתכם או אם תוכלו להפנות אותי לאיך "לקרוא" בדיקות דם , ואיך אני יכול לשנות\לשפר את הדברים החריגים.
רמת טסט נמוכה? או שזה סביר לילד בן 18 ?

קבצים מצורפים

• בדיקות.jpg
    בדיקות.jpg
    KB 36.4 · צפיות: 191
  • IMG_4885.PNG
    IMG_4885.PNG
    KB 141.2 · צפיות: 188
  • IMG_4886.PNG
    IMG_4886.PNG
    KB 218.6 · צפיות: 175
אני לא מצליח לפתוח את כל התמונות בפלאפון, אבל משתי התמונות שראיתי - הורמונים תקינים, טסט, טי4 ו-TSH, נתרן טיפה גבוה. נסה להוריד את צריכת המלח וכמות הנתרן בתפריט.

• פותח/ת השרשור
אני לא מצליח לפתוח את כל התמונות בפלאפון, אבל משתי התמונות שראיתי - הורמונים תקינים, טסט, טי4 ו-TSH, נתרן טיפה גבוה. נסה להוריד את צריכת המלח וכמות הנתרן בתפריט.
כמה הערכה על ההשקעה המון תודה , אם תוכל לעיין בתמונות שלא נפתחו בפלאפון כשתגיע למחשב אני יותר מאשמח, יש סכנה לנתרן גבוה? מאמין שביום יום הוא לא כלכך גבוה, זה היה אחרי שבוע חופש עם הרבה אוכל לעומת היום יום שיש איזה 8 שעות אירובי שבועיות מאימונים (אומנויות לחימה) ו3 אימוני כוח.
לגבי אשלגן גבוה יש עם זה בעיה ?
תודה שוב!!

סודיום ואשלגן טיפה טיפה חורג אבל בכמות כ"כ נמוכה שבאמת לא יודע אם הייתי בודק את זה

יש לך אסטמה?

• פותח/ת השרשור
סודיום ואשלגן טיפה טיפה חורג אבל בכמות כ"כ נמוכה שבאמת לא יודע אם הייתי בודק את זה

יש לך אסטמה?
לא , אבל אני מהמצוננים תמידי , לאחרונה התחלתי לטבל יותר את האוכל ואני מניח שזה גרם לנתרן טיפה לעלות, מתוך סקרנות למה שאלת אם יש לי אסטמה ? כלומר אם הייתה לי איך היית מתייחס לזה שונה ?

בגלל EOS גבוה ..לא משהו רציני.
לדעתי הכל בסדר.פשוט תבדוק למה הEOS גבוה. כי לי אין מושג,מצטער.

• פותח/ת השרשור
בגלל EOS גבוה ..לא משהו רציני.
לדעתי הכל בסדר.פשוט תבדוק למה הEOS גבוה. כי לי אין מושג,מצטער.
לא אמרתי תודה, אז תודה רבה בתור התחלה, מרפרוף באינטרנט eos גבוה אומר שתאי דם לבנים ברמה גבוה דבר שמצביע על זה שהגוף נלחם במשהו , תקן אותי אם אני טועה, זאת אומרת שאם הייתיחולה בקירוב לבדיקות הדם זה סביר ?
Eos גבוה הוא משהו לחשוש ממנו ? יש דרך להוריד את הרמה שלו?

מעבר לאסטמה, סיבות נוספות למציאת תאי דם לבנים, בכמות גדולה מהנורמה :
- "קדחת השחת" כמו שקוראים לזה, בעצם שפעת עונתית - די עונה על התסמינים שאתה תארת
- אקזמה
- מחלת קרוהן
זה מה שאני מכירה בכל אופן..

לא אמרתי תודה, אז תודה רבה בתור התחלה, מרפרוף באינטרנט eos גבוה אומר שתאי דם לבנים ברמה גבוה דבר שמצביע על זה שהגוף נלחם במשהו , תקן אותי אם אני טועה, זאת אומרת שאם הייתיחולה בקירוב לבדיקות הדם זה סביר ?
Eos גבוה הוא משהו לחשוש ממנו ? יש דרך להוריד את הרמה שלו?
כנראה נעזרנו באותו אתר.
פשוט גם שם הופיע משהו לגבי אסטמה וגם לעוד משהו שחיפשתי שהופיע בבדיקות שלך המילה אסטמה הוזכרה - לכן שאלתי. (בהתבסס על 2 גורמים שמצאתי הצלבה-לא 1 שפשוט היה נראה לי).

ואין לי מושג ,אני לא כ"כ מבין בבדיקות דם,לרוב דברים שאני לא מבין אני אשב על התחת 15-20דק' כדי לחפש באינטרנט ממקור שאני סומך עליו. (האמת המרה 😛).

אולי הטענה שאמרת היא נכונה,תרצה לבדוק עוד שבועיים ולראות?

• פותח/ת השרשור
כנראה נעזרנו באותו אתר.
פשוט גם שם הופיע משהו לגבי אסטמה וגם לעוד משהו שחיפשתי שהופיע בבדיקות שלך המילה אסטמה הוזכרה - לכן שאלתי. (בהתבסס על 2 גורמים שמצאתי הצלבה-לא 1 שפשוט היה נראה לי).

ואין לי מושג ,אני לא כ"כ מבין בבדיקות דם,לרוב דברים שאני לא מבין אני אשב על התחת 15-20דק' כדי לחפש באינטרנט ממקור שאני סומך עליו. (האמת המרה 😛).

אולי הטענה שאמרת היא נכונה,תרצה לבדוק עוד שבועיים ולראות?
אני אשמח לעשות אתז ה , חושב שהרופא יתן לי בדיקות דם לפי בקשתי? , לפני החג באתי בבקשה לעשותבדיקות דם כי עבר איזה חצי שנה מאז הפעם האחרונה, ואמרתי אתהמילים שצריך להגיד בשביל לקבל גם בדיקה לטסט מתוך סקרנות, גם ככה עשה לי סרט על זה שאין צורך לבדוק גל חצי שנה אלא כל חמש שנים בדיקות דם , ועד שנתן לי לבדוק טסט עשה לי סרטים, יש איזה טענת קסם שתציל אותי?

אני אשמח לעשות אתז ה , חושב שהרופא יתן לי בדיקות דם לפי בקשתי? , לפני החג באתי בבקשה לעשותבדיקות דם כי עבר איזה חצי שנה מאז הפעם האחרונה, ואמרתי אתהמילים שצריך להגיד בשביל לקבל גם בדיקה לטסט מתוך סקרנות, גם ככה עשה לי סרט על זה שאין צורך לבדוק גל חצי שנה אלא כל חמש שנים בדיקות דם , ועד שנתן לי לבדוק טסט עשה לי סרטים, יש איזה טענת קסם שתציל אותי?
לגבי טסט?
שאתה לא מצליח לשכב עם חברה שלך ואתה רוצה לפסול בעיה פזיולוגית לפני שאתה פונה לטיפול פסיכולוגי שעולה הרבה כסף
(תודה לטום

• פותח/ת השרשור
לגבי טסט?
שאתה לא מצליח לשכב עם חברה שלך ואתה רוצה לפסול בעיה פזיולוגית לפני שאתה פונה לטיפול פסיכולוגי שעולה הרבה כסף
(תודה לטום
לא לזה התכוונתי, להוציא בדיקה לטסט זה פחות או יותר היה השיח וזה עבד כמו קסם, שאלתי על לבקש בדיקות שגרתיות חודשיים אחרי שבדקתי זה משהו שהוא יאפשר לי ?

לא לזה התכוונתי, להוציא בדיקה לטסט זה פחות או יותר היה השיח וזה עבד כמו קסם, שאלתי על לבקש בדיקות שגרתיות חודשיים אחרי שבדקתי זה משהו שהוא יאפשר לי ?
אם יש סיבה לבדוק שוב, כן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית