הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עדיין תקועה במשקל

• פותח/ת השרשור Hilaaa
  • פורסם בתאריך

Hilaaa

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום לכולם..
אני בחורה רזה -שוקלת בערך 52 גובה 1.66
לאחרונה עליתי במשקל ואני מנסה לרדת 2-3 ק״ג.
באופן כללי עושה הרבה ספורט כ 5-7 אימונים בשבוע ( מתוכם 3 אימוני ריצה של 5-6 ק״מ)
תזונה- צורכת כ 1000 קק״ל ביום ( בבדיקת rmr שביצעתי יצא שאני צורכת 1100 קק״ל במנוחה) ועדיין אין ירידה במשקל.
בשבוע האחרון הורדתי אימונים ( עקב עצה שקיבלתי כאן באתר) ועדיין אני רואה רק עלייה במשקל.. אני כבר נואשת ולא יודעת מה לעשות.. מודה לכל העוזרות 😃

לצאת לנייטרלי לפחות לחודש עם מינימום אירובי. אימוני כח תמשיכי כרגיל.

היי הילה, מה התפריט הנוכחי שלך: כמה גרם שומן, חלבון ופחמימות מדובר , אולי ניתן לקצץ את כמות הפחמימות או להחליף בדברים בעלי ערכים איכותיים יותר, אשמח לעזור בכיף.
היי הילה, מה התפריט הנוכחי: כמה גרם של שומן,פחמימה וחלבון מדובר, ניתן לקצץ בפחמימות, או להחליף מזון בדברים בריאים בעליי ערכים איכותיים יותר, אשמח לעזור.

הייי במידה ובבדיקת הrmr היא נכונה ועשית אותה במקום עם מיכשור אמין, יש לך פה בעיה רצינית.
אני לא נותנת עצות בתחום התזונה אבל אשמח לתת לך כמה טיפים:
1. תבצעי בדיקה של תפקוד בלוטת התריס, יש מצב גדול שיש לך תת פעילות.
בנוגע לכך, הטווח של קופות החולים בהחלט לא תקין אני סבלתי מתת פעילות והתוצאה הייתה גבולית בעיניהם ונלחמתי כדי לקבל את הכדורים לשיפור תפקוד הבלוטה.
2. תתייעצי עם איש מקצוע איכותי בתחום התזונה, כשאני אומרת איכותי הכוונה היא באדם אשר יתעסק בעצמו עם הקלוריות שאת צורכת ואת תתעסקי בלאכול אותן.
אין שום סיבה לדעתי להתעסק כל היום בקלוריות ובמספרים בעיקר אם לבן אדם יש הפרעות אכילה כלשהן ובואי נודה באמת רוב האנשים היום עם הפרעות אכילה.
תדאגי שאיש המקצוע הזה יעסוק בעצמו בספורט ואפילו יתמחה בתזונת ספורט זה יתרון.
3. תתמקדי בשינוי הרכב הגוף שלך ולאו דווקא במשקל.
לא כתבת פה מהי תכנית האימונים שלך ומי העצימות אבל אני ממליצה לך ויותר ממליצה אפילו לשלב אימוני כוח עם תרגילים טובים.

לא הבנתי את שוקלת 52 קילו ומטר 66 לאן את רוצה עוד לרדת??5-7 אימונים בשבוע זה המון .... 3 עד 4 בשבוע אימון כוח 50 דקות מספיק להכניס פעמיים אירובי אחרי אימון 20 דקות דופק בינוני לא 6 קילומטר !!הסיבות לדעתי שאת לא יורדת במשקל שאת מעמיסה יותר מדי על הגוף שתיים יש לך מסת שריר מאוד נמוכה שזה קשור לתהליכי שריפת שומן שלוש אין לגוף מה לשרוף הכנסת אותו למצב מצוקה שהוא אוגר שומן אגב כמה ארוחות אוכל ביום?ומה סוג המזון ?

Back
למעלה תחתית