הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון גיינר טבעי

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי אני רוצה לעלות במסה וקצת תקוע,יש לכם הצעות לגיינר טבעי(שאפשר להכין מדברים בבית) ולא לוקח הרבה זמן,ולא משהו שנותן יותר מידי מרץ כי אני אשתה אותו 3 שעות לפני השינה

יש לכם הצעות לגיינר טבעי(שאפשר להכין מדברים בבית)
נסה את זה:
[
upload_2015-10-22_18-55-6.png

• פותח/ת השרשור
חחח תודה,חיפשתי אבל כולם משלבים בתוכם סקופ חלבון(אין לי) ופירות שנותנות אנרגיה ואני רוצה לאכול את זה לפני שינה.
נב:אם אני מכין גיינר כזה:שיבולת שועל,חלב,תפוח,בננה\אגס,תמר בדקתי ערכים וזה מגיע ל-800 קלוריות בערך,אני יכול להכין את זה היום בערב ולשתות את זה מחר בבוקר(שעה 10),כל הלילה במקרר אבל מהשעה 7 וחצי ללא קירור זה יתקלקל או שזה יהיה דוחה?תוך כמה זמן חלב מתקלקל בחום?

חחח תודה,חיפשתי אבל כולם משלבים בתוכם סקופ חלבון(אין לי) ופירות שנותנות אנרגיה ואני רוצה לאכול את זה לפני שינה.
נב:אם אני מכין גיינר כזה:שיבולת שועל,חלב,תפוח,בננה\אגס,תמר בדקתי ערכים וזה מגיע ל-800 קלוריות בערך,אני יכול להכין את זה היום בערב ולשתות את זה מחר בבוקר(שעה 10),כל הלילה במקרר אבל מהשעה 7 וחצי ללא קירור זה יתקלקל או שזה יהיה דוחה?תוך כמה זמן חלב מתקלקל בחום?
תוסיף טחינה , וסילאן/ חמאת בטונים

100 גרם שיבולת שועל
300 מ"ל חלב
25-30 גרם אגוזים/כף חמאת בוטנים
בננה
סקופ חלבון(במידה ויש)
כמה קוביות קרח

חצי דקה במיקסר, תהנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית