ייעוץ תוספים לחיטוב

Rec0cery

משתמש מתחיל
221
5
נק' מוניטין:
8
221
5
אז... אחרי כמה ימים בדיכאון ושדפקתי מלא ארוחות בג'אנק החלטתי שאני ממשיך את החיטוב והייתי רוצה לדעת אם יש איזה תוספים (shredz, תמציות תה ירוק) כמו אלה שציינתי או אחרים שכדאי לקחת שיאיצו את התהליך וייתנו פוש חזרה לחיטוב... אין לי בעיה מהבחינה הכספית של קניית הדברים
אשמח לתגובה מהירה

אתה לא צריך להגזים עם התוספים, תתמקד יותר בתזונה ובאימונים. בכל מקרה בזמן חיטוב(האמת שגם לא בזמן חיטוב) אני משתמש בתוספים:
1) מולטי ויטמין(תדאג לאחד איכותי, כמובן שאל תזניח את הירקות)
2) אומגה 3
3) ויטמין C
4) מגנזיום (ולפעמים סידן)
5) קפאין

לא יודע אם שווה לך להשקיע על תוספים כמו תה ירוק, קפה ירוק(למרות שיצא לי לראות בעבר מחקרים שטוענים שהם עוזרים לתהליך הירידה במשקל, אבל במידה מסויימת - אם יש תרומה אז היא קטנה), כמובן שכל השורפי השומן החוקיים מחוץ לתחום - זה רק נזק לארנק.

• פותח/ת השרשור
אתה לא צריך להגזים עם התוספים, תתמקד יותר בתזונה ובאימונים. בכל מקרה בזמן חיטוב(האמת שגם לא בזמן חיטוב) אני משתמש בתוספים:
1) מולטי ויטמין(תדאג לאחד איכותי, כמובן שאל תזניח את הירקות)
2) אומגה 3
3) ויטמין C
4) מגנזיום (ולפעמים סידן)
5) קפאין

לא יודע אם שווה לך להשקיע על תוספים כמו תה ירוק, קפה ירוק(למרות שיצא לי לראות בעבר מחקרים שטוענים שהם עוזרים לתהליך הירידה במשקל, אבל במידה מסויימת - אם יש תרומה אז היא קטנה), כמובן שכל השורפי השומן החוקיים מחוץ לתחום - זה רק נזק לארנק.
אתה יכול להסביר איך כל אחד יעזור לי?
ומאיפה אפשר לקנות ולפי איזה מינונים לקחת?

או אחרים שכדאי לקחת שיאיצו את התהליך וייתנו פוש חזרה לחיטוב..

אף תוסף לא יאיץ וייתן פוש לחיטוב, חבל על הכסף. תשקיע בבניית תפריט ותוכנית אימונים, ותראה תוצאות מעולות

אתה יכול להסביר איך כל אחד יעזור לי?
ומאיפה אפשר לקנות ולפי איזה מינונים לקחת?
התוספים ברשימה הזאת לא ממש קשורים לחיטוב ולא יעזרו לך לרדת באחוז שומן. ארבעת הראשונם טובים אם יש לך חוסרים ברכיבים האלה מתזונה, וקפאין יעזור לך לקבל מרץ באימון שזה במיוחד בחיטוב יכול לעזור כשאתה תשוש, רעב ועייף. מבחינת ההורדת שומן, תפריט ותכנית אימונים מתאימים זה מה שיעזור לך (וגם תוספים אבל כאלה שמדברים עליהם בפורום סטרואידים ותרופות, לא כאן, ולא בגיל שלך)

• פותח/ת השרשור
התוספים ברשימה הזאת לא ממש קשורים לחיטוב ולא יעזרו לך לרדת באחוז שומן. ארבעת הראשונם טובים אם יש לך חוסרים ברכיבים האלה מתזונה, וקפאין יעזור לך לקבל מרץ באימון שזה במיוחד בחיטוב יכול לעזור כשאתה תשוש, רעב ועייף. מבחינת ההורדת שומן, תפריט ותכנית אימונים מתאימים זה מה שיעזור לך (וגם תוספים אבל כאלה שמדברים עליהם בפורום סטרואידים ותרופות, לא כאן, ולא בגיל שלך)
ואיך ההולך העניין עם הקפאין? יוצא הרבה פעמים שפיזית אין לי כוח לאימון ואני עושה אותו עם חוסר כוח למרות הקפדה על 8 שעות שינה

ואיך ההולך העניין עם הקפאין? יוצא הרבה פעמים שפיזית אין לי כוח לאימון ואני עושה אותו עם חוסר כוח למרות הקפדה על 8 שעות שינה
אתה לוקח כדור איזה 20 דקות לפני האימון וזהו.
תלוי בעצם כמה אתה שוקל וכמה הגוף שלך רגיל לקפאין, יכול להיות שלא תרגיש כדור אחד, אבל תתחיל מאחד

• פותח/ת השרשור
.
אתה לוקח כדור איזה 20 דקות לפני האימון וזהו.
תלוי בעצם כמה אתה שוקל וכמה הגוף שלך רגיל לקפאין, יכול להיות שלא תרגיש כדור אחד, אבל תתחיל מאחד
שוקל בערך 80, וכמה שאלות:
1. כמה זמן יש לכדור השפעה? כי לפעמים אני מתאמן בערב ואני לא רוצה לילה לבן אחרי זה
2. איזה רמת ״כוח/מרץ״ ארגיש? אם ארגיש?
3. כמה עולה חבילה
4. יש לכדור כזה ערכים תזונתיים?
5. זה יכול להיות מסוכן?
6. איפה אפשר לרכוש כזה?

1. כמה זמן יש לכדור השפעה? כי לפעמים אני מתאמן בערב ואני לא רוצה לילה לבן אחרי זה
זה משתנה בין אנשים אבל בעקרון כדור אחד זה כמו לשתות כוס קפה חזק (בכפית נס יש 70 מ"ג קפאין אם אני זוכר נכון ובכדור יש 200 מ"ג לרוב)
2. איזה רמת ״כוח/מרץ״ ארגיש? אם ארגיש?
אותה תשובה כמו קודם
4. יש לכדור כזה ערכים תזונתיים?
מבחינת קלוריות? לא. רק 200 מ"ג קפאין (לרוב)
5. זה יכול להיות מסוכן?
אולי למי שיש בעיות לחץ דם
3. כמה עולה חבילה
6. איפה אפשר לרכוש כזה?
בכל חנות תוספי תזונה, תבדוק כמה עולה, ממש לא יקר בד"כ

• פותח/ת השרשור
זה משתנה בין אנשים אבל בעקרון כדור אחד זה כמו לשתות כוס קפה חזק (בכפית נס יש 70 מ"ג קפאין אם אני זוכר נכון ובכדור יש 200 מ"ג לרוב)

אותה תשובה כמו קודם

אוקיי תודה

לפי דעתי הכי חשוב בחיטוב זה מולטי ויטמין טוב ,במיוחד שהתפריט דל בפירות וירקות(מה שקורה בדרך כלל בחיטוב דל פחמימה).

אני נמצא עכשיו בחיטוב השלישי שלי ומאז שהוספתי תמולטי ויטמין אני לא נשפך באמצע היום על המיטה ויש לי יותר אנרגיה מבדרך כלל.

אם אתה הולך בכוח לאימון כי אתה עייף, תנסה שתים-שלוש כוסות קפה לפני האימון.

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי הכי חשוב בחיטוב זה מולטי ויטמין טוב ,במיוחד שהתפריט דל בפירות וירקות(מה שקורה בדרך כלל בחיטוב דל פחמימה).

אני נמצא עכשיו בחיטוב השלישי שלי ומאז שהוספתי תמולטי ויטמין אני לא נשפך באמצע היום על המיטה ויש לי יותר אנרגיה מבדרך כלל.

אם אתה הולך בכוח לאימון כי אתה עייף, תנסה שתים-שלוש כוסות קפה לפני האימון.
מה נות המולטי ויטמין?
תוכל להמליץ לי מולטי ויטמין טוב?
ויש בזה ערכים?

מה נות המולטי ויטמין?
תוכל להמליץ לי מולטי ויטמין טוב?
ויש בזה ערכים?

מולטי ויטמין עוזר לך להשלים תויטמינים החסרים לך בגוף.
תחפש המלצות אני משתמש עכשיו בחברת nature's way עושה תעבודה.

תחפש המלצות פה באתר.

• פותח/ת השרשור

אותה תשובה כמו קודם

כדאי להתחיל מסה במקום חיטוב ואז אחרי כמה חודשים חיטוב??

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 36.8 · צפיות: 141
כדאי להתחיל מסה במקום חיטוב ואז אחרי כמה חודשים חיטוב??

אין תשובה לזה, אם לא אכפת לך להיות על אחוז שומן יותר גבוה ממה שאתה עכשיו תעשה מאסה עד שיפריע לך.
אם בא לך להיות חטוב אז תעשה חיטוב.

זה ממש תלוי בהרגשה שלך.

• פותח/ת השרשור
אין תשובה לזה, אם לא אכפת לך להיות על אחוז שומן יותר גבוה ממה שאתה עכשיו תעשה מאסה עד שיפריע לך.
אם בא לך להיות חטוב אז תעשה חיטוב.

זה ממש תלוי בהרגשה שלך.
ואם אני רוצה להישאר בנטרלי, אני יכול מדי פעם לחרוג בתפריט, להמשיך להתאמן ונגיד ועליתי קילו אז אחר כך להוריד אותו בחיטוב?

• פותח/ת השרשור
מה המטרה שלך, למה אתה מתאמן?
אני רוצה לעשות הפסקה מההורדה במשקל, גם כי יש לחץ גדול בלימודים בשבועיים הקרובים וגם כי אני מרגיש שהחישוב קצת העמיס עלי נפשית, הרבה מאכלים שנמנעתי וכאלה. ירדתי כ27 קילו ונשארו עוד 5 אז חשבתי לעשות הפסקה של שבועיים, לאכול דברים שלא התאפשרו לי ולעשות אירובי, ואחרי זה שאוכל לחזור להתאמן להמשיך את החיטוב. מה אתה אומר?

לדעתי ומנסיוני,
תעלה בהדרגתיות לנייטרלי,
תעשה ארוחת צ'ט פעם בשבוע שתזין את החשקים שלך.
אם בא לך לאכול במבה, תחשב את זה בתוך הערכים היומיים שלך,
לאחר שתעבור את התקופה הלחוצה (או שתיקח הפסקה יותר ארוכה) תחזור לאט לחוסר קלורי.
ההפסקה הזו תיתן לך קצת אויר לנשימה ותסדיר את כמות הקלוריות שאתה צריך להכניס.
לאחר שתסיים את ההפסקה תוריד לאט לאט 100-200 קלוריות בשבוע וכן הלאה עד שתראה ירידה במשקל.
ברגע שאתה רואה ירידה תשאר על אותה כמות קלוריות.
אם יש שאלות נוספות תרגיש חופשי.

• פותח/ת השרשור
לדעתי ומנסיוני,
תעלה בהדרגתיות לנייטרלי,
תעשה ארוחת צ'ט פעם בשבוע שתזין את החשקים שלך.
אם בא לך לאכול במבה, תחשב את זה בתוך הערכים היומיים שלך,
לאחר שתעבור את התקופה הלחוצה (או שתיקח הפסקה יותר ארוכה) תחזור לאט לחוסר קלורי.
ההפסקה הזו תיתן לך קצת אויר לנשימה ותסדיר את כמות הקלוריות שאתה צריך להכניס.
לאחר שתסיים את ההפסקה תוריד לאט לאט 100-200 קלוריות בשבוע וכן הלאה עד שתראה ירידה במשקל.
ברגע שאתה רואה ירידה תשאר על אותה כמות קלוריות.
אם יש שאלות נוספות תרגיש חופשי.
יש לי עוד שאלה-בארבעת הימים האחרונים אכלתי הרבה ג׳אנק, על מאזן חיובי, לא יודע בדיוק כמה, אבל זה גלידות ומתוקים ועליתי איזה 3 קילו-המשקל הזה זה שומן או נוזלים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית