עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא.אתה לוקח פרגניל תוך כדי?
אל תאהבלא.
אני אוהב יותר ״להפציץ״ בסוף..
סייקל שני, טסט ובולד.
אני בשבוע חמישי וחלה ירידה בחשק מיני.
שם לב גם לעייפות ואפילו תחושה מוזרה מעט בפטמה שמאל.
לא יודע אם זה בראש שלי או לא..
מה לעשות? נשמע הגיוני?
איך זה קשור לעייפות וכו?אל תאהב
תיקח במהלך הסייקל 500iu/wk
מה הכוונה נפיחות?תופעות לוואי של אסטרוגן גבוהה לדעתי, היה לי משו דומה מלווה בהרגשה של נפיחות. אחרי 2 כדור ארימידקס הרגשתי טוב נפיחות ירדה
מה זאת אומרת כל אחד והתופעות לוואי שלו ?כל אחד והתופעות לוואי שלו...
אני מרוב חרמנות תוקע את המשקולות בחדר כושר
אבל מצד שני מרוב עצבנות יכול להכנס במישהו.
צריך לקחת נשימה כמה שניות ולזכור שהכל עניין זמני ופתיר ולא להכנס ללחץ (זה מה שאני אומר לעצמי כל הזמן)
מה זאת אומרת כל אחד והתופעות לוואי שלו ?
אתה מסכים איתי שזה לא תקין שהליבידו עולה ויורד ככה?
נפיחות בפטמות והרגשה מוזרה אין.. רק כשאני חושב על זה אז מרגיש משהו.
זה ממש לא תקין , המלצה שלי תחליף ברנד אתה מזריק חומר אנדרדוס לחלוטין אם בכלל יש חומר פעילמה זאת אומרת כל אחד והתופעות לוואי שלו ?
אתה מסכים איתי שזה לא תקין שהליבידו עולה ויורד ככה?
נפיחות בפטמות והרגשה מוזרה אין.. רק כשאני חושב על זה אז מרגיש משהו.
איך העייפות קשור לחומר מדולל?זה ממש לא תקין , המלצה שלי תחליף ברנד אתה מזריק חומר אנדרדוס לחלוטין אם בכלל יש חומר פעיל
בפוסט הקודם שפתחת טענת שאתה לא מרגיש כלום כבר 3 שבועות אני רק יכול להגיד לך שאתה היית אמור להרגיש חשק מיני גבוה מעט כבר אחרי שבועיים אז לעלות מעט את המינון זה לא סיבה וזה לא אומר שיש בעיה אחרת כלשהיאאיך העייפות קשור לחומר מדולל?
בנוסף, חוויתי גדילה והתחזקות מסויימת, כנ״ל עלייה בחשק מיני. כעת יש קראש מסויים.
אציין שבהתאם להמלצות קודמות פה, העלתי לפני שבוע את מינון הטסט ל750.
כן הרגשתי עלייה קלה בחשק, כנ״ל כוח ומסה.בפוסט הקודם שפתחת טענת שאתה לא מרגיש כלום כבר 3 שבועות אני רק יכול להגיד לך שאתה היית אמור להרגיש חשק מיני גבוה מעט כבר אחרי שבועיים אז לעלות מעט את המינון זה לא סיבה וזה לא אומר שיש בעיה אחרת כלשהיא
זה מה שרשמתי שהחומר הפעיל הוא 20/30% או שאין חומר פעיל במצב שלך זה אומר שיש מעט חומר פעיל כעקרון עשית טיפול TRT ולא סייקלכן הרגשתי עלייה קלה בחשק, כנ״ל כוח ומסה.
בשבוע האחרון נתקעתי ואני מרגיש את כל התופעות שציינתי, שהן:
חוסר חשק מיני
עייפות
בכללי אני לא מרגיש בסייקל, הכוח והמסה עלו, אבל בצורה הרבה יותר עדינה מאשר סייקל קודם.
אם אני מחליף חומרים, להמשיך מהנקודה שאני עכשיו או לצאת לפיסיטי ולחזור לסייקל חדש עם חומרים אחרים ?זה מה שרשמתי שהחומר הפעיל הוא 20/30% או שאין חומר פעיל במצב שלך זה אומר שיש מעט חומר פעיל כעקרון עשית טיפול TRT ולא סייקל
תחליף חברה איזה שאלה , זה כמו שתגיד לי שאתה יכול להשיג bmw ואתה נוסע על סוסיתא עכשיו באותו מחיר .אם אני מחליף חומרים, להמשיך מהנקודה שאני עכשיו או לצאת לפיסיטי ולחזור לסייקל חדש עם חומרים אחרים ?
הכוח כן עלה וכנל המסה, איך זה יכול להיות שזה TRT?
אני מכיר אנשים שמשתמשים בוורמודג וגדלו מאוד טוב.
מוזר..
לפי מה אתה קובע אם החומר לא טוב?תחליף חברה איזה שאלה , זה כמו שתגיד לי שאתה יכול להשיג bmw ואתה נוסע על סוסיתא עכשיו באותו מחיר .
מה אתה רוצה שאגיד לך ?שהחומר טוב ? לא מבין אתה בא לפה רושם שיש לך ירידה בחשק המיני עייפות . זה לא אמור לקרות בחודש השני אלא להפך . כבר דובר כאן לא מעט בפורומים שוורמודגה נקלעו לתפיסות בשנתיים האחרונות וייצרו באטצים של 20% חומר פעיל . לגבי החברים שלך יש מצב שהם נראים טוב מהתזונה ולא מהחומר עצמו . אתה רוצה פתרון טוב ? תחליף חברה לחומרים קצרים ותבדוק בזמן קצר , אל תחפש עכשיו בעיות אחרות כי הבעיה היחידה היא החומר עצמולפי מה אתה קובע אם החומר לא טוב?
יש אנשים שאני מכיר שמשתמשים בוורמודג ונראים מאוד טוב..