הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנשים שהייתם מדיחים מהחדר כושר לו הייתם יכולים

אנשים שממציאים לעצמם כל מיני חוקים הזויים ושרירותיים למה מותר ומה אסור במכון ולמי לא מגיע להיות שם כי הם מניאקים מתנשאים.

רגע...

סתם שאלה, אם יבוא יום שבו משקל העבודה שלך בבייספס יהיה 100 קילו, אתה עדיין תעשה אותו עם מוט W/קצר? אני חושב שאין שם גם מספיק מקום לשים משקל כזה.
יש מקום וכן, מוט דאבליו בכ"מ הרבה יותר נוח וקל על המפרקי כף יד, בנוסף מתחרים עם מוט W והוא משתף יותר את הבריכיאליס

יש מקום וכן, מוט דאבליו בכ"מ הרבה יותר נוח וקל על המפרקי כף יד, בנוסף מתחרים עם מוט W והוא משתף יותר את הבריכיאליס
תגיד בכול המוטות W הזווית בין הV קבועה? למשל במכון שלי מתחיל להיות נורא לא נוח אחרי כמה סטיםו אני צריך מוט עם זווית יותר קהה

הייתי מעיף את כל אלו שעושים מנוי ומתכוונים לבטל אותו בקרוב כשימאס להם.

בזה העפתי פחות או יותר את כל מי שנכתב עד עכשיו.

חוץ מ:
אנשים שעושים בייספס עם המוט האולימפי.

כי אם הייתי מעיף אותם, הייתי צריך להעיף את מארק ריפטו מהמכון וזה לא מתאים כל כך 🙁

את המוזר הזה שבא למכון בשביל להסתכל על אנשים ולדבר איתם באמצע סט כבד 🤬🤬

תגיד בכול המוטות W הזווית בין הV קבועה? למשל במכון שלי מתחיל להיות נורא לא נוח אחרי כמה סטיםו אני צריך מוט עם זווית יותר קהה
יש 3 סוגים שאני יודע עליהם של מוטות w
אחד שהוא ממש מעוכל ונראה רע
אחד שהוא פשוט דאבליו
ואחד שהוא כמו דאבליו אבל באמצע הוא שטוח

אני משתמש בשני ומחזיק בחלק ללא החספוס, שם הכי נוח לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית