הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תהיה ענישה במידה ואתפס מסתובב עם אלה טלסקופית בגיל 25?

אני לא חושב שיהיה למישהו לאגיד לך משהו בהתחשב במצב במדינה. ואתה גם גר יחסית במרכז,קורים אצלכם דברים.
אצלי בחיפה/נשר לא קורה כלום.
הכוונה היא שאין לי בדיוק מה לקחת.
סכין? כן מצויין סכין מטבח ממש תגן עליי ממחבל
מחבת? לא נכנס לכיס
מספריים? נו ברצינות הוא יספיק לדקור אותי
אני חושב על לקנות גז מדמיע ._.

כילד בבית ספר שנורא נורא קרוב לעזה אני אומר לך שלרובנו יש גז מדמיע או איזה אולר כולל לבנות , רוב האנשים יודעים את זה . זכותך לחשוד ולהגן על עצמך במקרה ו , אני רחוק מלדעת בוודאות על החוק אבל אני מאמין שהשוטרים יחליקו לאור המצב

"מחבל" זאת מילה שמוסיפה פחד.
בסופו של דבר רובם זה ילדים בני 16 שלא בטוח הניסיון הקרבי שלהם כל כך מרשים.

כלי הנשק המתאים צריך להמדד במהירות שהוא נשלף, ספריי בהחלט יעשה את העבודה וגם אלה מתקפלת תעשה (במידה וזה נוח לשליפה).

ילדים בני 16 דוקרים אחד את השני בכל מועדון שלישי בארץ,ההבדל הוא שהסיכוי שמחבל יידע ללכת מכות(כי רובם ילדים מוכים) יותר גבוהה מסתם אזרח מן השורה,כי אלימות זה משהו שקיים אצל המחבלים בטונות.

ילדים בני 16 דוקרים אחד את השני בכל מועדון שלישי בארץ,ההבדל הוא שהסיכוי שמחבל יידע ללכת מכות(כי רובם ילדים מוכים) יותר גבוהה מסתם אזרח מן השורה,כי אלימות זה משהו שקיים אצל המחבלים בטונות.

זה שהם מוכים לא בהכרח אומר שהם יודעים ללכת מכות.
זה כמו להגיד שכל מי שהיה בצבא יודע להלחם...

זה שהם מוכים לא בהכרח אומר שהם יודעים ללכת מכות.
זה כמו להגיד שכל מי שהיה בצבא יודע להלחם...
מה?איך זה דומה בכלל?
אמרתי שהם מוכנים לעובדה שהם ייצטרכו ללכת מכות היום,כי זאת הכוונה שלהם,אז הם מתכוננים,אזרח מן השורה לא יוצא מהבית במחשבה של "טוב צחצחתי שיניים,אכלתי,הגיע הזמן ללכת מכות עם ערבים"

מה?איך זה דומה בכלל?
אמרתי שהם מוכנים לעובדה שהם ייצטרכו ללכת מכות היום,כי זאת הכוונה שלהם,אז הם מתכוננים,אזרח מן השורה לא יוצא מהבית במחשבה של "טוב צחצחתי שיניים,אכלתי,הגיע הזמן ללכת מכות עם ערבים"

זה ממש לא בהכרח נכון, חלק גדול מהפיגועים מתבצעים לאחר החלטה של רגע (ככה גם אי אפשר לסכל אתם).

זה ממש לא בהכרח נכון, חלק גדול מהפיגועים מתבצעים לאחר החלטה של רגע (ככה גם אי אפשר לסכל אתם).
אתה יוצא מהבית כל יום עם סכין קצבים כי אולי בספונטניות תרצה לדקור מישהו ברחוב?לא נראה לי,רוב המחבלים עד כה הודיעו מראש בפייסבוק שהם מתכוונים לבצע את מה שעשו

אתה יוצא מהבית כל יום עם סכין קצבים כי אולי בספונטניות תרצה לדקור מישהו ברחוב?לא נראה לי,רוב המחבלים עד כה הודיעו מראש בפייסבוק שהם מתכוונים לבצע את מה שעשו

אם כל אחד שהתכוון לפגע היה מודיע בפייסבוק היו מסכלים הרבה יותר פיגועים.

לא חייב סכין קצבים, יש הרבה אולרים קטנים שמשמשים לדברים יום יומיים שיעשו את העבודה גם בדקירה.

יותר חשוב מנשק זה להיות ערני. הערבים תוקפים בהפתעה כשאתה לא מוכן, משום מקום (אפסים ללא כבוד אין יותר מדיי למה לצפות מהם) אז שמור על ערנות, הפתעה זה הנשק שלהם.

יותר חשוב מנשק זה להיות ערני. הערבים תוקפים בהפתעה כשאתה לא מוכן, משום מקום (אפסים ללא כבוד אין יותר מדיי למה לצפות מהם) אז שמור על ערנות, הפתעה זה הנשק שלהם.
אתה מצפה ממישהו שהמטרה שלו לדקור אותך להזהיר אותך שהוא בא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית