אחר לגבי אבקת חלבון

Guy158

משתמש פעיל
645
90
נק' מוניטין:
83
645
90
עומד לקנות את האקסטרים נוטרישן..המליצו לי על קרם עוגיות.. מאשרים את ההמלצה? זה טעים?
אם שמים סקופ אבקה לדוגמה בפנקייק שמכינים..אפשר להפוך את הפנקייק לחטיף חלבון לא? האבקה מתפרקת בטיגון או בישול\אפייה והערכים נפגעים בצורה כלשהם? האם זה מעביר את הטעם שלהם?

ולאמינושופ היקרים...האם יש הנחה נחמדה למי שבא מהפורום פה ?🙄🙄🤯

קרם עוגיות זה נחמד.. אבל נמאס מאוד מהר
(מניסיון).
כרגע יש לי גיינר בטעם קרם עוגיות ואני הוא כבר נמאס מאוד.. עד כדי כך שאני בקושי מסוגל לשתות אותו מבלי משהו...
פתרון נחמד שמצאתי זה להוסיף חמאת בוטנים 😃

• פותח/ת השרשור
קרם עוגיות זה נחמד.. אבל נמאס מאוד מהר
(מניסיון).
כרגע יש לי גיינר בטעם קרם עוגיות ואני הוא כבר נמאס מאוד.. עד כדי כך שאני בקושי מסוגל לשתות אותו מבלי משהו...
פתרון נחמד שמצאתי זה להוסיף חמאת בוטנים 😃
אני בחיטוב אחי. אני אוותר על זה...

קרם עוגיות עד כדי כך נמאס? איך שוקולד לבן טעמת?
מה עדיף להשתמש מים או חלב? מבחינה קלורית אני אשתמש בחלב כשצריך להוסיף טיפה כי לא אכלתי מספיק. השאלה היא האם יש הבדל מבחינת טעם

אני בחיטוב אחי. אני אוותר על זה...

קרם עוגיות עד כדי כך נמאס? איך שוקולד לבן טעמת?
מה עדיף להשתמש מים או חלב? מבחינה קלורית אני אשתמש בחלב כשצריך להוסיף טיפה כי לא אכלתי מספיק. השאלה היא האם יש הבדל מבחינת טעם
עדיף לדעתי השוקולד לבן.

הנמכרים ביותר הם קרם עוגיות ובננה, הטעם הפחות נמכר הוא תות, וניל. שוקולד לבן נופל איפשהו באמצע יש כאלו שממש אוהבים ויש כאלו שפחות. לדעתי ללכת על בננה זה ללכת על בטוח, לא התקבלה ביקורת אחת שלילית על בננה.

הנמכרים ביותר הם קרם עוגיות ובננה, הטעם הפחות נמכר הוא תות, וניל. שוקולד לבן נופל איפשהו באמצע יש כאלו שממש אוהבים ויש כאלו שפחות. לדעתי ללכת על בננה זה ללכת על בטוח, לא התקבלה ביקורת אחת שלילית על בננה.
יש כאלו שאומרים שזה מתוק להם מידי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית