הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט ודדליפט (ניסיתי לתקן)

yLewks

משתמש מתחיל
176
8
נק' מוניטין:
8
176
8
היי מה נשמע,
ניסיתי לתקן את הסקוואט ואת הדדליפט, אני חושב שאת הדדליפט עשיתי בסדר, בסקוואט אני לא הכי מבין גם
בסקוואט אני יודע שצריך להסתכל למטה אבל משום מה יש לי כזה אינסטינקט להסתכל קדימה אני צריך לעבוד על זה, אני צריך להוציא יותר ברכיים החוצה (במיוחד בסט השלישי בחזרה החמישית מתחילות לרעוד לי הברכיים לכיוון פנימה)

דדליפט :

סקוואט לואו באר :

תודה לעוזרים ^-^
+1

דדליפט - נסה לקחת כתפיים עוד קצת קדימה. בין חזרה לחזרה תרפה את הגב התחתון ותכנס כל פעם מחדש לסט אפ...
הסקוואט נראה בסדר, הגב שלך יחסית זקוף לLB אתה בטוח שאתה ממקם את המוט במיקום הנכון?

• פותח/ת השרשור
🙄
דדליפט - נסה לקחת כתפיים עוד קצת קדימה. בין חזרה לחזרה תרפה את הגב התחתון ותכנס כל פעם מחדש לסט אפ...
הסקוואט נראה בסדר, הגב שלך יחסית זקוף לLB אתה בטוח שאתה ממקם את המוט במיקום הנכון?
זהו אני חייב לשאול אותך שאלה, איפה בדיוק ממקמים את המוט, ראיתי כמה סרטונים ולא הכי הבנתי, בין השריר לעצם או ממש על השריר? ( אם אפשר תמונה)
תודה רבה 😄

שמור על מנח צוואר תקין בדדליפט ולא למעלה-

deadlift-head.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית