הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני-טסט+בולד

• פותח/ת השרשור or24
  • פורסם בתאריך

or24

משתמש פעיל
354
7
נק' מוניטין:
723
354
7
הסייקל הראשון שלי היה טסט בלבד 500mg 1-12

Testosterone Enanthate 750mg/EW 1-14
Testosterone propionate 100mg/EOD 1-3
Boldenone 750mg/EW 1-3
Boldenone 500mg/EW 3-14
1-14 Proviron 25mg ed
HCG 250IU X2 1-14

PCT after 21days

tamoxifen 40/40/20/20
clomid 50/50/25/25

1. בסייקל הקודם הייתי על 50mg, פה המליצו לי שאין צורך בכלל, חברים שאני מכיר לוקחים 25mg, מה אתם אומרים? זה יכול להזיק אם אקח?
2. HCG להתחיל ביחד עם הזריקה הראשונה? עד הזריקה האחרונה? ואז להפסיק או לתת עוד כמה זריקות במינון גבוה יותר? (לפני ה PCT).
3. מתי בדיוק להתחיל את הPCT? אחרי כמה ימים?
4. מבחינת תזונה לעלות פחמימה בהדרגה? או ישר נפציץ בהרבה פחמימות לפי התפריט? (הייתי תקופה ארוכה על 100-150)

הסייקל הראשון שלי היה טסט בלבד 500mg 1-12

Testosterone Enanthate 750mg/EW 1-14
Testosterone propionate 100mg/EOD 1-3
Boldenone 750mg/EW 1-3
Boldenone 500mg/EW 3-14
1-14 Proviron 25mg ed
HCG 250IU X2 1-14

PCT after 21days

tamoxifen 40/40/20/20
clomid 50/50/25/25

1. בסייקל הקודם הייתי על 50mg, פה המליצו לי שאין צורך בכלל, חברים שאני מכיר לוקחים 25mg, מה אתם אומרים? זה יכול להזיק אם אקח?
2. HCG להתחיל ביחד עם הזריקה הראשונה? עד הזריקה האחרונה? ואז להפסיק או לתת עוד כמה זריקות במינון גבוה יותר? (לפני ה PCT).
3. מתי בדיוק להתחיל את הPCT? אחרי כמה ימים?
4. מבחינת תזונה לעלות פחמימה בהדרגה? או ישר נפציץ בהרבה פחמימות לפי התפריט? (הייתי תקופה ארוכה על 100-150)
1. לא מוצא צורך להשתמש פרווירון, גם לא במינון של 25mg.
2. אין צורך ממשי, הייתי מתחיל את ה-HCG במשך השבוע השני, וזאת לאור ה"קיק" שהינך מבצע עם הפרופ.
3. תפסיק את בולדנון בשבוע ה-12, רק כך תוכל לצאת ל-PCT מסונכרן עם אסטר האנתת, והוא יהיה כ-2 יום לאחר הזריקה האחרונה של הטסט.
4. תמיד כדאי להעלות את הקלוריות בתפריט סייקל מאסה, בהתאם להגעת רמות החומרים בדם לשיא. במצבך, הייתי מעלה ליניארית את כמות הקלוריות על גבי שבועיים, כך שבסוף השבועיים תצרוך כ-35-45 קלוריות לכל קילו משקל גוף, בחלוקה של 3-4 גרם חלבון לכל קילו משקל גוף, והיתר פחמימה ושומן לפי העדפה אישית.

הערה חשובה - מינון הכלומיד ב-PCT שלך לא מדוייק - יש לקחת 100mg בשבועיים הראשונים; 50mg בשבועיים שלאחריהם

• פותח/ת השרשור
2. אין צורך ממשי, הייתי מתחיל את ה-HCG במשך השבוע השני, וזאת לאור ה"קיק" שהינך מבצע עם הפרופ.
3. תפסיק את בולדנון בשבוע ה-12, רק כך תוכל לצאת ל-PCT מסונכרן עם אסטר האנתת, והוא יהיה כ-2 יום לאחר הזריקה האחרונה של הטסט.
4. תמיד כדאי להעלות את הקלוריות בתפריט סייקל מאסה, בהתאם להגעת רמות החומרים בדם לשיא. במצבך, הייתי מעלה ליניארית את כמות הקלוריות על גבי שבועיים, כך שבסוף השבועיים תצרוך כ-35-45 קלוריות לכל קילו משקל גוף, בחלוקה של 3-4 גרם חלבון לכל קילו משקל גוף, והיתר פחמימה ושומן לפי העדפה אישית.

הערה חשובה - מינון הכלומיד ב-PCT שלך לא מדוייק - יש לקחת 100mg בשבועיים הראשונים; 50mg בשבועיים שלאחריהם

קודם כל תודה על התשובה המהירה
2. אוקיי, מתחיל בשבוע השני, עד סוף הסייקל? לפני ה PCT לתת עוד זריקות במינון גבוה יותר?
3. הבעיה שממה שקראתי הבולד הוא חומר שעדיף למשוך איתו ל 14-16 כדי להרגיש ממש, אם אני ממשיך כמו הטסט ל-14 שבועות מתי צריך להתחיל PCT? מצד שני אם אני עושה מה שאמרת אז מתחיל PCT יומיים אחרי הזריקה האחרונה של הטסט?
4. לקחתי את ה-PCT מפרוטוקול שרז העלה (על עדיפות בשימוש נמוך יותר בכלומיד).

אני עשיתי פרוטוקול של 50 כלומיד למשך 3 שבועות ו25 לשבוע האחרון זה היה הפרוטוקול שקיבלתי מהמרפאת ספורטאים החזיר אותי יפה מאווד ובדיקות דם גיבו את ז

קודם כל תודה על התשובה המהירה
2. אוקיי, מתחיל בשבוע השני, עד סוף הסייקל? לפני ה PCT לתת עוד זריקות במינון גבוה יותר?
3. הבעיה שממה שקראתי הבולד הוא חומר שעדיף למשוך איתו ל 14-16 כדי להרגיש ממש, אם אני ממשיך כמו הטסט ל-14 שבועות מתי צריך להתחיל PCT? מצד שני אם אני עושה מה שאמרת אז מתחיל PCT יומיים אחרי הזריקה האחרונה של הטסט?
4. לקחתי את ה-PCT מפרוטוקול שרז העלה (על עדיפות בשימוש נמוך יותר בכלומיד).
2. אפשר להמשיך HCG גם לאחר הזריקה האחרונה של הטסט ועד כשבוע לפני תחילת ה-PCT. אם התאוששת ניתן לעשות "בלאסט" פרגניל קצר בדמות 1000iu-1500iu/eodX5-6 בכדי לצאת טוב יותר ל-PCT אך הדבר אינו הכרחי בשלב זה. לאחר סייקל אחד שממנו התאוששת וגם סייקל כמו שתיארת, בלאסט פגרניל לא תמיד יעזור מעבר למה שתשיג רק ע"י 500iu. באם ידועה לך מראש בעיה בהתאוששות, אז כן כדאי לעשות בלאסט פרגניל בסיום הסייקל.
3. תעלה את מינון הבולד בסייקל ל-800mg/wk ואת הפרונט-לואד תעשה בדמות 1600mg, כך תוכל להנות מהבולד במשך 12 שבועות, כאילו היו 14 שבועות לערך.
4. זה בסדר, אני הייתי נזהר ודווקא לוקח כלומיד במינון שרשמתי ממקודם

• פותח/ת השרשור
2.
3. תעלה את מינון הבולד בסייקל ל-800mg/wk ואת הפרונט-לואד תעשה בדמות 1600mg, כך תוכל להנות מהבולד במשך 12 שבועות, כאילו היו 14 שבועות לערך.

פרונט-לואד הכוונה למה שאני עושה בשבוע הראשון-שלישי?

מה הכמות המקסימלית של חומר CC שאני יכול לתת בזריקה? כי יהיו ימים בהתחלה גם עם בולד אנתת ופרופ, או עדיף לפצל לכמה זריקות?

פרונט-לואד הכוונה למה שאני עושה בשבוע הראשון-שלישי?

מה הכמות המקסימלית של חומר CC שאני יכול לתת בזריקה? כי יהיו ימים בהתחלה גם עם בולד אנתת ופרופ, או עדיף לפצל לכמה זריקות?
לגבי הפרונט-לואד - לא, מה שאתה עושה עם הפרופ זה קיק, מה שאני מתכוון שתעשה עם בולדנון זה לתת בשבוע הראשון 2 זריקות של 1600mg כ"א (אפשר לפלצל ל-800mg לכל איזור באותה הפעם)

• פותח/ת השרשור
לגבי הפרונט-לואד - לא, מה שאתה עושה עם הפרופ זה קיק, מה שאני מתכוון שתעשה עם בולדנון זה לתת בשבוע הראשון 2 זריקות של 1600mg כ"א (אפשר לפלצל ל-800mg לכל איזור באותה הפעם)

נשמע טוב

השאלה שלי היא מה קורה שאני צריך להזריק 1600 בולד ו- 750 אנתת ונגיד יהיה פעמיים גם עם 100 פרופ, מדובר בכמות גדולה של חומר, אפשר להזריק את הכל לאותו מקום? או עדיף לפצל נגיד בולד לישבן אחד ואת הפרופ ואנתת לישבן השני?

ו1600 בולד כמה CC זה? 3?

נשמע טוב

השאלה שלי היא מה קורה שאני צריך להזריק 1600 בולד ו- 750 אנתת ונגיד יהיה פעמיים גם עם 100 פרופ, מדובר בכמות גדולה של חומר, אפשר להזריק את הכל לאותו מקום? או עדיף לפצל נגיד בולד לישבן אחד ואת הפרופ ואנתת לישבן השני?

ו1600 בולד כמה CC זה? 3?
תפצל. תמיד כדאי. שריר גדול כמו ישבן או רגל יכול גם לקבל 3cc בפעם אחת. כתפיים פחות, בערך 1-1.5cc תלוי גם בגודל השריר.
1600mg בולד זה 8cc בהנחה כמובן והבולד מגיע במינון של 200mg/1cc.
אל תתבלבל - 1600mg שבועי בפרונטלואד זה אומר 800mg כל 3.5 ימים.

• פותח/ת השרשור
תפצל. תמיד כדאי. שריר גדול כמו ישבן או רגל יכול גם לקבל 3cc בפעם אחת. כתפיים פחות, בערך 1-1.5cc תלוי גם בגודל השריר.
1600mg בולד זה 8cc בהנחה כמובן והבולד מגיע במינון של 200mg/1cc.
אל תתבלבל - 1600mg שבועי בפרונטלואד זה אומר 800mg כל 3.5 ימים.

כן סליחה התכוונתי להאם 800mg בולד זה 3CC, ענית לי שזה 4.
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית