הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתח

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי אני תקוע על 11 מתח כבר 3 חודשיים,המטרה העיקרית שלי עכשיו היא להשתפר במתח אני רוצה בינתיים לשמר ואם אפשר לשפר את הגוף אבל המטרה הכי חשובה בשבילי זה להשתפר במתח,אפשר תוכנית אימונים למתח שתשפר אותי תוך שבועיים לפחות במתח 1 כי אני ממש רוצה להשתפר ולא מצליח

תעבור לעצימות גבוהה יותר.
שים עליך משקל ורד לחמישיות כבדות.

תתקדם מידי שבוע אם אתה יכול ב 1-2 קג.. לאחר חודש תראה שיפור בנפח הגבוה, לפחות באחד 😃

• פותח/ת השרשור
תעבור לעצימות גבוהה יותר.
שים עליך משקל ורד לחמישיות כבדות.

תתקדם מידי שבוע אם אתה יכול ב 1-2 קג.. לאחר חודש תראה שיפור בנפח הגבוה, לפחות באחד 😃
העניין הוא שאני מצליח לעשות 5 חזרות 3 סטים עם 3 קילו וכשאני רוצה לעלות משקל אני מצליח פחות חזרות,ויש לך עוד שיטה חוץ ממשקל כי אני כבר עושה עם משקל

העניין הוא שאני מצליח לעשות 5 חזרות 3 סטים עם 3 קילו וכשאני רוצה לעלות משקל אני מצליח פחות חזרות,ויש לך עוד שיטה חוץ ממשקל כי אני כבר עושה עם משקל
אני מניח שמתח זה לא התרגיל היחידי שאתה עושה נכון?
תכתוב את כל תוכנית האימונים שלך..

• פותח/ת השרשור
אני עושה ab והוספתי קצת יום ראשון a,שני b,שלישי מנוחה(מתאמן 5 דקות על עמידת ידיים),רביעי a,חמישי b,שישי מתאמן על כוח מתפרץ ועמידת ידיים,שבת מנוחה
והתוכנית אימונים שלי לגב זה:4 סטים מקסימום מתח,3 סטים מתח מתפרץ 4 חזרות(הכי גבוהה שאפשר),3 סטים מתח עם משקל 5 חזרות,חתירה בפולי תחתון 3 סטים 12 חזרות

אכן, צדקת.
והתוכנית אימונים שלי לגב זה:4 סטים מקסימום מתח,3 סטים מתח מתפרץ 4 חזרות(הכי גבוהה שאפשר),3 סטים מתח עם משקל 5 חזרות,חתירה בפולי תחתון 3 סטים 12 חזרות
אתה לעולם לא תתקדם בצורה כזו

• פותח/ת השרשור
אכן, צדקת.

אז מה אתה ממליץ?
המטרה שלי כרגע היא להשתפר במתח פחות חשוב לי הגודל של הגב(אבל אני רוצה לשמור על הגב שלי ולא לאבד את מה שצברתי עד עכשיו)
אכן, צדקת.

כמה מתח אתה עושה?ואיזו תוכנית?

אז מה אתה ממליץ?
אם המטרה העיקרית שלך כרגע היא להשתפר במתח אז אתה צריך לעשות מתח, בלי עוד תוספת מיותרות שיעצרו את ההתקדמות שלך.

תשלב אימונים מרובה חזרות, כדי לשפר בעיקר סבולת, תגדיל את מספר החזרות מאימון לאימון.

וכמו ש @White Walker כתב לך מעלי, תשלב עבודה כבדה עם משקל ותעשה חמישיות. עבודה עצימה כנגד התנגדות גבוהה תועיל לך המון.

תעשה את זה באימונים שונים, עם זמן מנוחה מספיק טוב כדי להתאושש.

• פותח/ת השרשור
אם המטרה העיקרית שלך כרגע היא להשתפר במתח אז אתה צריך לעשות מתח, בלי עוד תוספת מיותרות שיעצרו את ההתקדמות שלך.

תשלב אימונים מרובה חזרות, כדי לשפר בעיקר סבולת, תגדיל את מספר החזרות מאימון לאימון.

וכמו ש @White Walker כתב לך מעלי, תשלב עבודה כבדה עם משקל ותעשה חמישיות. עבודה עצימה כנגד התנגדות גבוהה תועיל לך המון.

תעשה את זה באימונים שונים, עם זמן מנוחה מספיק טוב כדי להתאושש.
אז לעשות באימון גב ככה:3 סטים מקסימום מתח,3 סטים מתח עם משקל,3 סטים מתח מתפרץ,3 סטים חתירה בפולי תחתון זה בסדר?

• פותח/ת השרשור
תנסה את 50pullups.com , עבד מעולה בשבילי השתפרתי מ-3 ל-11 בערך בחודשיים-שלושה
אני עכשיו עושה 11 מתח,ולא יודע אם שווה להתחיל בתוכנית הזו או לא?
ואם אני אעשה ככה באימון גב:התוכנית של 50pullups ואחריה 3 סטים מתח עם משקל,2 סטים מתח מתפרץ ו3 סטים חתירה בפולי תחתון זה טוב?

אני עכשיו עושה 11 מתח,ולא יודע אם שווה להתחיל בתוכנית הזו או לא?
ואם אני אעשה ככה באימון גב:התוכנית של 50pullups ואחריה 3 סטים מתח עם משקל,2 סטים מתח מתפרץ ו3 סטים חתירה בפולי תחתון זה טוב?
יותר מדי סטים של מתח לדעתי

מה לא הבנת?

תעשה לצורך הדוגמא:
יום ראשון מתח 3סטים עם משקל
יום שלישי מתח ללא משקל, עבודה עם הרבה חזרות
יום חמישי 3סטים מתח עם משקל.

יש עוד אלף דוגמאות שאני יכול לתת. לכן כתבתי ואני מצטט בפעם השנייה:
עם זמן מנוחה מספיק טוב כדי להתאושש.

• פותח/ת השרשור
מה לא הבנת?

תעשה לצורך הדוגמא:
יום ראשון מתח 3סטים עם משקל
יום שלישי מתח ללא משקל, עבודה עם הרבה חזרות
יום חמישי 3סטים מתח עם משקל.

יש עוד אלף דוגמאות שאני יכול לתת. לכן כתבתי ואני מצטט בפעם השנייה:
אוקיי,אז אם אני עושה יום ראשון מתח 3סטים עם משקל יום רביעי מתח ללא משקל, עבודה עם הרבה חזרות ויום שישי התוכנית 50 pullups
זה טוב?
יותר מדי סטים של מתח לדעתי
אז מה אתה ממליץ

למה אתה מתעקש להוסיף כל כך הרבה סטים של מתח בוריאציות שונות?
אני אישית הרצתי תקופה את 50pullups בלי עוד סטים של מתח - נטו חמשת הסטים שבתוכנית, וזה שיפר לי את המתח.
כיום אני עושה מתח פעמיים בשבוע - אימון אחד מתח עם משקל ל3X5 - אם אני משלים - אני מעלה משקל באימון הבא, ובאימון אחר מבצע 3X5-7 חזרות מתח באחיזה רחבה - כרגע אני כבר חודש מתקדם ככה במשקלים = המתח שלי השתפר.
שורה תחתונה - אתה באמת לא צריך להעמיס יותר מ5 סטים של מתח כדי להשתפר בזה.

• פותח/ת השרשור
למה אתה מתעקש להוסיף כל כך הרבה סטים של מתח בוריאציות שונות?
אני אישית הרצתי תקופה את 50pullups בלי עוד סטים של מתח - נטו חמשת הסטים שבתוכנית, וזה שיפר לי את המתח.
כיום אני עושה מתח פעמיים בשבוע - אימון אחד מתח עם משקל ל3X5 - אם אני משלים - אני מעלה משקל באימון הבא, ובאימון אחר מבצע 3X5-7 חזרות מתח באחיזה רחבה - כרגע אני כבר חודש מתקדם ככה במשקלים = המתח שלי השתפר.
שורה תחתונה - אתה באמת לא צריך להעמיס יותר מ5 סטים של מתח כדי להשתפר בזה.
כמה מתח אתה עושה עכשיו בעזרת התוכנית של 50puiilups?
ואם אני משלב את התוכנית עם 3 סטים של מתח מקסימום חזרות ושלושה סטים של חתירה בפולי תחתון זה בסדר?

אז אם אני עושה יום ראשון מתח 3סטים עם משקל יום רביעי מתח ללא משקל, עבודה עם הרבה חזרות ויום שישי התוכנית 50 pullups
זה טוב?
לא. אם אתה הולך על התוכנית תעשה רק אותה (בכל הנוגע למתח) בכל אימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית