הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנשים שהייתם מדיחים מהחדר כושר לו הייתם יכולים

אני חושב שמיציתי כבר את כל עשרת העמודים האלו עוד מהעמוד השני.
אז יאללה, מי האמיץ שמתנדב לעשות רשימה של הכל כדי שנדע מה עדיין לא רשמנו?
עוד פעם אתה מצטט את עצמך כי אין לך מה לעשות? מה יהיה דרור? 😆😆

כל המתאמנים שלי ומתאמני הקרוספיט שעוברים דרכי עושים גם מתח, מתח עם משקל והמון עבודה של אחיזה נוספת (סנאצ', קלין, סומו דדליפט היי פול, הליכות חוואי וכו') והכל באחיזה סימטרית.
1. מדובר על מתחילים. מתחילים לא עושים "המון עבודה של אחיזה נוספת". מתח כן, בשלב כלשהו, אבל סנאץ' + קלין + סומו דדליפט + היי פולס + הליכות חוואי? the fuck?
2. מתאמני קרוספיט כן, בהחלט חורגים ממה שכתבתי בסעיף 1 - אחד מהחסרונות הבולטים של הקרוספיט. אבל הנקודה היא, שלמתאמני קרוספיט, אין דדליפט כבד. אז בשביל מה אחיזה משולבת בדיוק? בשביל דדליפט של 100 קילו? הרי הרוב המוחץ של הקרוספיטרים לא עוברים את ה120-130, אז מה הטעם באחיזה משולבת בדיוק?

אז ספרו לעצמכם איזה שקר שנוח לכם על חוסר סימטריה כדי להצדיק את זה.
זה לא עניין של שקר, זה בהחלט א-סימטרי. אני לא אומר שזה מאוד קיצוני וקריטי, אבל סימטרי זה לא. תוסיף על כך את העובדה שבמידה ועושים מספיק טעויות גם קורעים את הבייספס שזו פציעה חמורה, הסיכון לא שווה את זה אם לא צריך. וזה לפני שאני מתחיל לדבר על העובדה שבאחיזה רגילה אתה מעמיס יותר על הגריפ.

מיקסד גריפ והוק גריפ דורשים תרגול
לגביי הוק גריפ אני מסכים. איזה תרגול צריך למיקסד גריפ בדיוק? תן למישהו שעושה דדליפט רק באחיזה רגילה שעושה היום 120 והגריפ נכשל לו בחזרה השלישית נניח, להפוך את הידיים - ותראה איך הוא מסיים את שתי החזרות האחרונות בלי בעיית אחיזה. בפעם הראשונה שהוא מבצע אחיזה משולבת. במשקל כבד (בשבילו).
וחוץ מזה, שבכל מקרה סט החימום האחרון שלך כבר צריך להיות במשקל שאתה לא יכול להחזיק בלי אחיזה משולבת, ככה שיש לך סט אחד לתרגל את האחיזה לפני סט העבודה.

לקרוא ספרים זה יופי אבל כשעובדים 4 שנים עם ספורטאים היברידיים מבינים שלא כל מה שכתוב בספר קדוש.
אמנם בספרים של קרוספיט באמת שום דבר לא קדוש, אבל יש גם מאמנים שכתבו ספרים אחרי יותר מ-4 שנות ניסיון עם ספורטאים היברידיים.

אלו שיורקים סמוחטות לתוך הקולר. להשמיד אותם ועכשיו.

בחד''כ נשים (המים בקולר קרים שם יותר) מישהי זורקת גרעינים של תמרים.
תלו שלט שהקולר זה לא מזבלה ומישהי כתבה בטוש ''במיוחד לחובבת התמרים!!!!"
הרסה אותי מצחוק 🤣🤣

1. מדובר על מתחילים. מתחילים לא עושים "המון עבודה של אחיזה נוספת". מתח כן, בשלב כלשהו, אבל סנאץ' + קלין + סומו דדליפט + היי פולס + הליכות חוואי? the fuck?
2. מתאמני קרוספיט כן, בהחלט חורגים ממה שכתבתי בסעיף 1 - אחד מהחסרונות הבולטים של הקרוספיט. אבל הנקודה היא, שלמתאמני קרוספיט, אין דדליפט כבד. אז בשביל מה אחיזה משולבת בדיוק? בשביל דדליפט של 100 קילו? הרי הרוב המוחץ של הקרוספיטרים לא עוברים את ה120-130, אז מה הטעם באחיזה משולבת בדיוק?

זה לא עניין של שקר, זה בהחלט א-סימטרי. אני לא אומר שזה מאוד קיצוני וקריטי, אבל סימטרי זה לא. תוסיף על כך את העובדה שבמידה ועושים מספיק טעויות גם קורעים את הבייספס שזו פציעה חמורה, הסיכון לא שווה את זה אם לא צריך. וזה לפני שאני מתחיל לדבר על העובדה שבאחיזה רגילה אתה מעמיס יותר על הגריפ.

לגביי הוק גריפ אני מסכים. איזה תרגול צריך למיקסד גריפ בדיוק? תן למישהו שעושה דדליפט רק באחיזה רגילה שעושה היום 120 והגריפ נכשל לו בחזרה השלישית נניח, להפוך את הידיים - ותראה איך הוא מסיים את שתי החזרות האחרונות בלי בעיית אחיזה. בפעם הראשונה שהוא מבצע אחיזה משולבת. במשקל כבד (בשבילו).
וחוץ מזה, שבכל מקרה סט החימום האחרון שלך כבר צריך להיות במשקל שאתה לא יכול להחזיק בלי אחיזה משולבת, ככה שיש לך סט אחד לתרגל את האחיזה לפני סט העבודה.

אמנם בספרים של קרוספיט באמת שום דבר לא קדוש, אבל יש גם מאמנים שכתבו ספרים אחרי יותר מ-4 שנות ניסיון עם ספורטאים היברידיים.
1. דה פאק דה פאק אבל בקרוספיט עושים
2. כי ניהלת מחקר בעניין? כל המתקדמים אצלנו בין 180 ל200 דדליפט. וכשצריך 45 חזרות על 100 גם אז אחיזה מעורבת מוצדקת
3. לא טענתי שזה סימטרי ומהיום הראשון מרגילים אותם למרפק משוחרר לחלוטין.
4. תתפלא, רוב מי שהיה תקופה באחיזה רגילה ועבר למיקסד גריפ בכה בהתחלה שלא נוח לו.
5. אתה מתנהג כאילו קראת עוד משהו חוץ מכל דבר אפשרי שריפטו כתב
6. אתה חייב להפסיק לכתוב מגילות, אפשר להעביר טיעון גם בלי לעייף את הקוראים

ובאשר לאותם מאמנים שמחליטים כן להעיר - נמאסתם מהחוסר ידע שלכם.
אני אומרת למתאמנת אישית לעשות פולי עליון באחיזה צמודה ומאמן מעיר לי שהתרגיל זה עם אחיזה רחבה ושהיא צריכה לשנות.
אני אומרת למתאמנת אישית לעשות לג פרס עם הרגליים בחלק העליון ומאמן מתקן אותי שהרגליים צריכות להיות בחלק האמצעי.
אני מלמדת מתאמנת אישית איך לעשות לאנג' נכון ומאמן אשכרה עומד מולי, בוהה, אומר את מה שאני אומרת ומוסיף ''היא לא יודעת לעשות''.
באמת אחי?? באמת??!!!
נמאסתם 🤦‍♂️

עודכן:
אין לכם מושג מה ולמה אני עושה? אין בעיה, תשאלו, תתעניינו, תלמדו. אבל אל תצאו בהצהרות שמוציאות אתכם אידיוטים חסרי ידע והצדקה לשכר מינימום.

*מוציאה תסכול:lol:*

1. דה פאק דה פאק אבל בקרוספיט עושים
2. כי ניהלת מחקר בעניין? כל המתקדמים אצלנו בין 180 ל200 דדליפט. וכשצריך 45 חזרות על 100 גם אז אחיזה מעורבת מוצדקת
3. לא טענתי שזה סימטרי ומהיום הראשון מרגילים אותם למרפק משוחרר לחלוטין.
4. תתפלא, רוב מי שהיה תקופה באחיזה רגילה ועבר למיקסד גריפ בכה בהתחלה שלא נוח לו.
5. אתה מתנהג כאילו קראת עוד משהו חוץ מכל דבר אפשרי שריפטו כתב
6. אתה חייב להפסיק לכתוב מגילות, אפשר להעביר טיעון גם בלי לעייף את הקוראים
1. זו חלק מהביקורת שלי. שמת לב?
2. כמה, באחוזים, מושכים 180-200? מבין הקרוספיטרים. מקווה לתשובה כנה.
ועל 45 חזרות עם 100 אני מניח שאתה כבר יודע שאני מביע ביקורת.
3. גם כשהמרפק ישר לחלוטין, זה לא סימטרי. כל עוד אפשר - סימטריה צריכה להתקיים. אני לא אומר למשוך 130 במקום 170 כדי שתהיה סימטריה. אבל כשאפשר - וזה גם עובד באופן משמעותי יותר על הגריפ, זה צריך להיות סימטרי.
4. גם מי שלומד מלכתחילה מיקסד גריפ מתבכיין, כי זה לא נוח. השאלה היא לא כמה בכי נוצר, אלא כמה יעיל האימון. גם סקוואט זה קשה וגורם לסבל, ואני לא רואה אותך נמנע מלקיים אותו. ובצדק.
5. אתה מתנהג כאילו אתה יודע מה קראתי או לא, וכאילו אתה בעצמך קראת משהו של ריפטו, וזה לא המצב. או שקראת ולא עיכלת עד עכשיו ולכן אתה ממליץ כפי שאתה ממליץ. אבל עקב הסעיף הבא, אני מהמר שלא קראת. אתה מתעייף מאותיות מאוד מהר, מסתבר.
6. אתה מתבלבל. אני לא חייב כלום, אז תפסיק לבכות, ותתבגר. אתה לא חייב לקרוא ולא חייב להגיב. אם אתה בוחר שכן - בשמחה, אבל מצופה ממך להתנהג בצורה בוגרת, כי אתה לא בן 13.

1. זו חלק מהביקורת שלי. שמת לב?
2. כמה, באחוזים, מושכים 180-200? מבין הקרוספיטרים. מקווה לתשובה כנה.
ועל 45 חזרות עם 100 אני מניח שאתה כבר יודע שאני מביע ביקורת.
3. גם כשהמרפק ישר לחלוטין, זה לא סימטרי. כל עוד אפשר - סימטריה צריכה להתקיים. אני לא אומר למשוך 130 במקום 170 כדי שתהיה סימטריה. אבל כשאפשר - וזה גם עובד באופן משמעותי יותר על הגריפ, זה צריך להיות סימטרי.
4. גם מי שלומד מלכתחילה מיקסד גריפ מתבכיין, כי זה לא נוח. השאלה היא לא כמה בכי נוצר, אלא כמה יעיל האימון. גם סקוואט זה קשה וגורם לסבל, ואני לא רואה אותך נמנע מלקיים אותו. ובצדק.
5. אתה מתנהג כאילו אתה יודע מה קראתי או לא, וכאילו אתה בעצמך קראת משהו של ריפטו, וזה לא המצב. או שקראת ולא עיכלת עד עכשיו ולכן אתה ממליץ כפי שאתה ממליץ. אבל עקב הסעיף הבא, אני מהמר שלא קראת. אתה מתעייף מאותיות מאוד מהר, מסתבר.
6. אתה מתבלבל. אני לא חייב כלום, אז תפסיק לבכות, ותתבגר. אתה לא חייב לקרוא ולא חייב להגיב. אם אתה בוחר שכן - בשמחה, אבל מצופה ממך להתנהג בצורה בוגרת, כי אתה לא בן 13.
2. יותר מבחדרי הכושר, תהיה בטוח. מי עושה 180-200? סטטיסטית? העשירון העליון של הגברים. למה? היגיון פשוט - אין קטגוריות משקל, אין קטגוריות גיל. יש אנשים מעל 40, יש אנשים מתחת ל70 קילו וכו'.
3. זה לא סימטרי וזה עדיין לא אמור להפריע בשום צורה
4.מעדיף שיבכו לי בהתחלה ויתרגלו לזה עם 40 קילו מאשר עם 140 קילו, זה בעייתי עם המיקסד גריפ, זה עוד יותר בעייתי עם ההוק גריפ שם הם נתקעים לנצח כי זה מכאיב להם.
5. בהתחשב בעובדה שאותו ורק אותו אתה מצטט כל הזמן, לא נתקלתי בשום ידע שחורג ממה שהוא כותב. קראתי את SS ואת Practical ועוד כמה מאמרים שלו, הוא בעיקר כותב משעשע, אמרתי את דעתי על SS מספיק פעמים, אם יש ידע להוציא ממנו? יש. אם יש שם מגלומניה שגובלת בחוסר קשר למציאות? גם זה יש.
6. אתה לא חייב כלום, הרי עשית קריירה מויכוחים באינטרנט, אתה כבר אשף בזה.
יש לי כמה לרשימה : מפנינותיהם של מאמנים (וזה רק ביממה האחרונה) -

היא : "אסור לנעול ברכיים כי זה יכול לגרום לדלקות וכאבים בברכיים" אסמכתא לעניין הזה? היא מרגישה. ניסיתי להסביר לה שתפקיד המיניסקוסים לנעול את הברך, לא עזר.

היא אחרת בתגובה לסרטון סקווט של מישהי : החגורה מיותרת לגמרי, היא מפעילה לחץ תוך בטני ועלולה לגרום נזק שתצטערי עליו בהמשך..."
ניסיתי לקבל אסמכתה כלשהיא לטיעון, בואו נאמר שקיבלתי משהו שלא מתעלה בהרבה על כתבה מYnet.

בחיים לא ראיתי מישהו שהייתה לו בעיה לעבור לאחיזה משולבת כשהמשקל היה כבד. למה זה בעייתי?

בחיים לא ראיתי מישהו שהייתה לו בעיה לעבור לאחיזה משולבת כשהמשקל היה כבד. למה זה בעייתי?
בד"כ זה בא יחד עם יללות "אבל זה לא נוחחח"
וכמו שאמרתי, זה אפילו גרוע יותר עם ההוק, שם זה בא עם גיוונים כמו "כואב לי!" "מציק לי" "היד שלי קטנה מידי" ושאר יללות
פעם גם אני חשבתי שאני לא אסתגל להוק. עם המיקס מעולם לא הייתה לי בעיה, רק מוזרות בתחושה שעברה.

בד"כ זה בא יחד עם יללות "אבל זה לא *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*"
וכמו שאמרתי, זה אפילו גרוע יותר עם ההוק, שם זה בא עם גיוונים כמו "כואב לי!" "מציק לי" "היד שלי קטנה מידי" ושאר יללות
פעם גם אני חשבתי שאני לא אסתגל להוק. עם המיקס מעולם לא הייתה לי בעיה, רק מוזרות בתחושה שעברה.

מסכים לגבי ההוק, זה באמת דורש הסתגלות. גם אני פעם חשבתי שלא אסתגל. לגבי המשולבת התחושה עוברת מהר מאוד ממה שראיתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית