הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגרום לחבר להתחיל להתאמן

אחי אני אישית הייתי מוותר...
א. הסביבה הקרובה אליו זה אנשים שמנים (המשפחה) בבעלי הרגלי תזונה לקויים , סביר להניח שהם גם לא יקבלו את השינוי שהוא יעשה... ולא יתמכו בשינוי התזונתי שהוא יחליט לעשות. וזאת השפעה מאוד חשובה.
ב. הוא בעצמו לא רוצה עזרה... ככה שאין פה הרבה מה לעשות.
יש דברים שקורים בזמן שלהם.. כנראה שעכשיו זה לא הזמן..

אחי אני אישית הייתי מוותר...
א. הסביבה הקרובה אליו זה אנשים שמנים (המשפחה) בבעלי הרגלי תזונה לקויים , סביר להניח שהם גם לא יקבלו את השינוי שהוא יעשה... ולא יתמכו בשינוי התזונתי שהוא יחליט לעשות. וזאת השפעה מאוד חשובה.
ב. הוא בעצמו לא רוצה עזרה... ככה שאין פה הרבה מה לעשות.
יש דברים שקורים בזמן שלהם.. כנראה שעכשיו זה לא הזמן..
אתה מה זה לא מדבר לעניין..
כל הצד של אמא שלי כולל אחותי הם משפחת קלאמפ.
אני את השינוי שלי עשיתי כי החברה נתנה לי בראש (ולא על ארגז של ביסלי גיזס.....!)
וזה היה צריך לבוא ממישהו חיצוני כי שזה בא ממשפחה זה תמיד בעל פחות משקל כי הם יקבלו אותך לא משנה מה.
חברים טובים באמת מפסיקים להגיד "מי שאוהב אותך יאהב אותך כמו שאת", ולא מוותרים.

וזה היה צריך לבוא ממישהו חיצוני כי שזה בא ממשפחה זה תמיד בעל פחות משקל כי הם יקבלו אותך לא משנה מה.
אולי אני לא עברתי שינוי ענק מ100 ומשהו קילו לבן אדם אחר לגמריי...
אבל בכללי גם כן כל המשפחה שלי אנטי נגד להתאמן ולהיות בריא, לא אכפת להם. והם אפילו לא סובלים את זה.
למה? אין לי מושג.
אבל זה בהחלט לא קשור למשפחה, צריך באמת מישהו חיצוני שיעורר אותך..

אמ;לק מסכים איתך

כן , אבל תסכימי איתי שהיה בך איזה רצון להשתנות? את לא אהבת והרגשת נוח במצב הקודם שהיית בו?
אני אומר , שאדם צריך שיהיה בו איזה רצון להשתנות!! לא ניתן לעשות את השינוי בשבילו!

אתה יכול ללוות אדם במסע שלו לשינוי... אבל הוא צריך להיות איתך שם!!

יש לי חבר שהוא ממש שמן, אני מעריך בערך 130 קילו הוא בן 18 וטיפה נמוך, אני וחבר שלי מנסים כל הזמן לשגע אותו שיבוא איתנו למכון אבל הוא לא רוצה, הוא בשבלב שהוא כבר התייאש ורוצה לעשות קיצור קיבה, יש לכם רעיונות איך אפשר לשכנע אותו לרדת מהקיצור קיבה(דיברנו איתו שזה רק יעשה לו נזק, והוא עוד צעיר אז הוא יכול להשתנות ולהוריד)?
אם הוא רוצה לעשות קיצור קיבה כנראה שעניין המשקל מפריע לו אבל אין לו את הכלים שנדרשים לעשות את השינוי..

קודם כל, תציע לו להירשם לפורום.. יש פה הרבה אנשים שעשו שינויים יפים גם ללא קיצור קיבה. גם מוטיביציה וגם למידה.

דבר שני, יכולות להיות כמה סיבות לכך שהוא לא רוצה ללכת איתכם למכון..יש כאלה שהסיבה היחידה שהם מתבאסים להגיע למכון זה לא דווקא עצלנות אלא הבושה.. "מה יחשבו עליי?" , "ואם יצחקו עליי מאחורי הגב?..." וכאלה. יש לי חברה, קצת מלאה, שנוסעת לחדר כושר בעיר אחרת רק כדי לא להיות בחדר כושר בו יש הרבה אנשים שהיא מכירה מהיישוב שלה, מאותה הסיבה.. 😳
ואני מכירה אנשים שהחליטו להגיע להתאמן רק אחרי ירידה מסויימת במשקל. סוג של זריקת מוטיבציה וביטחון עצמי שהיו חייבים לפני המהלך.

בכל מקרה, חדר כושר זה לא קסם וגם קיצור קיבה לא. הוא צריך להתמקד בשינוי הרגלי תזונה בראש ובראשונה.
בסופו של דבר, אם בבית הוא טורף חצי מקרר לא יעזור לו כלום. תגיד לו שלפחות חצי מהאנשים שעושים קיצור קיבה עולים את המשקל בחזרה. ככה שבמוקדם או במאוחר הוא יצטרך לעבוד על ההרגלים הבעייתיים שלו.
בגלל שהוא שוקל כרגע 130 והתהליך נראה לו נורא רחוק, כדי שיתמיד, עדיף שישים לעצמו מטרות בטווח קצר. ושיידע לפרגן לעצמו גם אם זה רק 2 קילו ירידה בחודש (מתוך כל העשרות שהוא רוצה להוריד)! העיקר שינוי כלשהו..
אם אתם חברים ממש טובים אולי אפילו תציעו לו רעיון לעשות סוג של התערבות שתתן לו דרייב.. למשל, כל ירידה של X קילו, אתם מזמינים אותו לארוחת צ'יט..

יאללה בהצלחה.

אם הוא רוצה לעשות קיצור קיבה כנראה שעניין המשקל מפריע לו אבל אין לו את הכלים שנדרשים לעשות את השינוי..

קודם כל, תציע לו להירשם לפורום.. יש פה הרבה אנשים שעשו שינויים יפים גם ללא קיצור קיבה. גם מוטיביציה וגם למידה.

דבר שני, יכולות להיות כמה סיבות לכך שהוא לא רוצה ללכת איתכם למכון..יש כאלה שהסיבה היחידה שהם מתבאסים להגיע למכון זה לא דווקא עצלנות אלא הבושה.. "מה יחשבו עליי?" , "ואם יצחקו עליי מאחורי הגב?..." וכאלה. יש לי חברה, קצת מלאה, שנוסעת לחדר כושר בעיר אחרת רק כדי לא להיות בחדר כושר בו יש הרבה אנשים שהיא מכירה מהיישוב שלה, מאותה הסיבה.. 😳
ואני מכירה אנשים שהחליטו להגיע להתאמן רק אחרי ירידה מסויימת במשקל. סוג של זריקת מוטיבציה וביטחון עצמי שהיו חייבים לפני המהלך.

בכל מקרה, חדר כושר זה לא קסם וגם קיצור קיבה לא. הוא צריך להתמקד בשינוי הרגלי תזונה בראש ובראשונה.
בסופו של דבר, אם בבית הוא טורף חצי מקרר לא יעזור לו כלום. תגיד לו שלפחות חצי מהאנשים שעושים קיצור קיבה עולים את המשקל בחזרה. ככה שבמוקדם או במאוחר הוא יצטרך לעבוד על ההרגלים הבעייתיים שלו.
בגלל שהוא שוקל כרגע 130 והתהליך נראה לו נורא רחוק, כדי שיתמיד, עדיף שישים לעצמו מטרות בטווח קצר. ושיידע לפרגן לעצמו גם אם זה רק 2 קילו ירידה בחודש (מתוך כל העשרות שהוא רוצה להוריד)! העיקר שינוי כלשהו..
אם אתם חברים ממש טובים אולי אפילו תציעו לו רעיון לעשות סוג של התערבות שתתן לו דרייב.. למשל, כל ירידה של X קילו, אתם מזמינים אותו לארוחת צ'יט..

יאללה בהצלחה.
תגידי...
יש מצב שאת מתקשרת אליי ומסבירה לי הכל **בקצרה** בע"פ?

קבצים מצורפים

• 20151019_195521.jpg
    20151019_195521.jpg
    KB 161.4 · צפיות: 84
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית