הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Counter strike

• פותח/ת השרשור
לדוגמה סנייפר,במחשב אתה יכול לעשות כוונת ולירות תוך שנייה(מישהו בא מולך)ובסוני לא נראלי תהיה לך את האפשרות הזאת.בסרפסקי תצתרך שזה יקלוט לך את התנועה של השלט(במקום התנועה של העכבר

חחח מי שאומר ש 1.6 יותר טוב כנראה לא ראה GO , הכול הרבה יותר טוב ויש גם סקינים וסכינים, בקיצור תקנה אתה לא תתחרט אבל אתה לא תפסיק לשחק .

1:08 הוא פשוט ירה בקיר והרג בנאדם WTF
BF 3 לנצח !

לדוגמה סנייפר,במחשב אתה יכול לעשות כוונת ולירות תוך שנייה(מישהו בא מולך)ובסוני לא נראלי תהיה לך את האפשרות הזאת.בסרפסקי תצתרך שזה יקלוט לך את התנועה של השלט(במקום התנועה של העכבר

שיחקתי קאונטר מ1.3
וcod מהראשון
ואני מפלצת בשניהם. והתרגלתי לשלט ואם היית רואה מה אני עודה עם צלף בcod היית מבין שזה לא משנה כל כך.
בכל מקרה אם היה לי מחשב נייח וזמן ההיתי חוזר לשחק , זה נראה מעולה ועם המפות הישנות יחסית שזה כיף

יש ב- PirateBay.
יש מלא טורנטים של 1.6, סורס, גלובל אופנסיב וכו'...

זה מה שיפה בCS, המשחק נשאר זהה מאוד מההתחלה עם שינויים קטנים וזה מה שהופך אותו לFPS הכי תחרותי שיש.
איזה ראנק אתה ?
ולפותח האשכול תקנה אתה לא תצטער זה רק 15$, cod עולה 60$ כשיוצא , קניתי כמעט את כל הcod עד שהתחלתי קונטר ומאז אני לא נוגע במשחקים אחרים ושיחקתי cod משהו כמו 6 שנים אז אני יודע מה אני אומר ... בהצלחה

איזה ראנק אתה ?
ולפותח האשכול תקנה אתה לא תצטער זה רק 15$, cod עולה 60$ כשיוצא , קניתי כמעט את כל הcod עד שהתחלתי קונטר ומאז אני לא נוגע במשחקים אחרים ושיחקתי cod משהו כמו 6 שנים אז אני יודע מה אני אומר ... בהצלחה
לא שיחקתי קונטר ארבע שנים ורק אתמול קניתי את GO, אז נמוך. צריך לרכוש את כל הסקילז מחדש.

לא שיחקתי קונטר ארבע שנים ורק אתמול קניתי את GO, אז נמוך. צריך לרכוש את כל הסקילז מחדש.
אם רק אתמול קנית אז אין לך בכלל mm rank ואני בספק אם אתה יכול לשחק קומפ כי בשביל קומפ צריך ראנק 3 לפחות, בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה תזהר לא לפול לזה כמוני זה הרס לי את כל המסה חח

שיחקתי קאונטר מ1.3
וcod מהראשון
ואני מפלצת בשניהם.
#משפטים של שחקני קוד.
היית מבין שזה לא משנה כל כך.
חחחחחחחחחחחחחחח אולי בקוד זה לא משנה. בCS שחקן עם עכבר ומקלד יתן לך ספאנק על התחת ויגרום לך לשרוף את השלט מעצבים.
אם רק אתמול קנית אז אין לך בכלל mm rank ואני בספק אם אתה יכול לשחק קומפ כי בשביל קומפ צריך ראנק 3 לפחות, בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה תזהר לא לפול לזה כמוני זה הרס לי את כל המסה חח
אפשק לשחק קומפ בסרברים פרטיים.

#משפטים של שחקני קוד.

*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* אולי בקוד זה לא משנה. בCS שחקן עם עכבר ומקלד יתן לך ספאנק על התחת ויגרום לך לשרוף את השלט מעצבים.

אפשק לשחק קומפ בסרברים פרטיים.
אפשר אבל זה לא אותו דבר ... אין ff ועוד דברים .. גם כולם עושים טרולים ולא משחקים רציני כי זה לא נותן להם כלום בקומפ אמיתי אתה עולה רמה ואני לא מדבר על נובה מאסטר אני מדבר על רמות גבוהות שתצטרך 15 נצחונות ברצף אז תראה את ההבדלים ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית