הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש פה אנשים שמשחקים COUNTER STRIKE ?

קאונטר סטרייק זה משחק אגדה.

אני גם לא סגור על עצמי אם זה היה בזבוז זמן או לא.

מישהו פה מהותיקים בCS
זוכר שחקנית ישראלית מקלן של בנות בשם פינקי ?

אני זוכר את Mor The Queen משהו כזה, היא הייתה תותחית. גם חברה של אחד שהיה איתי בקלאן הייתה שחקנית מטורפת.

• פותח/ת השרשור
בטח זה היה קלאן של בנות gPower היה את pinky sushi Tali-Girl NaTaLiE NiKiTa
היה להם מנהל amiel שהיה גם שך esr

לא הבנתי מה הקטע במשחק...
אתמול ראיתי אצל חבר את המשחק משהו עם גלישות.. שום דבר לא מובן וגרפיקה שווה לתחת

אני משחק קאונטר סטרייק מ1.3 מי שמספיק ותיק זוכר סרבר שהאדמין שלו הקוקימונסטר מקלן שנקרא END זה היה הקלן הראשון שהיה לו פרסום בארץ בכל מקרה שכחתי מהמשחק הזה עד בטירונות התחברתי עם בחור שנקרא דן גולדשמיט או יותר נכון ידוע בכינוי DANTZ שהוא באמת בין השחקנים המפורסמים בארץ(אפשר לגגל אותו) והוא סיפר לי שהוא נסע עם הקלן שלו לטורניר בחול והם זכו ב10000 דולר ואז חזרתי לשחק, עד לא מזמן היה לי את המשחק על הלפטופ אבל הכלב שלי שבר לי את הלפטופ לא מזמן קניתי פלייסטיישן ועכשיו התחלתי לשחק COD ואני די מכור אליו, אני זוכר שראיתי פעם שיש CS לפלייסטיישן , שקלתי לקנות ולשחק ברשת אני שומר אמונים למשחק הזה בכל מקרה הכינוי של היה Tony_Montana אבל היו מליון שקרא לעצמם ככה אז אין סיכוי שמישהו יזהה

תארתי לעצמי שאני אקבל את התגובות האלה כי זה גם מה שאמרו לי אחרי שנכנסתי לשרתים ישראלים אחרי תקופה שהייתי בצבא. אז לצורך ההבהרה... שחקתי מגירסת בטא7. מדובר בערך בשנת 1999. המשחק עדיין לא יצא בצורה רשמית באותה תקופה. כשבארץ היו רק איזה 3 שרתים של IGL שהותקנו בצורה בלתי חוקית על שרתים של בזק ע"י שחקן בזמנו בכינוי mymodemsux2.
אני וכמה חבר'ה היינו למעשה הראשונים שהקמנו את הקהילה הישראלית עם כל הכבוד ... 😃

הכוונה לכך שהיינו הישראלים הראשונים ששחקנו במשחק והקמנו שרתים בארץ. אגב, בחור נוסף מהחבר'ה פתח חברה עם שרתים, נראה לי שזה היה counter-strike.co.il או איזה שם דומה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית