הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה - ביטול של חודש אחרון בחד"כ לפי החוק

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
לפי החוק כמו שאפשר לקרוא פה http://www.consumers.org.il/category/gym_membership_cancellation1
בשליש האחרון של המנוי, הם צריכים לקחת אך ורק 17% מהחודש האחרון שנשאר.
נרשמתי לחצי שנה, ונשאר לי חודש אחד.
דיברתי עם בעל המכון, והוא אמר שלפי החוק אי אפשר לבטל את החודש האחרון במנוי... אני דיי בטוח שזה מלא במיץ זבל.
זה נכון? איפה אפשר לראות שזה כתוב?

התאמנתי במכון שבו אם אני רוצה לבטל כל זמן כלשהו מהמנוי אני חייב לשלם קנס של 450 שקל. חוק או לא חוק, זה לא מעניין אף אחד לצערי...

הוא די צודק. מבטלים את המנוי מסוף החודש שהודעת בו על הביטול וזה אומר שתמיד יש חודש ספייר

• פותח/ת השרשור
התאמנתי במכון שבו אם אני רוצה לבטל כל זמן כלשהו מהמנוי אני חייב לשלם קנס של 450 שקל. חוק או לא חוק, זה לא מעניין אף אחד לצערי...
עדיין נותנים לך לבטל.
אצלי בכלל לא.
הוא די צודק. מבטלים את המנוי מסוף החודש שהודעת בו על הביטול וזה אומר שתמיד יש חודש ספייר
מה?
שילמתי על החודש הזה והוא עד ה20.
ועל החודש הבא עדיין לא, ואני רוצה לבטל את חודש הבא.

יש 30 יום דמי הודעה מוקדמת

בהסכם ההתקשרות אין גילוי כנדרש בדבר המחיר המלא של המנוי ללא התחייבות ועל כן, על רוני לשלם למכון הכושר דמי מנוי למשך תקופת המנוי שנוצלה בתוספת 30 יום עבור ההודעה המוקדמת, כלומר עד ליום 31.10.14. על מכון הכושר להחזיר לרוני את יתרת התמורה וכן את דמי הרישום שנגבו ממנו.

• פותח/ת השרשור
יש 30 יום דמי הודעה מוקדמת

בהסכם ההתקשרות אין גילוי כנדרש בדבר המחיר המלא של המנוי ללא התחייבות ועל כן, על רוני לשלם למכון הכושר דמי מנוי למשך תקופת המנוי שנוצלה בתוספת 30 יום עבור ההודעה המוקדמת, כלומר עד ליום 31.10.14. על מכון הכושר להחזיר לרוני את יתרת התמורה וכן את דמי הרישום שנגבו ממנו.
מה? אבל אצלו זה שהוא נרשם וישר מבטל.
אני נרשמתי לחצי שנה ורוצה לבטל רק את החודש האחרון

לפי החוק כמו שאפשר לקרוא פה http://www.consumers.org.il/category/gym_membership_cancellation1
בשליש האחרון של המנוי, הם צריכים לקחת אך ורק 17% מהחודש האחרון שנשאר.
נרשמתי לחצי שנה, ונשאר לי חודש אחד.
דיברתי עם בעל המכון, והוא אמר שלפי החוק אי אפשר לבטל את החודש האחרון במנוי... אני דיי בטוח שזה מלא במיץ זבל.
זה נכון? איפה אפשר לראות שזה כתוב?
אתה תצטרך להוסיף כסף בשביל לבטל את המנוי.
אם אתה משלם עכשיו 200 שקל לחודש עם התחייבות לשנה, ואתה מבטל לאחר 3 חודשים כשהמחיר לחודש למנוי עם התחייבות של 3 חודשים זה נניח 250 לחודש, אז אתה תצטרך להוסיף את העוד 50 שקל לחודש האלה (פה זה יצא עוד 150 ש"ח).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית