הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע מחפש המלצה למאמן TRX באיזור חיפה והסביבה

tomercom

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום,
אנחנו מתארגנים בעבודה קבוצה של אנשים ומחפשים מאמן TRX שיגיע אלינו לחברה אחת לשבוע להעביר אימון - על בסיס קבוע.
צריך מישהו שיש לו מספיק רצועות אימון (יש מקום מתאים לחבר את הרצועות) ושיודע להעביר אימון קבוצתי עם הרבה אנרגיות.

אם יש המלצות אשמח לשמוע (אפשר גם בהודעה פרטית).

נערך לאחרונה:
אני לא מכיר מאמן כזה, אבל אני יכול לתת את דעתי המקצועית.
אין שום דבר שTRX יכול להשיג שאימון כוח עם מוט לא יכול להשיג הרבה יותר מהר, לטווח הרבה יותר ארוך, ובצורה הרבה יותר משמעותית. ואני מתכוון להרבה.

• פותח/ת השרשור
אני לא מכיר מאמן כזה, אבל אני יכול לתת את דעתי המקצועית.
אין שום דבר שTRX יכול להשיג שאימון כוח עם מוט לא יכול להשיג הרבה יותר מהר, לטווח הרבה יותר ארוך, ובצורה הרבה יותר משמעותית. ואני מתכוון להרבה.

תודה, אני מבין את הגישה שלך..
אבל אתה חושב כמו מתאמן שיש לו מטרה, כדי להבין את סוג האימון שאנחנו מעוניינים בו אתה צריך לחשוב יותר על משהו של FUN וגיבוש, שכ"תוצר לוואי" שלו אנחנו מנסים לחבר את האנשים לאורח חיים יותר ספורטיבי.

ובינו גם ככה שיעור פעם בשבוע בין אם זה עם TRX ובין אם זה עם מוט לא באמת יביא תוצאות לאף אחד.

אז לא ממש הבנתי בשביל מה הניסיון ? שימו את הכסף הזה על ארוחות או פעילויות גיבוש.

תודה, אני מבין את הגישה שלך..
אבל אתה חושב כמו מתאמן שיש לו מטרה, כדי להבין את סוג האימון שאנחנו מעוניינים בו אתה צריך לחשוב יותר על משהו של FUN וגיבוש, שכ"תוצר לוואי" שלו אנחנו מנסים לחבר את האנשים לאורח חיים יותר ספורטיבי.

ובינו גם ככה שיעור פעם בשבוע בין אם זה עם TRX ובין אם זה עם מוט לא באמת יביא תוצאות לאף אחד.
אימון כוח פעם בשבוע בהחלט יכול להועיל ולא מעט, במיוחד לאלה שיבקשו את הטלפון של המאמן כדי לקבוע איתו עוד אימון בשבוע.

ואימוני כוח בהחלט מגבשים קבוצות, מניסיון שלי. לוקח קצת יותר זמן - נניח חודש, עד שמגיעים לשלב שבו זה מאתגר, ומהשלב הזה זה מגבש מאוד ותהיה בטוח שגם ידברו על זה במשרד ובבית עם האישה.

• פותח/ת השרשור
אז לא ממש הבנתי בשביל מה הניסיון ? שימו את הכסף הזה על ארוחות או פעילויות גיבוש.

אני יכול להסביר אבל בוא נלך על משהו פשוט יותר...
כי זה מה שבא לנו לעשות 😃

אתה גם לא תהייה קונדיטור מזה שתקח קורס של 9 מפגשי אפייה.. ובכל זאת, אנשים עושים את זה.. פשוט כי בא להם.

אבל מי שלקח קורס של 9 מפגשים כן יודע איך להתחיל לפתוח מאפייה. כמו שמי שלמד להתאמן, יוכל להתאמן בהמשך. וברור שלא 100% מהמשתתפים באמת יקחו את זה למקומות הטובים והרציניים. אבל חלק כן.
TRX לא יאפשר לחבר'ה שכן להתאמן ברצינות.

אבל היי, חברה שלך... 😃

• פותח/ת השרשור
אימון כוח פעם בשבוע בהחלט יכול להועיל ולא מעט, במיוחד לאלה שיבקשו את הטלפון של המאמן כדי לקבוע איתו עוד אימון בשבוע.

ואימוני כוח בהחלט מגבשים קבוצות, מניסיון שלי. לוקח קצת יותר זמן - נניח חודש, עד שמגיעים לשלב שבו זה מאתגר, ומהשלב הזה זה מגבש מאוד ותהיה בטוח שגם ידברו על זה במשרד ובבית עם האישה.

יכול להיות, וכמובן שאפשר יהיה לשנות בהמשך את התוכנית.
זה יפה שהנחת אבל שמדובר על קבוצה של גברים כשלמעשה מדובר על קבוצה מעורבת 😃

ואנשים יכולים לקבוע עוד אימונים נוספים בלי קשר לאם זה שיעור TRX או שיעור על מדרגה או שיעור קרוספיט. זה כבר החלטה של אותו מאמן איך הוא משווק את עצמו.
אבל מי שלקח קורס של 9 מפגשים כן יודע איך להתחיל לפתוח מאפייה. כמו שמי שלמד להתאמן, יוכל להתאמן בהמשך. וברור שלא 100% מהמשתתפים באמת יקחו את זה למקומות הטובים והרציניים. אבל חלק כן.
TRX לא יאפשר לחבר'ה שכן להתאמן ברצינות.

אבל היי, חברה שלך... 😃

הרוב רצה TRX.

שלום,
אנחנו מתארגנים בעבודה קבוצה של אנשים ומחפשים מאמן TRX שיגיע אלינו לחברה אחת לשבוע להעביר אימון - על בסיס קבוע.
צריך מישהו שיש לו מספיק רצועות אימון (יש מקום מתאים לחבר את הרצועות) ושיודע להעביר אימון קבוצתי עם הרבה אנרגיות.

אם יש המלצות אשמח לשמוע (אפשר גם בהודעה פרטית).
מבלי להתייחס להאם זה טוב או לא....

חפש בפייס בחור בשם david jacobi
הוא הבעלים של מכון פאוורהאוס בקריות ואני חושב שיש לו את הציוד והידע באימוני trx.

מבלי להתייחס להאם זה טוב או לא....

חפש בפייס בחור בשם david jacobi
הוא הבעלים של מכון פאוורהאוס בקריות ואני חושב שיש לו את הציוד והידע באימוני trx.
שיגיע אלינו לחברה
מורן יש מצב שלא ראית את זה או שדודי עושה גם ביקורי בית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית