הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זקוקה לעזרה תקוע באותו מקום

Sonsmola

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
לא רשמתי תקועה באותו אחוז שומן כי לצערי מדדי רק עכשיו , מניחה שהייתי יותר כי ראיתי הבדל בשינוי גוף אבל לא יודעת כמה.
מבחינת משקל אין הבדל כבר חודש!!!!! ( וכן אני מצפה גם לרדת במשקל אפילו שאני רוצה לעלות מסת שריר. כעי אני לא רוצה לעלות כולכך הרבה בשריר )
אז ככה אני בת 20 משקל 55 ואחוז שומן 22.
עושה אירובי כבר שנה ובמהלך החצי שנה האחרונה גיליתי את נושא המשקולות והחיטוב ועברתי לאימוני כוח ובסוף אימוני אירובי ,
אני כבר כחודש בדל פחמימה.
כלומר קרוב ל 100 גרם פחמימה
120 גרם חלבון
ו 50 גרם שומן
אתגרתי את עצמי לעשות צ'יט רק בסוף החודש( עוד שבוע)
כול ה3 שבועות לא ראיתי שינוי במשקל והאמת גם לא במראה
המשכתי לחטט באינטרנט וגיליתי את העמסת פחמימות. והבנתי שזה קריטי לתהליך, האם זה נכון ? אם מבחינת כוח לא מרגישה עייפה ולא טשושה עושה כול יום אימון כוח שלל שרירים שונים כמעט אין יום מנוחה אלה עם כן אין ברירה )
האם זה קריטי מבחינה פיזית בגוף ? ( גם בישביל הנפש אני לא כולכך צריכה )
תמונה 16.10
12088069_1175794005768079_3463174492260089543_n.jpg
,

12105938_1176300332384113_499543546154896520_n.jpg

לא רשמתי תקועה באותו אחוז שומן כי לצערי מדדי רק עכשיו , מניחה שהייתי יותר כי ראיתי הבדל בשינוי גוף אבל לא יודעת כמה.
מבחינת משקל אין הבדל כבר חודש!!!!! ( וכן אני מצפה גם לרדת במשקל אפילו שאני רוצה לעלות מסת שריר. כעי אני לא רוצה לעלות כולכך הרבה בשריר )
אז ככה אני בת 20 משקל 55 ואחוז שומן 22.
עושה אירובי כבר שנה ובמהלך החצי שנה האחרונה גיליתי את נושא המשקולות והחיטוב ועברתי לאימוני כוח ובסוף אימוני אירובי ,
אני כבר כחודש בדל פחמימה.
כלומר קרוב ל 100 גרם פחמימה
120 גרם חלבון
ו 50 גרם שומן
אתגרתי את עצמי לעשות צ'יט רק בסוף החודש( עוד שבוע)
כול ה3 שבועות לא ראיתי שינוי במשקל והאמת גם לא במראה
המשכתי לחטט באינטרנט וגיליתי את העמסת פחמימות. והבנתי שזה קריטי לתהליך, האם זה נכון ? אם מבחינת כוח לא מרגישה עייפה ולא טשושה עושה כול יום אימון כוח שלל שרירים שונים כמעט אין יום מנוחה אלה עם כן אין ברירה )
האם זה קריטי מבחינה פיזית בגוף ? ( גם בישביל הנפש אני לא כולכך צריכה )
תמונה 16.10
12088069_1175794005768079_3463174492260089543_n.jpg
,

12105938_1176300332384113_499543546154896520_n.jpg
העמסת פחמימות רלוונטית כשמדובר בתזונה דלת פחמימה. צריכת הפחמימה שלך סבירה בהחלט ולכן לא בהכרח הייתי שם את האצבע על ההעמסה.
צריכת החלבון טובה מאוד ויכול להיות שה"גילוי" של אימוני הכח אחראי במידת מה לעצירה בירידה במשקל.
כך או אחרת, ירידה במשקל צריכה להוות אינדיקטור ולא מטרה. אולי כדאי שתציגי בצורה יותר מפורטת את שגרת האימונים הנוכחית.
מעבר לכך, האם את ביצעת בדיקת דם בחצי השנה האחרונה?

• פותח/ת השרשור
העמסת פחמימות רלוונטית כשמדובר בתזונה דלת פחמימה. צריכת הפחמימה שלך סבירה בהחלט ולכן לא בהכרח הייתי שם את האצבע על ההעמסה.
צריכת החלבון טובה מאוד ויכול להיות שה"גילוי" של אימוני הכח אחראי במידת מה לעצירה בירידה במשקל.
כך או אחרת, ירידה במשקל צריכה להוות אינדיקטור ולא מטרה. אולי כדאי שתציגי בצורה יותר מפורטת את שגרת האימונים הנוכחית.
מעבר לכך, האם את ביצעת בדיקת דם בחצי השנה האחרונה?

התחלתי אימוני כוח לפני חצי שנה. עד החגים אני הצלחתי להוריד במשקל וולהוריד כניראה באחוזי שומן
בחגים עליתי כחצי ממה שהורדתיי בשמקל ועד עכשיו לא מצליחה לרדת .
אני עושה את תוכנית AB אבל בלי מנוחה, האימונים לא הכי קשים אז ביגלל זה אני לא נחה. אני אוהבת להתאמן אז לא איכפת לי )( אבל למשל השבוע יצא לי לנוח פעמיים לא מרצוני מחוסר זמן )
וכן ביצעתי בדיקת דם אבל די ממזמן לא יודעת להגיד מתי בידיוק.
איזה קשר יש לבדיקת דם ?

אי אפשר להעלות מסת שריר במקביל לירידה באחוזי שומן. זה או מסה או חיטוב, אי אפשר ביחד. בקשר לירידה במשקל אני מניחה שהחילוף חומרים שלך נחלש, את צריכה לזעזע אותו קצת ואולי העמסת פחמימות יכולה להועיל.. אני לא מבינה בזה כל-כך אז תחכי לתשובות נוספות. בכל אופן לדעתי את צריכה להתחיל מסה קטנה ואז לחטב.

האימונים לא הכי קשים אז ביגלל זה אני לא נחה.
המשפט הזה מבטא את כל מה שאת עושה לא נכון.
המנוחה הכרחית להתאוששות הגוף והיא לא פונקציה של אם את מרגישה או לא שאת צריכה אותה.
אבל הסיבה שאת לא מרגישה היא בגלל שאת כנראה לא עושה שום דבר ממשי. אחרי חצי שנה של אימוני כוח האימונים כבר אמורים להיות קשים.
אני לא יודעת איך נראים אימוני הכוח שלך אבל את כנראה לא מעלה משקלי העבודה ובלי עבודת כוח ממשית את פשוט מאבדת מסת השריר.

מאוד מציעה לך לצאת לנייטרלי לתקופה מסויימת (שבועיים שלושה) ולהתחיל מחדש את החיטוב - עם או בלי דל פחמימה - אבל עם דגש על תכנית אימונים טובה. אימוני כוח מאתגרים של 3-4 פעמים בשבוע ואימוני אירובי בהתאם למאזן הקלורי.

שמעי זה ככה המבנה גוך שלך, הגנטיקה..
שמעי יש לך גוף בנוי היטב, באמת המלצה שלי
תמשיכי בתזונה ככה, תתאמני גם אימוני אירובי ממליץ על אימון קצר של עד 30 דק' אבל בעצימות גבוהה זה נקרא אימון אינטרוולי - 3 פעמים בשבוע מספיק לא יותר, אסור להעמיס על הגוף ועל הלב..
ותמשיכי באימוני כוח בטן, סקוואט בלי משקולות אפילו ... - 3 פעמים בשבוע נספיק..
גם אחרי 10-14 מותר לקחת יום 1 להתפרקות, זה גם חיוני לגוף שיעשה טיפה הפזקה גם מהדיאטה..

תאמיני לי חודש אחרי שתתמידי כמו שרשמתי יהיה טוב יותר, אבל באמת כל הכבוד את נראית מצויין 😃

נערך לאחרונה:
לא יודע מאיפה העובדות שהבאת.
ממליץ לפעול לפי מה שמרטין רשמה. תחשבי על התאוששות כאימון שנדרש לבצע. השרירים נבנים בהתאוששות, אז תתני להם את הזמן הזה.
וכן, את נראית מצויין, אז את עושה משהו נכוו

Back
למעלה תחתית