הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בקשר לקלוריות בחיטוב

Ori135

משתמש פעיל
734
96
נק' מוניטין:
72
734
96
עם באימון של לינארית אני למשל שורף 150 קלוריות ואני מחשב את זה ביום של האימון. צריך גם להחשיב את ה150 קלוריות האלה גם ביום ללא אימון בשביל התאוששות ? בחיטוב

עם באימון של לינארית אני למשל שורף 150 קלוריות ואני מחשב את זה ביום של האימון. צריך גם להחשיב את ה150 קלוריות האלה גם ביום ללא אימון בשביל התאוששות ? בחיטוב
- אין הבדל בין חישוב קלוריות בחיטוב לעומת מסה

- בדרך כלל יותר פשוט לקחת את כל האימונים ולחבר את הקלוריות הנשרפות ולחלק ב7 (ימים בשבוע)

למשל אם אתה עושה שני אימונים של 350 קלוריות כל אחד. יוצא לך סה"כ 700 קלוריות. עז תאכל עוד 100 קלוריות כל יום.

• פותח/ת השרשור
- אין הבדל בין חישוב קלוריות בחיטוב לעומת מסה

- בדרך כלל יותר פשוט לקחת את כל האימונים ולחבר את הקלוריות הנשרפות ולחלק ב7 (ימים בשבוע)

למשל אם אתה עושה שני אימונים של 350 קלוריות כל אחד. יוצא לך סה"כ 700 קלוריות. עז תאכל עוד 100 קלוריות כל יום.

תודה
וזה בסדר שביום ללא אירובי אני על 130 גרם פחמימה וביום אירובי על 200?

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה בסדר?
אני לא מכיר את כל החישובים שלך אז קשה לי לענות

זה הערכים מה אתה חושב
אני שוקל 80 קילו

יום ללא אירובי 2000 קלוריות
185 גרם חלבון
80 גרם שומן
130 פחמימה

יום אירובי 2400 קלוריות
200 גרם חלבון
87 שומן
200 פחמימה

כמה זמן זה הליכון ואיזה קצב זה להגיע ל400 קלוריות

• פותח/ת השרשור
5 קילומטר לא כל כך משנה איך, הליכה/ריצה
אתה ממליץ לעשות דילואד שאני מתחיל לינארית בחיטוב? או שבגלל שאני מוריד עצימות אני יפגע בשריר (דילואד של חודש)
ואפשר לשאול מה ההיתר ושנות של שבועיים נטרלי בין מסה לחיטוב?

אתה ממליץ לעשות דילואד שאני מתחיל לינארית בחיטוב? או שבגלל שאני מוריד עצימות אני יפגע בשריר (דילואד של חודש)
קשה להגיד בלי להכיר אותך ואת התוכנית שלך.

ואפשר לשאול מה ההיתר ושנות של שבועיים נטרלי בין מסה לחיטוב?
לא הבנתי את השאלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית