הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כמעט נפצעתי לפני כמה ימים בחד"כ!

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
היה איזה אחד מפלצת בחדר כושר שלי שעושה 170 בנץ' פרס עכשיו אני ועוד אחד היינו בתור אחריו.. הוא סיים תסטים שלו והלך ואנחנו היינו צריכים להוריד תמשקלים, אז כזה בידיוק עמדי מתחת למשקלים בצד שמאל של המוט ושיחקתי בפלאפון בזמן שהסטלן השני הוריד את כל המשקלים בצד ימין אז היה איזה 85 קילו בצד אחד שהיו אמורים ליפול ולרסק לי את הרגליים ואיכשהו אם לא נפלו 😲 .. אתמול היה רק 25 קילו בצד שמאל והמוט נפל .. במזל החזקתי אותו..

אני בטוח שאתם יודעים את זה אבל תשימו לב לדברים האלה טוב טוב כי לפעמים לא מרוכזים ולא שמים לב.. זה מסוכן רצח..

היה לי הרבה מזל 😱

כן, באופן כללי צריך להסתכל לאן הולכים במכון.

לפני יומיים באימון כתפיים עשיתי מיליטרי פרס לא ליד כלוב, ואיזה בחורה לא שמה לב ועברה לידי מאחורה וקיבלה את המוט על הראש בירידה 😕

חשוב להדגיש שהוא חרא של בן אדם.

קרא לי שאחרי סקוואט פרקתי בטעות את כל הפלטות בצד אחד והמוט החליק לצד השני וכמעט הרגתי מישהו שפימפם יד קדמית:sweatingbullets:

חחח גם לי קרה שעזרתי למישהו לפרק את הסקוואט שלו ופירקתי בצד אחד יותר מהר מהשני ובצד אחד היה 4 פלטות ובשני כלום וזה עוד שנייה שבר את המראה ופגע למישהו בראש, במזל מישהו תפס את זה מהר חחח

היה איזה אחד מפלצת בחדר כושר שלי שעושה 170 בנץ' פרס עכשיו אני ועוד אחד היינו בתור אחריו.. הוא סיים תסטים שלו והלך ואנחנו היינו צריכים להוריד תמשקלים, אז כזה בידיוק עמדי מתחת למשקלים בצד שמאל של המוט ושיחקתי בפלאפון בזמן שהסטלן השני הוריד את כל המשקלים בצד ימין אז היה איזה 85 קילו בצד אחד שהיו אמורים ליפול ולרסק לי את הרגליים ואיכשהו אם לא נפלו 😲 .. אתמול היה רק 25 קילו בצד שמאל והמוט נפל .. במזל החזקתי אותו..

אני בטוח שאתם יודעים את זה אבל תשימו לב לדברים האלה טוב טוב כי לפעמים לא מרוכזים ולא שמים לב.. זה מסוכן רצח..

היה לי הרבה מזל 😱

וזה נקרא בשפה יותר יפה Natural selection

חחח גם לי קרה שעזרתי למישהו לפרק את הסקוואט שלו ופירקתי בצד אחד יותר מהר מהשני ובצד אחד היה 4 פלטות ובשני כלום וזה עוד שנייה שבר את המראה ופגע למישהו בראש, במזל מישהו תפס את זה מהר חחח
אני חושב שאתה מתכוון אליי
"שחיף משוגע"

אם לא תפעילו כוח על צד אחד של המוט כלפי מטה או שלא תמשכו את הצד עם המשקל לקצה, המוט לא יפול עליכם, סתם שתדעו..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית