הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אבקת חלבון קזאין של אופטימום

• פותח/ת השרשור cnemo
  • פורסם בתאריך

cnemo

משתמש מתחיל
124
1
נק' מוניטין:
11
124
1
משתמש במוצר המון זמן (לפני שינה)....הטעם היה נוראי.
קבלתי עכשיו קופסא חדשה, חיצונית הקופסא נראית שונה, גבוהה יותר ופתח יותר רחב, בפנים חכתה לי הפתעה. כנראה שעשו שינוי פורמולה כי החלבון הזה עכשיו הוא הכי טעים לי מכל חלבון אחר. פשוט טעם מדהים.

עוד שינוי הוא בכמות הנוזלים שצריך להוסיף כדי לקבל מרקם נורמלי לשתיה, לפני שינוי הפורמולה הייתי צריך כוס וחצי חלב על סקופ כדי לא לקבל ג'ל, עכשיו אני מוסיף פחות מכוס והוא יוצא כמו מילקשייק.:120ag:

משתמש במוצר המון זמן (לפני שינה)....הטעם היה נוראי.
קבלתי עכשיו קופסא חדשה, חיצונית הקופסא נראית שונה, גבוהה יותר ופתח יותר רחב, בפנים חכתה לי הפתעה. כנראה שעשו שינוי פורמולה כי החלבון הזה עכשיו הוא הכי טעים לי מכל חלבון אחר. פשוט טעם מדהים.

עוד שינוי הוא בכמות הנוזלים שצריך להוסיף כדי לקבל מרקם נורמלי לשתיה, לפני שינוי הפורמולה הייתי צריך כוס וחצי חלב על סקופ כדי לא לקבל ג'ל, עכשיו אני מוסיף פחות מכוס והוא יוצא כמו מילקשייק.:120ag:
מתי אתה שותה אותו? לפני השינה?

• פותח/ת השרשור
אני שותה אותו לפני שינה באופן קבוע, כמו כן בבוקר אם אני יודע שאני לא יוכל להכניס כלום לפה לכמה שעות אני לוקח סקופ. ולפעמים אחרי אימון אני משלב חצי סקופ של קזאין עם חצי סקופ של חלבון רגיל.

אני אוהב להשתמש בו גם כי הוא גורם לי לתחושת שובע לכמה שעות.

נערך לאחרונה:
אתה בטוח ששתית קזאין?! למה אני לא ראיתי שום אריזה חדשה שלו או טענה לשיפור הטעם והמרקם...

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח ששתית קזאין?! למה אני לא ראיתי שום אריזה חדשה שלו או טענה לשיפור הטעם והמרקם...

כן אני בטוח 😃

כשקבלתי את הקופסא ראיתי שהיא שונה, לא מבחינת גרפיקה , היא יותר גבוהה והפתח יותר רחב.
אחרי הסקופ הראשון הייתי בטוח שהיה להם טעות ביצור והם מילאו חלבון רגיל במקום קזאין...
כי הטעם והמרקם ממש כמו מילקשייק טעים.

חפשתי באינטרנט ולא ראיתי איזכור לשינוי פורמולה, כשהתקשרתי לחברה שקניתי ממנה... הם אמרו שהיה שינוי פורמולה, כרגע רק בטעם שוקולד. (החליפו סוג של קזאין)

בכל מקרה שלחתי מייל לאופטימום היום ושאלתי אם הם שינו פורמולה.

נערך לאחרונה:
מה מיותר , אולי אתה מתכוון שאין חשיבות לשעות אבל לשתות חלבון זה לא מיותר,וגם אין שום חסרון שזה קזאין.
1. אין חשיבות לשעות
2. לשתות חלבון בכללי זה כן יכול להיות מיותר אם אוכלים מספיק חלבון מוצק
3. יש חסרונות לקזאין והיא רגישויות, כאבי בטן, טעם וכדומה (כמובן אינדיבידואלי)

• פותח/ת השרשור
עדכון:

קבלתי תשובה מאופטימום ואכן הפורמולה השתנתה.

Thank you for choosing Optimum Nutrition to help you create your bigger
picture. Our 100% Casein Gold Standard recently went from a casein
blend of micellar casein and calcium caseinate to all Micellar casein.
It is generally accepted that Micellar casein offers additional
benefits. This type of casein forms micells or globules in the gut that
aide in producing a steady stream of amino acids. It also helps to
increase satiety, staving off hunger. This change would have affected
the taste and texture slightly.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית