הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טמוקסי בזמן סייקל עקב חשש לג'ינו

McGregor

משתמש משקיע
6,030
5,394
נק' מוניטין:
3,964
6,030
5,394
בוקר טוב,

אני בשבוע רביעי לסייקל, לפני שבועיים עקב עקצוצים בפיטמה והתחלת של הרגשה של גולה קטנה צמוד לפיטמה התחלתי לקחת 20 מ"ג ליום טמוקסיפן בלילה.

חוששני שהכדור לא עוזר והגולה גדלה מאז.

האם לדעתכם יש צורך לקחת 2 כדורים ביום? בלילה ובבוקר? פתרון אחר?

אשמח לעצה ממישהו שחווה את זה

כשאתה על טרן , כך אתה מגיב ביום יום :

אנרגטי - 🤯
בעל פיוז קצר - 😵‍💫🥊

מרגיש כמו אלוהים - 🥰

לא מחשבן לאף אחד - 👉👌

כותב דברים בלי לשים לב למה שכתבת - 🆘

רעב ללא הפסקה - 🍿
על סמך מה אתה אומר את זה?
אם יש לי רגישות לדקה אז סביר להניח שתהיה לי רגישות ואף יותר לטרן.
אין מה לעשות.. בעולם הזה הלימודים הכי טובים זה הניסיון, תוך כדי סייקלים אתה לומד על עצמך מה טוב לך ומה לא.

אין מצב בעולם שאני אגע בטרן.

תן לי לסיים את הסייקל הזה בשקט, לעשות פי סי טי כמו שצריך, לעשות בדיקת דם ולחזור לראש שקט.

שנה הבאה במידה ואתפתה לעוד סייקל, זה יהיה טסט בלבד אולי במינון מעט גבוה יותר.

אני יודע מה אני אומר ,
ותפסיק לפחד מהטרן - חומר הכי טוב שתיגע אי פעם .

• פותח/ת השרשור
אני יודע מה אני אומר ,
ותפסיק לפחד מהטרן - חומר הכי טוב שתיגע אי פעם .

אתה לא באמת יודע מה אתה אומר מהסיבה הפשוטה שאתה חסר ניסיון מעשי בנושא (אם אני זוכר נכון)

תעזוב אותך מה שאתה קורא .. כמו שאני מכיר הרבה אנשים שהטרן עשה להם פלאים, אז אני מכיר גם אנשים שהטרן עשה להם רק רע.

כנ"ל לגבי כמעט שאר החומרים.

כל אחד מגיב אחרת

אתה לא באמת יודע מה אתה אומר מהסיבה הפשוטה שאתה חסר ניסיון מעשי בנושא (אם אני זוכר נכון)

תעזוב אותך מה שאתה קורא .. כמו שאני מכיר הרבה אנשים שהטרן עשה להם פלאים, אז אני מכיר גם אנשים שהטרן עשה להם רק רע.

כנ"ל לגבי כמעט שאר החומרים.

כל אחד מגיב אחרת
בגין האמיתי (ז"ל) לא פחד מטרן..

על סמך מה אתה אומר את זה?
אם יש לי רגישות לדקה אז סביר להניח שתהיה לי רגישות ואף יותר לטרן.
אין מה לעשות.. בעולם הזה הלימודים הכי טובים זה הניסיון, תוך כדי סייקלים אתה לומד על עצמך מה טוב לך ומה לא.

אין מצב בעולם שאני אגע בטרן.

תן לי לסיים את הסייקל הזה בשקט, לעשות פי סי טי כמו שצריך, לעשות בדיקת דם ולחזור לראש שקט.

שנה הבאה במידה ואתפתה לעוד סייקל, זה יהיה טסט בלבד אולי במינון מעט גבוה יותר.
ההיפך, טרן הרבה פחות פרוגסטרוני מדקה. על טרן הסיכויים לתופעות לוואי פרולקטיניות נמוכות בהרבה מאשר עם דקה. הם אמנם מאותה משפחה -nor19, אך שונים בתפקודם

ברשותכם אני אתעלק על האשכול עם שאלה שעלתה לי כשקראתי כאן:
טמוקסיפן (או חומר אחר אולי) יכול לעזור להעלים ג'ינו קטן שלא נגרם כתוצאה מסטרואידים? יש לי ממש בקטנה (לא ברמה שממש מפריע לי ולא בא לי לעשות ניתוח כי זה די קטן) אז תהיתי אם יש משהו שיכול להעלים את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית