עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם את הנקבות תעיף? מאיפה אז תבוא המוטיבציה? מהתמונות של דוריאן ייטס על הקיר?אנשים שהייתי רוצה להדיח: אנשים.
עחי קלוט תבייספס שלוגם את הנקבות תעיף? מאיפה אז תבוא המוטיבציה? מהתמונות של דוריאן ייטס על הקיר?
או "למה את עושה מסה? זה לא נשי.. " -להדיח דחוף!!אנשים שאומרים : למה את מרימה כבד?
🤦♂️
מקנא ב @yujiniusקנאי
🤢מקנא ב @yujinius
מה לעשות שאין לנו מוטות ישרים לא אולימפיים... במכון השני אני לוקח לזה את המוטות המעפנים של 10 קילו.מקנא ב @yujinius
😡
או "למה את עושה מסה? זה לא נשי.. " -להדיח דחוף!!
פעם גם מישהו אמר לי "מה את עושה פה? את צריכה להיות במטבח!" אבל זה נאמר בהומור (אני מניחה) אז נסלח..
הבחילה כוונה למתי, לא אלייך =)מה לעשות שאין לנו מוטות ישרים לא אולימפיים... במכון השני אני לוקח לזה את המוטות המעפנים של 10 קילו.
😡
בייספס לא עושים עם מוט אולימפי, אני מסכים להעיף אותך מהחדר כושר.מה עם מה אתה רוצה שאני יעשה בייספס? עם דאמבלים? אני עושה בייספס ואת עוד מטיף לי על כך שאני לא בלנדר מספיק?
@Majin Buu attack
סתם שאלה, אם יבוא יום שבו משקל העבודה שלך בבייספס יהיה 100 קילו, אתה עדיין תעשה אותו עם מוט W/קצר? אני חושב שאין שם גם מספיק מקום לשים משקל כזה.בייספס לא עושים עם מוט אולימפי, אני מסכים להעיף אותך מהחדר כושר.
בייספס עושים עם מוט קצר (1.20) \ דאמבלים \ מוט W
אם פלטצ'ר יכול לקבוע שיא עם מוט W אני לא רואה בעיהסתם שאלה, אם יבוא יום שבו משקל העבודה שלך בבייספס יהיה 100 קילו, אתה עדיין תעשה אותו עם מוט W/קצר? אני חושב שאין שם גם מספיק מקום לשים משקל כזה.
🤩בייספס לא עושים עם מוט אולימפי, אני מסכים להעיף אותך מהחדר כושר.
בייספס עושים עם מוט קצר (1.20) \ דאמבלים \ מוט W
טוב אז:הבחילה כוונה למתי, לא אלייך =)