הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת בשביל חבר - סייקל כבד (GH, IGF-1, טרן, סוסטנון וכו')

• פותח/ת השרשור Titan
  • פורסם בתאריך

Titan

משתמש פעיל
908
365
נק' מוניטין:
726
908
365
מצרף תמונה של הסייקל שלו.

nkgxyymf2gnm.jpg

הוא בחור גדול (110 ק"ג) עם ניסיון בחומרים.
הוא טוען שהוא לא לוקח שום הגנה במהלך הסייקל :drOfzb0GcH:אלא רק בסיום.
נראה לי קצת (הרבה) הזוי למרות הידע המועט שיש לי בחומרים, העדפתי לשאול כאן לפני שהוא יתחיל עם הסייקל.

המטרה שלו לצבור כמה שיותר מסה ובו זמנית לרדת באחוזי שומן.

תודה רבה!

@Tom @Daniel Barack

על פי מדיניות הפורום חל איסור מוחלט לענות על פוסטים של קשקשנים שהחבר שלהם עושה XYZ והם נורא מודאגים!
אלא אם כן אתה מעוניין שנפנה אותך לחבר שלנו שיקשר אותך עם חבר שלו ודרך גורם רביעי תנסו לחבר דיון
עשה טובה לעצמך ותתבגר

מצרף תמונה של הסייקל שלו.

nkgxyymf2gnm.jpg

הוא בחור גדול (110 ק"ג) עם ניסיון בחומרים.
הוא טוען שהוא לא לוקח שום הגנה במהלך הסייקל :drOfzb0GcH:אלא רק בסיום.
נראה לי קצת (הרבה) הזוי למרות הידע המועט שיש לי בחומרים, העדפתי לשאול כאן לפני שהוא יתחיל עם הסייקל.

המטרה שלו לצבור כמה שיותר מסה ובו זמנית לרדת באחוזי שומן.

תודה רבה!

@Tom @Daniel Barack
הסייקל נראה כמו סלט של חומרים כשגולת הכותרת היא 16 שבועות על אוראליים.
חרא סייקל. לזרוק לפח.

• פותח/ת השרשור
על פי מדיניות הפורום חל איסור מוחלט לענות על פוסטים של קשקשנים שהחבר שלהם עושה XYZ והם נורא מודאגים!
אלא אם כן אתה מעוניין שנפנה אותך לחבר שלנו שיקשר אותך עם חבר שלו ודרך גורם רביעי תנסו לחבר דיון
עשה טובה לעצמך ותתבגר
תגיד לי אשר מה עובר עליך? אני נראה לך בן 12? אל תדבר אליי בזלזול כזה.
אם אתה לא רוצה לעזור אתה לא חייב לעזור אבל תתנהג כמו אדם בוגר.

החבר עשה המון סייקלים בחיים שלו ואתה אולי בגודל של האמה שלו (הוא גם התחרה במר ישראל).
לדעתי הוא טועה בגדול עם הסייקל הנוכחי אבל הידע שלי מועט בכדי לייעץ לו מה כן ומה לא ולכן פניתי לפורום והתגובה שלך בכלל לא במקום.
הסייקל נראה כמו סלט של חומרים כשגולת הכותרת היא 16 שבועות על אוראליים.
חרא סייקל. לזרוק לפח.
יש לו כבר את כל החומרים האלו חוץ מהGH שעדיין לא נקנה.

בכל מקרה איך היית בונה את הסייקל מהחומרים שרשומים בדף כך שיהיה הכי אפקטיבי ויעיל?

החבר עשה המון סייקלים בחיים שלו ואתה אולי בגודל של האמה שלו (הוא גם התחרה במר ישראל).
לדעתי הוא טועה בגדול עם הסייקל הנוכחי אבל הידע שלי מועט בכדי לייעץ לו מה כן ומה לא ולכן פניתי לפורום והתגובה שלך בכלל לא במקום.
או קיי
משאיר למי שיןתר משועמם ממני להתעסק עם השטויות שלך
ד"ש לחבר

בכל מקרה איך היית בונה את הסייקל מהחומרים שרשומים בדף כך שיהיה הכי אפקטיבי ויעיל?

ואגב זה די עצוב שאנשים כל כך ותיקים בתחום ממליצים על סייקלים כל כך גרועים. אפילו כאלו שהיו מר ישראל בעברם.
עם רשימת החומרים שיש ברשותו, ובוודאי שלא כמו בסייקל שהוא מתכנן, ניתן לעשות הרבה קומבינציות.
השאלה היא - האם בכלל הוא יקשיב? לך, לי, לכל אחד אחר בר ידע בפורום?
אני במקומך פשוט מביא אותו לבאר, ושהוא יחליט כבר אם לשתות. רוצה לומר, שירשם כאן לפורום וישאל בעצמו, במידה והוא רוצה להקשיב וליישם.
אחרת, זמנך וגם זמננו ילך לבטלה.

• פותח/ת השרשור
עם רשימת החומרים שיש ברשותו, ובוודאי שלא כמו בסייקל שהוא מתכנן, ניתן לעשות הרבה קומבינציות.
השאלה היא - האם בכלל הוא יקשיב? לך, לי, לכל אחד אחר בר ידע בפורום?
אני במקומך פשוט מביא אותו לבאר, ושהוא יחליט כבר אם לשתות. רוצה לומר, שירשם כאן לפורום וישאל בעצמו, במידה והוא רוצה להקשיב וליישם.
אחרת, זמנך וגם זמננו ילך לבטלה.
דיברתי איתו עכשיו, הוא אומר שאין לו בעיה שאדבר בשמו ושהוא ישמח להחכים ולקבל כאן ייעוץ בנושא.
הוא לא בנאדם עם אגו מנופח, הוא מבקש אם תוכלו לעזור לו בבניית סייקל עם החומרים הנ"ל.
המטרה שלו היא כמה שיותר מסה ואם אפשר בו זמנית לחתוך בשומן.

תודה רבה על זמנכם.

עשה טובה לעצמך ותתבגר
אתה מגיב קבוע בפורום וכל תגובה שלך היא בסגנון הזה.
למה?

אנשים באים לפה בשביל ללמוד ואתה מרחיק אותם.
זה עושה יותר נזק מתועלת שיטת ה"חינוך" שלך.

דיברתי איתו עכשיו, הוא אומר שאין לו בעיה שאדבר בשמו ושהוא ישמח להחכים ולקבל כאן ייעוץ בנושא.
הוא לא בנאדם עם אגו מנופח, הוא מבקש אם תוכלו לעזור לו בבניית סייקל עם החומרים הנ"ל.
המטרה שלו היא כמה שיותר מסה ואם אפשר בו זמנית לחתוך בשומן.

תודה רבה על זמנכם.
אין לו בעיה שתדבר בשמו, אך כאן, בפלטפורמת הפורום הזו, זה די בעייתי.
אני מעדיף לייעץ למישהו ולא דרך שליח (חלילה לא טענה אלייך).
סך הכל כדי למנוע "טלפון שבור".

ואגב זה די עצוב שאנשים כל כך ותיקים בתחום ממליצים על סייקלים כל כך גרועים. אפילו כאלו שהיו מר ישראל בעברם.
זה פשוט סלט של חומרים...
אם מדובר בסייקל של 16 שבועות הייתי מבצע את 8 הראשונים עם הדקה ובשמונת האחרונים מחליף לטרן. מבחינת אוראליים עדיף להגביל ל-6-7 שבועות של 50-100mg/ed אנדרול בתחילת הסייקל.
GH ניתן למשוך עד שבועות מאוחרים (לחתוך מספר דבועות לפני הייבוש) ואינסולין (עדיפות לנורדי המהיר) עם פרוטוקול מתאים בחלק הראשון של הסייקל (טרם השימוש בטרן).
מעבר לכך, להחזיק דוסטינקס בהישג יד לשלב השימוש בדקה ואספירין לשלב השימוש בטרן (לא להשתמש בצוותא עם האינסולין).

• פותח/ת השרשור
אין לו בעיה שתדבר בשמו, אך כאן, בפלטפורמת הפורום הזו, זה די בעייתי.
אני מעדיף לייעץ למישהו ולא דרך שליח (חלילה לא טענה אלייך).
סך הכל כדי למנוע "טלפון שבור".
ואולי בכל זאת תעזור? זה רק להרכיב לו סייקל נכון עם החומרים הנ"ל, אני שולח לו תצלומי מסך.
זה פשוט סלט של חומרים...
אם מדובר בסייקל של 16 שבועות הייתי מבצע את 8 הראשונים עם הדקה ובשמונת האחרונים מחליף לטרן. מבחינת אוראליים עדיף להגביל ל-6-7 שבועות של 50-100mg/ed אנדרול בתחילת הסייקל.
GH ניתן למשוך עד שבועות מאוחרים (לחתוך מספר דבועות לפני הייבוש) ואינסולין (עדיפות לנורדי המהיר) עם פרוטוקול מתאים בחלק הראשון של הסייקל (טרם השימוש בטרן).
מעבר לכך, להחזיק דוסטינקס בהישג יד לשלב השימוש בדקה ואספירין לשלב השימוש בטרן (לא להשתמש בצוותא עם האינסולין).
תודה רבה על התגובה אחי.

זה כולל אננטט כבסיס לכל הסייקל? (גרם וחצי זה לא הרבה מידי?)
אז הורדת את הדיבול, הסוסטנון והבולדנון לגמרי?

אתה יכול בזמנך הפנוי לרשום את כל הסייקל מסודר כטבלה? תודה רבה! 😘

ואולי בכל זאת תעזור? זה רק להרכיב לו סייקל נכון עם החומרים הנ"ל, אני שולח לו תצלומי מסך.
מה ש-TOM רשם חולט את כלל המידע שהחבר צריך לדעת.
אלא אם כן יש עוד מידע שאנחנו לא יודעים, כמו, למשל, האם הוא כרגע לאחר בלאסט ונמצא בקרוז.

• פותח/ת השרשור
מה ש-TOM רשם חולט את כלל המידע שהחבר צריך לדעת.
אלא אם כן יש עוד מידע שאנחנו לא יודעים, כמו, למשל, האם הוא כרגע לאחר בלאסט ונמצא בקרוז.
הוא נקי כבר חצי שנה.

אתה יכול בזמנך הפנוי לרשום את כל הסייקל מסודר כמו בטבלה שצירפתי? תודה רבה!
rtmth0yikyok.jpg

הוא עדכן אותי כרגע שהוא יורד מהGH. אפשר לשלב אינסולין(מהיר) בלי הGH?
מה אומרים על החברות האלו?

t1zzznk1jyag.jpg

i3jvjjzmmbnd.jpg

זו תמונה של הטרן מהאתר שלהם.
הצבע והתווית שונים.
אבל יכול להיות שזה מבאטצ' שונה.

trenmix2.jpg

גם הויאל שונה עכשיו שאני שם לב.

TOTOLOTY - תגובה הבאה שלא תהיה לעניין תגרור אזהרה
Titan - זה כולל אותך, "פורום שכונה" זה לא מסוג התגובות שאני אוהב לראות כאן

גם הכיתוב על הקופסא לא אותו דבר..
אולי קופסא ישנה יותר או שזה זיוף?
אני לא יודע.
אבל לא נראה לי שבאחד ירשמו TrenMix ובשני Trenmix
זה מדליק נורה אדומה מעבר לשאר ההבדלים שאפשר לראות. (הויאל, צבע החומר,התווית, הקופסה)

מצד שני יכול להיות שזה גם לא אומר כלום וזה סתם באטצ'ים שונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית