הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש פה אנשים שמשחקים COUNTER STRIKE ?

יש לך את ה 1.6 מחזיק הרבה שנים אני יכול לתת לך USER אם אתה רוצה רק בשביל שתיהיה מכור 😈
אחרי שסגרו את 1.5 לא נגעתי במשחקי מחשב חוץ מפעם בשנה COD וזהו. הייתי בן 13-14 והייתי משחק 12-16 שעות ביום (גם אז גילתי שיש דבר כזה מחשב, עד אז הייתי מבלה ברחובות ועושה שטויות כמו כל ילד לפני מהפכת המחשבים). הייתי בכל הקלנים המפגרים האלו, הולך למשחקי רשת בשק"ם בראשון, דיי מרחם על עצמי כרגע -- זה היה ביזבוז זמן מטורף.

• פותח/ת השרשור
חחח אתה מספר לי ? אני במשחק הזה משנת 2000 ככה (כמובן שכרגע לא בפעילות כמו פעם) אני עד עכשיו עם מסך CRT ביגלל ה HERTZ שלו לא יכול\רוצה לזרוק אותו בשביל LCD שיושב לידי 21 אינץ הגבלה של 75 HERTZ במסכים הדקים

כל המשחקי רשת הדפוקים האלה.. CS ,CSS, מייפל סטורי, גילד וורז.. הרסו לי את החיים, ועדיין הורסים. אני מכור אליהם יותר מסמים ופחמימות ביחד.

• פותח/ת השרשור
אתה מכור לסמים גבר ? תשפוך אולי נוציא אותך מיזה

• פותח/ת השרשור
מזכיר לי סיפור שחוויתי על בשרי...
הייתי במחנה נתן בבאר שבע במעצר שמה של מ"צ , אחרי 26 יום בתא כבר התחרפנתי ביקשתי סתם לראות רופא כדי להתאוורר לא מבין למה לקחו אותי עם אזיקים ברגליים ובידיים לחרפ מפה לשם היא רוצה בדיקת צואה אמרתי לה ידוחה אני לא מביא לך שום צואה טוב התפשרנו על שתן ואז אני אומר שיט אני מלוכלך ביכלל מה אני עושה אחריי חצי שעה שמ"צ עושים לי פששש פשש ליד האוזן שאני ישתין בא שוטר גבר בשם שלומי אני לא ישכח אותו והביא שתן במקומי הציל לי תתחת למרות שאני לא יודע אם הבדיקה שהיא עשתה הייתה עולה על זה

הייתי מהראשונים בארץ ששחקו בזה ובין השחקנים המובילים. התחלתי בבטא 7 והשרתים הראשונים בישראל נקראו IGL וחבר לקלן שעבד בבזק התקין אותם על השרתים שלהם בלי ידיעתם 😃

אישית לא התחברתי לכל הCS

אהבתי לשחק אנריל ברשת עם חברים בשעות חלון (אך איפה הימים :((

העברתי די הרבה בזמן מבוזבז בWOW

לדעתי זה לא בזבוז זמן. הייתי צריך איזשהו אתגר מנטלי/תחרותי כילד וגם עד היום ומשחקים כמו cod1/2/4 ו-cs 1.5/1.6 סיפקו לי את זה בצורה מצויינת, הייתי ברמות הכי גבוהות בארץ, זכינו בטורנירים וגביעים וכ'ו. היה שווה את זה. כיום אני משחק ב-sc2 בצורה די רצינית (כשיש לי זמן).

הייתי חורש סורס בתקופה שזה יצא, בהתחלה חברים שלי גררו אותי ללאן-פאן בראשון ומשם התמכרתי.
Cygnus מה היה הכינוי שלך ב-1.6?

אישית לא התחברתי לכל הCS

אהבתי לשחק אנריל ברשת עם חברים בשעות חלון (אך איפה הימים :((

העברתי די הרבה בזמן מבוזבז בWOW
כן גם אנחנו היינו משחקים אנריל בשיעורי רשתות ומדעי המחשב, כשהמורה היה מבזבז מתוך 3 שעות שיעור, שעתיים על אכילת באגט בקפיטריה (היה שכונה).

ווואי וואי איזה ימים היה עם cs 1.5-1.6 ימים על גבי ימים עם המשחק תפס חזק את כול החברה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית