עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
- אין הבדל בין חישוב קלוריות בחיטוב לעומת מסהעם באימון של לינארית אני למשל שורף 150 קלוריות ואני מחשב את זה ביום של האימון. צריך גם להחשיב את ה150 קלוריות האלה גם ביום ללא אימון בשביל התאוששות ? בחיטוב
- אין הבדל בין חישוב קלוריות בחיטוב לעומת מסה
- בדרך כלל יותר פשוט לקחת את כל האימונים ולחבר את הקלוריות הנשרפות ולחלק ב7 (ימים בשבוע)
למשל אם אתה עושה שני אימונים של 350 קלוריות כל אחד. יוצא לך סה"כ 700 קלוריות. עז תאכל עוד 100 קלוריות כל יום.
מה הכוונה בסדר?תודה
וזה בסדר שביום ללא אירובי אני על 130 גרם פחמימה וביום אירובי על 200?
מה הכוונה בסדר?
אני לא מכיר את כל החישובים שלך אז קשה לי לענות
5 קילומטר לא כל כך משנה איך, הליכה/ריצהכמה זמן זה הליכון ואיזה קצב זה להגיע ל400 קלוריות
אתה ממליץ לעשות דילואד שאני מתחיל לינארית בחיטוב? או שבגלל שאני מוריד עצימות אני יפגע בשריר (דילואד של חודש)5 קילומטר לא כל כך משנה איך, הליכה/ריצה
קשה להגיד בלי להכיר אותך ואת התוכנית שלך.אתה ממליץ לעשות דילואד שאני מתחיל לינארית בחיטוב? או שבגלל שאני מוריד עצימות אני יפגע בשריר (דילואד של חודש)
לא הבנתי את השאלהואפשר לשאול מה ההיתר ושנות של שבועיים נטרלי בין מסה לחיטוב?
מה?להחשיב
ניחוש: "ואפשר לשאול מהלא הבנתי את השאלה
גם אני חשבתי אבל ההיתר ושנות הזה נשמע כמו אטזה משהו דתי... 😳ניחוש: "ואפשר לשאול מהההיתר ושנותהיתרונות של שבועיים נטרלי בין מסה לחיטוב"