הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מפתחים לאנדרואיד כנסו בהמוניכם

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום לכולם,

אני כרגע כותב אפליקצייה לניהול פתקים, אני רוצה שבכל פעם שנלחץ מקש ההוספה יתווסף EditText (באופן דינאמי).
הצלחתי למצוא לבעיה פיתרון אך הוא לוקה בחסר, בכל פעם שהכפתור נלחץ הוא מוחק את כל מה שהיה קודם.
אני יודע מה גורם לבעיה אבל כשאני מזיז את זה אל מחוץ לפונקציה המשתנים לא מוגדרים.

הקוד נראה כך
Tue Oct 13 2015 22:03:00 GMT+0300 (Jerusalem - Code - Codeshare
אין לי שום ניסיון בג'אווה אז תהיו עדינים, עברתי מCPP.
עידכון: הצלחתי, המשתנה הוגדר פעמיים וזה לא טוב.
לא נועל, יהיו עוד שאלות.

• פותח/ת השרשור
01110110 01101000 01101000 00001010
עכשיו משפטרתי את בעייתי הקודמת אני צריך לחשוב על דרך לבצע את המשימה הבאה.
בעת הוספת פתק אני צריך שהתאריך של היום ירשם על יד הEditText. פשוט להוסיף Textview?

@Alikk1998 אני מניח שזה לצורך עצמי ולא אפליקציה של תעשה איתה אקסיט. לכן תפתח פרוייקט ב GITHUB זה יעזור לך בעתיד ולדעת GIT זה תמיד טוב.

וכך לאנשים יותר קל לעזור לך.

עכשיו משפטרתי את בעייתי הקודמת אני צריך לחשוב על דרך לבצע את המשימה הבאה.
בעת הוספת פתק אני צריך שהתאריך של היום ירשם על יד הEditText. פשוט להוסיף Textview?
למען האמת, לא נגעתי בתכנות לאנדרואיד המון המון זמן, סתם רציתי להגיב

• פותח/ת השרשור
בכללי מציאה לך לעשות כמה שיותר דרך XML ולא דרך קוד.
it is bad practice to make UI in code

• פותח/ת השרשור
עשיתי את זה ככה, נראה מצוין.
משימה הבאה, בעת לחיצה קצרה על הEDITTEXT לפתוח חלון חדש באמצעות אקטיביטי שבו יהיה EDITTEXT ויהיה אפשר לכתוב את תוכן הפתק.
אני חושב באמצעות Activity חדש, יש דרך טובה יותר?
בכללי מציאה לך לעשות כמה שיותר דרך XML ולא דרך קוד.
it is bad practice to make UI in code
xml זה לדברים יותר סטטיים לפי מה שהבנתי, כשדברים משתנים בעיצוב כל הזמן בזמן הריצה עדיף שהם יווצרו/ימחקו דינאמית. הלא כן?

עשיתי את זה ככה, נראה מצוין.
משימה הבאה, בעת לחיצה קצרה על הEDITTEXT לפתוח חלון חדש באמצעות אקטיביטי שבו יהיה EDITTEXT ויהיה אפשר לכתוב את תוכן הפתק.

xml זה לדברים יותר סטטיים לפי מה שהבנתי, כשדברים משתנים בעיצוב כל הזמן בזמן הריצה עדיף שהם יווצרו/ימחקו דינאמית. הלא כן?
מה הכוונה דינמי ? אתה רוצה שפעם יהיה לך נגיד TESTVIEW ופעם שיהיה BUTTON באותו מקום ?

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה דינמי ? אתה רוצה שפעם יהיה לך נגיד TESTVIEW ופעם שיהיה BUTTON באותו מקום ?
סיימתי את החלק הזה אבל אני אמשיך בדיון בכל זאת.
יש לי כפתור, אני לוחץ עליו ומופיע TEXTVIEW. אני לוחץ עליו עוד פעם ומופיע TEXTVIEW נוסף וכך עד אין סוף. בעזרת הXML אפשר לייצר כמות מסוימת של TEXTVIEW (אא"לט)

ובאותה הזדמנות
בעת לחיצה קצרה על הEDITTEXT לפתוח חלון חדש באמצעות אקטיביטי שבו יהיה EDITTEXT ויהיה אפשר לכתוב את תוכן הפתק.

סיימתי את החלק הזה אבל אני אמשיך בדיון בכל זאת.
יש לי כפתור, אני לוחץ עליו ומופיע TEXTVIEW. אני לוחץ עליו עוד פעם ומופיע TEXTVIEW נוסף וכך עד אין סוף. בעזרת הXML אפשר לייצר כמות מסוימת של TEXTVIEW (אא"לט)

ובאותה הזדמנות

בעת לחיצה קצרה על הEDITTEXT לפתוח חלון חדש באמצעות אקטיביטי שבו יהיה EDITTEXT ויהיה אפשר לכתוב את תוכן הפתק.

גם אם קוד בכללי אתה לא יכול להוסיף בלי סוף, בהנחה שלהוסיף הכוונה ככה שיהיו כל פעם יותר ויותר אובייקטים במסך ולא שאתה דורס את הישנים.
במידה זה באמת להוסיף יותר אובייקיטם למסך (שזה מה שניראה לי יותר לוגית) אז משתמשים נגיד ב LISTVIEW (באנדרויד חדש יש גם RECYCLEVVIEW) ואז אתה מוסיף לשם אובייקטים שהם דרך קוד, אבל האובייקט עצמו נכתב במוגדר ב XML.

לא מבין את השאלה. בגוף השאלה אתה רושם "לפתוח חלון חדש באמצעות אקטיביטי" ואז שואל אם להשתמש באקטיביטי ?

אה ותנסה לכתוב הכל דרך FRAGMENTS.

• פותח/ת השרשור
נתקלתי בקושי,
כפי שהסברתי קודם. אני מצליח ליצור את תיבות הטקסט באופן דינאמי. עכשיו אני רוצה שבעת לחיצה על תיבת הטקסט יפתח Activity חדש. בשביל זה אני צריך להגדיר onClickListner. איך אני מגדיר אותו על משהו שנוצר בצורה דינאמית? כל האובייקטים של תיבות הטקסט שמורים ברשימה.
עידכון: הצלחתי, הקוד עודכן.

עידכון: הצלחתי רק להגדיר את האוןקלילליסטנר, אני עדיין מתקשה להגדיר שיפתח אקטיבטי חדש.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
*הקוד המעודכן בגיט*

כשאני פותח כמה EditText חדשים,מוחק אותם ומנסה לפתוח חדשים התוכנה קורסת בפקודה setcontentview. זה באג ממש מעצבן, אין לי מושג למה הוא נגרם ואיך לתקן. אודה לכם מאוד אם תעזרו.
@godlin23 @Majin Buu בבקשה זה די דחוף.

עזרו לי בסטאק אובר פלואו כבר.
אבל תעזרו בכל מקרה, עוד לא סיימתי.

נערך לאחרונה:
*הקוד המעודכן בגיט*

כשאני פותח כמה EditText חדשים,מוחק אותם ומנסה לפתוח חדשים התוכנה קורסת בפקודה setcontentview. זה באג ממש מעצבן, אין לי מושג למה הוא נגרם ואיך לתקן. אודה לכם מאוד אם תעזרו.
@godlin23 @Majin Buu בבקשה זה די דחוף.

עזרו לי בסטאק אובר פלואו כבר.
אבל תעזרו בכל מקרה, עוד לא סיימתי.
תתאר מה אתה בדיוק רוצה שיקרה.

אני לא כל כך מצליח להבין בקוד מה אתה מנסה לעשות.

בכפתור של ה ADD זה ניראה לי לא במקום. this.setContentView(sv);
try to write what is the action in the UI you want to do and what is the result.

e.g:
i want that in the main activity there will be actionbar with a button, one the button is pressed a textview appear in the middle of the screen.
if a another click is pressed then another textview appear under the previous one.​

• פותח/ת השרשור
תתאר מה אתה בדיוק רוצה שיקרה.

אני לא כל כך מצליח להבין בקוד מה אתה מנסה לעשות.

בכפתור של ה ADD זה ניראה לי לא במקום. this.setContentView(sv);

try to write what is the action in the UI you want to do and what is the result.

e.g:
i want that in the main activity there will be actionbar with a button, one the button is pressed a textview appear in the middle of the screen.
if a another click is pressed then another textview appear under the previous one.​
תיקנתי הכל, תודה רבה!

• פותח/ת השרשור
סיימתי, אם קרה ומישהו רוצה לעזור בלבדוק (לא צריך לדעת אנדרואיד בשביל זה) אני יותר מאשמח.
F2H - app-release להורדה
תשחקו עם זה,כל דבר שלא אמור לקרות וקורה תעדכנו אותי. אשמח גם לשמוע הצעות לשיפור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית