סרטון סקוואט 190 PR

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
סיפור קצר:
1. השתחררתי מצה"ל לפני שנה וחודשיים אחרי ש3 שנים לא התאמנתי בכלל והשמנתי בצורה מטורפת. אחר כך הורדתי 32 קילו וחזרתי להתאמן.
2. הייתי פצוע קרוב לחצי שנה בגב התחתון ולפני כחודשיים חזרתי להרים ועכשיו חזרתי לשיאים שלי
3. לאט לאט חוזר לFORM שהיה לי בשיא שלי בצעירותי בגיל 17-18.

הALL TIME RECORD מגיל 18, 190 סקוואט (שנת 2010):
סרטון - סקוואט 190 קילו
ה190 סקוואט מהיום אחרי החזרה, מתכנן עבור את המשקל הזה בהרבה ולהפוך אותו לחמישיות בחצי השנה הקרובה. משקל גוף אז 105+. משקל גוף היום 91.6.

תודה רבה 😃
שמח שנתתי לך דרייב להמשיך! העיקר להאמין בעצמך ולדעת להתכונן אליו כמו שצריך. למען האמת, אני בטוח שכבר עכשיו יש לך 200 לסינגל בהתחשב בזה שסגרת 5 חמישיות עם 190, ואני יוצא מנקודת הנחה שלפני הסינגל של ה190 עשיתי חמישיה עם 150 שהייתה מאוד כבדה לי, ברמה ש5X5 בטוח לא הייתי מצליח איתה, 3X5 אולי, ובכל זאת אגרתי כוחות ונתתי סינגל עם 40 קילו יותר, אז אני בטוח שאם תתכונן לזה כמו שצריך, תאסוף רייג' ותכנס במוט בכל הרבבאק אתה תצליח לשפוף את ה200!

אני מקווה, אבל כמו שאמרת RM1 אני אבדוק בדצמבר. עד אז אני רוצה למשוך כמה שאני יכול את החמש חמישיות ואולי משם להמשיך לחמש שלשות ואזלשלוש שלשות. ואז ננסה להפתיע את עצמי עם מעל ל200 סקוואט. גם אני די שחיף כרגע אז לא בוער.

יפה, יש לך יותר, אם הסקוואט יראה יותר טוב.
קשה לי קצת עם LB אבל כל הכבוד על החזרה ועוד ירידה במשקל גוף, אני אוהב סיפורים כאלו. בהצלחה בהמשך.

אגב אני עושה 5X5 פעם בשבוע (אני בHB אבל זה פחות משנה) ואני רוצה להגיע ל200(סינגל) , אימון אחרון היה 155 5X5 מעניין מתי אצלי אני ארגיש שאני מוכן ללכת על הסינגל הכבד, מה שכן נתת לי דרייב להמשיך והרגשה שזה מתקרב

ניחוש גס שבסביבות 165-170. אבל אתה צריך קודם לתרגל קצת עבודה בטווח נמוך יותר.

• פותח/ת השרשור
תודה אלכס. הסקוואט נראה פה גועל נפש אבל לסינגל PR לא ציפיתי ליותר, אבל החמישיה שעשיתי לפני לדעתי הייתה סבירה. לא יצא לצלם היום חמישיה, אני חושב שאעשה את זה באימון הסקוואטים הבא בתקווה שהטכניקה בסדר, ואם לא נמשיך לתקן, כרגיל.
תודה על הביקורת 😃

תודה אלכס. הסקוואט נראה פה גועל נפש אבל לסינגל PR לא ציפיתי ליותר, אבל החמישיה שעשיתי לפני לדעתי הייתה סבירה. לא יצא לצלם היום חמישיה, אני חושב שאעשה את זה באימון הסקוואטים הבא בתקווה שהטכניקה בסדר, ואם לא נמשיך לתקן, כרגיל.
תודה על הביקורת 😃

אני לא מדבר על זה שאיבדת את הזווית בגב, זה קורה. נראה שאתה עומד צר מהרגיל, וגם לא מוציא את הברכיים מספיק וזה הורס את הירידה.

• פותח/ת השרשור
אני לא מדבר על זה שאיבדת את הזווית בגב, זה קורה. נראה שאתה עומד צר מהרגיל, וגם לא מוציא את הברכיים מספיק וזה הורס את הירידה.
לגבי רוחב העמידה, אבדוק אימון הבא. אני חושב שעמדתי באותו הרוחב כמו בסרטון כאן
לגבי הוצאת ברכיים, אני משתדל להוציא אותן, לא תמיד מצליח בעיקר במשקלים כבדים.
תודה על ההערות, אשמח אם יש לך גם מה להגיד על ה147.5 בהשוואה לסרטון הזה כי ב147 לא היה לי יותר מדי כבד.

ניחוש גס שבסביבות 165-170. אבל אתה צריך קודם לתרגל קצת עבודה בטווח נמוך יותר.

בגלל זה אני רוצה להמשיך משם ל5 שלשות ואז ל 3X3 ואז לשלשה אחת.

בגלל זה אני רוצה להמשיך משם ל5 שלשות ואז ל 3X3 ואז לשלשה אחת.

אני חושב שכדאי שכן תעמיס rm1 או rm2 פעם בשבועיים לפחות.

"פתאום", בדצמבר להעמיס 200 קילו, כאשר הגב שלך מעולם לא נשא משקל שקרוב לשם, לא נשמע לי רעיון טוב כ"כ.

אגב, לא בגלל החשש מפציעה אלא פשוט שהשרירים ומערכת העצבים אינם מורגלים לעומס הזה.

נערך לאחרונה:

"פתאום", בדצמבר להעמיס 200 קילו, כאשר הגב שלך מעולם לא נשא משקל שקרוב לשם, לא נשמע לי רעיון טוב כ"כ.
מסכים, בשביל להרים כבד צריך להרים כבד.
תרגיל את עצמך לעימות גבוהה וזה רק יעזור

אגב, לא בגלל החשש מפציעה אלא פשוט שהשרירים ומערכת העצבים אינם מורגלים לעומס הזה.

כן אבל אני מעריך שאני אגיע מתישהו לפני ל190 על 3.... אז לא חושב שתהיה בעיה לשים 10 קילו יותר

155 ל-5 חמישיות היום ל-190×3 בעוד כחודשיים נשמע לי קצת מהיר מדי.

אם אכן תגיע לשלישייה כזו, לדעתי יהיה לך קצת מעבר ל-200.בכל אופן, זה נשמע לי קצת מהיר מדי - תוך חודשיים וחצי. הלוואי ואני טועה ✌️

155 ל-5 חמישיות היום ל-190×3 בעוד כחודשיים נשמע לי קצת מהיר מדי.

אם אכן תגיע לשלישייה כזו, לדעתי יהיה לך קצת מעבר ל-200.בכל אופן, זה נשמע לי קצת מהיר מדי - תוך חודשיים וחצי. הלוואי ואני טועה ✌️

לדעתי, אם אצליח להמשיך "לגדול" (להשמין) ויש לי עוד לאן להתקדם , אני בא.ש יחסית נמוך (אתמול במקרה עשיתי בדיקות למשקולות אז בדקו אותי) ומשקל יותר ממה שחשבתי אבל עדיין יש לאן לגדול, אז אני חושב שאם אצליח לאכול לא נראה לי שאתקע. גם השיא שלי בזמנו שהיה 190 ל1 עשיתי אותו כשחיף מת על איזה 82-83 קילו, נגיד אני אעלה ל90 אני לא רואה בעיה לתת אותו לשלשה נגיד במיוחד שכנראה התחזקתי מאז. זה לא שלא עשיתי סקוואטים עד היום. פשוט כרגע החלטתי לעשות את הסקוואטים שלי ככה (באמצע שבוע יש לי עוד קלינים\פרונטים שאני מאמין שגם מחזקים את הרגלים ועוזרים לסקוואט שלי שהוא HB) אבל יכול להיות שאתבדה בסוף ואני חלשלוש מת.

כל הכבוד מקס! תותח על 🕴

אני זוכר כשבכית כמו ילדה קטנה על הפציעות שלא תעשה יותר סקוואט והנה חזרת ל 190... הרבה ריספקט!
🏋️😅

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד מקס! תותח על 🕴

אני זוכר כשבכית כמו ילדה קטנה על הפציעות שלא תעשה יותר סקוואט והנה חזרת ל 190... הרבה ריספקט!
🏋️😅
הכל תודות לחברי הפורום שתמכו בי כל הדרך ואמרו לי לא לוותר! תודה רבה מורן! מבטיח להמשיך להפתיע ובתקווה לתת הופעה טובה במרץ!
אני שמח שלא נפלת בהתחלה ושלא נפצעת שוב.
כל הכבוד!
תודה רבה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית