הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 190 PR

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
סיפור קצר:
1. השתחררתי מצה"ל לפני שנה וחודשיים אחרי ש3 שנים לא התאמנתי בכלל והשמנתי בצורה מטורפת. אחר כך הורדתי 32 קילו וחזרתי להתאמן.
2. הייתי פצוע קרוב לחצי שנה בגב התחתון ולפני כחודשיים חזרתי להרים ועכשיו חזרתי לשיאים שלי
3. לאט לאט חוזר לFORM שהיה לי בשיא שלי בצעירותי בגיל 17-18.

הALL TIME RECORD מגיל 18, 190 סקוואט (שנת 2010):
סרטון - סקוואט 190 קילו
ה190 סקוואט מהיום אחרי החזרה, מתכנן עבור את המשקל הזה בהרבה ולהפוך אותו לחמישיות בחצי השנה הקרובה. משקל גוף אז 105+. משקל גוף היום 91.6.

ריספקט על המשקל אך אני חושב שאתה פזיז
וסס אליי פציעה.
הטכניקה שלך עדיין מסוכנת ומפעילה המוווון סטרס על הגב התחתון, אתה חייב להוריד משקל ולשנות הרגלים.

• פותח/ת השרשור
ריספקט על המשקל אך אני חושב שאתה פזיז
וסס אליי פציעה.
הטכניקה שלך עדיין מסוכנת ומפעילה המוווון סטרס על הגב התחתון, אתה חייב להוריד משקל ולשנות הרגלים.
תודה על הביקורת אבל מבקש לא להעביר ביקורות טכניקה על pr בrm1. לביקורת טכניקה העליתי קודם סט חמישיה עם 147.5 ואמרו לי פה שהוא היה בסדר גמור. אז מה מתי אתה מסקוויט 190? 🙄

חחחחח אני אחרי שבוע שלא הסקווטי נתתי בשני 140 לנפח ונתפסתי לנצח.

בכל מקרה גם הטכניקה שלך עם ה140 לא הייתה טובה מהבחינה שהגב שלך מסיים אנכי מידי, ודווקא בrm1 זה הזמן הכי נכון לשמור על טכניקה.

• פותח/ת השרשור
חחחחח אני אחרי שבוע שלא הסקווטי נתתי בשני 140 לנפח ונתפסתי לנצח.

בכל מקרה גם הטכניקה שלך עם ה140 לא הייתה טובה מהבחינה שהגב שלך מסיים אנכי מידי, ודווקא בrm1 זה הזמן הכי נכון לשמור על טכניקה.
Rm1 זה משהו שאני בודק פעם ב3 חודשים אז אני לא .כזה חשוב שאם הטכניקה תדפק קצת זה יהיה קריטי
לאומת זאת לגבי הסט של ה147 אני אצלם בהזדמנות ואנסה להמשיך לשפר את זה.

הם עברו כמעט לגמרי בחודשיים האחרונים אני כמעט ולא מרגיש אותם. והם היו בגב התחתון ולא בצד.

נראה כאילו יש לך א-סימטריה לא רצונית לצד שמאל, אני אעקוב.
בכל מקרה, כל הכבוד על הPR

• פותח/ת השרשור
נראה כאילו יש לך א-סימטריה לא רצונית לצד שמאל, אני אעקוב.
תודה רבה! אני חושב שאצלם עוד פעם טכניקה ביום ראשון (152.5 ל5) ואתייג אותך שתראה. אתה צודק כנראה ותמיד אומרים לי שאני שם את המוט על הגב עקום למרות שאני שם אותו איך שמרגיש לי נוח. תמיד גם ברך אחת שלי מרגישה "חזקה" יותר מהשניה ובסטים שבהם אני עושה 5 חזרות בחזרות האחרונות ברך אחת דומיננטית יותר מהשניה. אם תוכל לראות משהו שיעזור לך לקבוע מה הבעיה זה יעזור לי מאוד
בכל מקרה, כל הכבוד על הPR
תודה רבה 😃

• פותח/ת השרשור
לייק על ה idgaf
זה היה פחד פסיכולוגי כי גם זה היה PR של 10 קילו וגם זה היה בלי ספוטרים. אני מאמין שאם אני אנסה לשחזר את זה עכשיו עם 2 ספוטרים בצדדים זה ישבור מקביל כמו שצריך.

זה היה פחד פסיכולוגי כי גם זה היה PR של 10 קילו וגם זה היה בלי ספוטרים. אני מאמין שאם אני אנסה לשחזר את זה עכשיו עם 2 ספוטרים בצדדים זה ישבור מקביל כמו שצריך.
מה אכפת לך מספוטרים? אתה יורד לבור,או שאתה עולה או שאתה לא עולה.
במידה ואתה לא עולה אתה יורד עוד קצת ומפיל על המוטות ביטחון.

• פותח/ת השרשור
מה אכפת לך מספוטרים? אתה יורד לבור,או שאתה עולה או שאתה לא עולה.
במידה ואתה לא עולה אתה יורד עוד קצת ומפיל על המוטות ביטחון.
אל תתווכח עם פחד פסיכולוגי. יש דברים שאתה לא מסוגל לשלוט עליהם. אצלי לדוגמא יש פחד פסיכולוגי מכשל, וזה אומר שאם אני לוקח משקל שאני לא בטוח שיעלה בלי ספוטר אני אעדיף לעשות חזרה לא מלאה (מבחינת התת מודע) מהאשר להכשל. זאת גם הסיבה למה לא נכשלתי באף נסיון PR לRM1 שניסיתי אי פעם.

אל תתווכח עם פחד פסיכולוגי. יש דברים שאתה לא מסוגל לשלוט עליהם. אצלי לדוגמא יש פחד פסיכולוגי מכשל, וזה אומר שאם אני לוקח משקל שאני לא בטוח שיעלה בלי ספוטר אני אעדיף לעשות חזרה לא מלאה (מבחינת התת מודע) מהאשר להכשל. זאת גם הסיבה למה לא נכשלתי באף נסיון PR לRM1 שניסיתי אי פעם.
לדעתי אתה צריך להיכשל קצת בישביל להוריד את הפחד הפסיכולוגי. זה מיותר החשש הזה.

קצת באיחור, אבל כל הכבוד מקס! עכשיו לך ולשי יש בדיוק את אותו סקוואט, אחרי שהלכת היום הוא הגיע ואמר שאין לך סיכוי להגיע ל-200 לפניו, just saying 🙄

או שאני סתם ממציא בשביל לדחוף את שניכם, היית צריך לשמוע מה אמרתי לו 😃

• פותח/ת השרשור
קצת באיחור, אבל כל הכבוד מקס! עכשיו לך ולשי יש בדיוק את אותו סקוואט, אחרי שהלכת היום הוא הגיע ואמר שאין לך סיכוי להגיע ל-200 לפניו, just saying 🙄
הפעם אני הולך לתת לו את הבמה כי אני חושב שאם אני אנסה 200 רק כדי להגיע לשם לפניו אני אסיים במיון. אז לא תודה, הוא מוזמן להגיע ל200 ואני לאט לאט אסגור את הפער ואעקוף אותו 😃
או שאני סתם ממציא בשביל לדחוף את שניכם, היית צריך לשמוע מה אמרתי לו 😃
דווקא אני אוהב תחרותיות זה תמיד כיף 😃

תודה רבה דודי!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית