עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
30-40 דקות כל כיוון באוטובוס.
תעברו אלינו ואז אני אבוא
יש את 76 שהוא ממש ליד הבית ומאיפה שזה מוריד יש לי 5 דקות הליכה,אולי בחמישי אני אבוא.בשישי זה גם פתוח?כבר הסברתי לך. יש לך דרך ממש מהירה איך להגיע לשם, תלך לקניון ומשם קו 1 שמגיע כל 5-10 דקות ותרד בתחנה של בר כוכבא
שעתיים וחצי בכללי זה הרבה זמן מהיום בשביל חד״כ.אם יש יום שאין לי הרבה מה לעשות לא אכפת לי ללכתזה באמת כלום,פחות להתבכיין ולך למכון שבאמת יעזור לך(יש לך שם אנשים שמבינים בטכניקה לשפר,לייעץ עם ניסיון לגבי פיק לתחרות וכו')
כן. תעדכן אם אתה באש את 76 שהוא ממש ליד הבית ומאיפה שזה מוריד יש לי 5 דקות הליכה,אולי בחמישי אני אבוא.בשישי זה גם פתוח?
עד איזו שעה זה פתוח?כן. תעדכן אם אתה בא
בשישי עד 5:30עד איזו שעה זה פתוח?
אני גם נוסע כל פעם למכון חצי שעה לכיוון. מתמודדים.30-40 דקות כל כיוון באוטובוס.
תעברו אלינו ואז אני אבוא
כי זכה המכון הכי קרוב אליך או שפשוט הוא מכון טוב?אני גם נוסע כל פעם למכון חצי שעה לכיוון. מתמודדים.
זה המכון הטוב היחיד שיש באיזור שךי.כי זכה המכון הכי קרוב אליך או שפשוט הוא מכון טוב?
ואיפה בודקים שיאים של תחרויות?
זה המכון הטוב היחיד שיש באיזור שךי.
3 שעות אימון ?!??אם אפשר לתאר את מה שאני גר כעיר ולא כחור מינימלי אני עדיין צריך להיות באוטובוס 45 דקות כל כיוון
זה לא כזה גרוע כמו שאתה מתאר את זה.3 שעות אימון ?!??
רגע אבל אפ אתם מתאמנים בחמישי אז לא יהיה לי מה לבוא בשישי.זה לא כזה גרוע כמו שאתה מתאר את זה.
לא נכון.רגע אבל אפ אתם מתאמנים בחמישי אז לא יהיה לי מה לבוא בשישי.
מוציאים את הפלא בהפסקות או בשיעור..אה טוב אז אפ אני בא אני אעדכן.
ולמה אתם מחוברים אין לעם בצפר?
3 שעות אימון ?!??
תלמד זה חשובמוציאים את הפלא בהפסקות או בשיעור..
התכוונתי אליך כולל הנסיעה.אימון עצימות לוקח לי פחות זמן,אתה עושה משהו לא בסדר אם בSS במשקלים שלך האימון לוקח לך כל כך הרבה זמן