לא רשמתי תקועה באותו אחוז שומן כי לצערי מדדי רק עכשיו , מניחה שהייתי יותר כי ראיתי הבדל בשינוי גוף אבל לא יודעת כמה.
מבחינת משקל אין הבדל כבר חודש!!!!! ( וכן אני מצפה גם לרדת במשקל אפילו שאני רוצה לעלות מסת שריר. כעי אני לא רוצה לעלות כולכך הרבה בשריר )
אז ככה אני בת 20 משקל 55 ואחוז שומן 22.
עושה אירובי כבר שנה ובמהלך החצי שנה האחרונה גיליתי את נושא המשקולות והחיטוב ועברתי לאימוני כוח ובסוף אימוני אירובי ,
אני כבר כחודש בדל פחמימה.
כלומר קרוב ל 100 גרם פחמימה
120 גרם חלבון
ו 50 גרם שומן
אתגרתי את עצמי לעשות צ'יט רק בסוף החודש( עוד שבוע)
כול ה3 שבועות לא ראיתי שינוי במשקל והאמת גם לא במראה
המשכתי לחטט באינטרנט וגיליתי את העמסת פחמימות. והבנתי שזה קריטי לתהליך, האם זה נכון ? אם מבחינת כוח לא מרגישה עייפה ולא טשושה עושה כול יום אימון כוח שלל שרירים שונים כמעט אין יום מנוחה אלה עם כן אין ברירה )
האם זה קריטי מבחינה פיזית בגוף ? ( גם בישביל הנפש אני לא כולכך צריכה )
תמונה 16.10
,
מבחינת משקל אין הבדל כבר חודש!!!!! ( וכן אני מצפה גם לרדת במשקל אפילו שאני רוצה לעלות מסת שריר. כעי אני לא רוצה לעלות כולכך הרבה בשריר )
אז ככה אני בת 20 משקל 55 ואחוז שומן 22.
עושה אירובי כבר שנה ובמהלך החצי שנה האחרונה גיליתי את נושא המשקולות והחיטוב ועברתי לאימוני כוח ובסוף אימוני אירובי ,
אני כבר כחודש בדל פחמימה.
כלומר קרוב ל 100 גרם פחמימה
120 גרם חלבון
ו 50 גרם שומן
אתגרתי את עצמי לעשות צ'יט רק בסוף החודש( עוד שבוע)
כול ה3 שבועות לא ראיתי שינוי במשקל והאמת גם לא במראה
המשכתי לחטט באינטרנט וגיליתי את העמסת פחמימות. והבנתי שזה קריטי לתהליך, האם זה נכון ? אם מבחינת כוח לא מרגישה עייפה ולא טשושה עושה כול יום אימון כוח שלל שרירים שונים כמעט אין יום מנוחה אלה עם כן אין ברירה )
האם זה קריטי מבחינה פיזית בגוף ? ( גם בישביל הנפש אני לא כולכך צריכה )
תמונה 16.10