הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה סקוואט

• פותח/ת השרשור kdr20
  • פורסם בתאריך
חסרה זוית מאחור/לפנים, אבל ממה שרואים -
מסלול המוט לא ישר, ברכיים קורסות פנימה וגולשות קדימה (אולי כי לא יוצאות החוצה מספיק).
פרק כף יד כנראה "שבור".
חסר עומק.
מבט לא יציב (מתחיל נכון אבל עולה ככל שאתה יורד למטה, ובעקבותיו הראש).

• פותח/ת השרשור
חסרה זוית מאחור/לפנים, אבל ממה שרואים -
מסלול המוט לא ישר, ברכיים קורסות פנימה וגולשות קדימה (אולי כי לא יוצאות החוצה מספיק).
פרק כף יד כנראה "שבור".
חסר עומק.
מבט לא יציב (מתחיל נכון אבל עולה ככל שאתה יורד למטה, ובעקבותיו הראש).
מה אני יכול לעשות בקשר לדברים האלה?
קראתי את הספר 3 פעמים כבר, ראיתי את כל הסרטונים האפשריים קראתי את כל הפוסטים והכתבות בפורום על התרגילים...
אני פשוט מעשית לא מצליח ליישם את כל הדברים האלה שאני לומד..
אין לי אפשרות למאמן פה אני בטיול בחול ומאמנים פה לא יודעים מילה באנגלית
כמובן שכבר הורדתי משקלים והתחלתי מחדש במשקל נמוך..

נערך לאחרונה:
שלום,
אשמח אם תעזרו לי בביקורת טכניקה סקוואט
5x90
שבועיים בss

זה HB או LB ?
זווית צילום קצת קשה (פעם הבאה תתן קצת זווית מקדימה או מאחורה, אם יש מראה מלפניך אז עדיף זווית צילום של 45 מעלות מאחור) שיראו אותך גם במראה). נראה שאתה לא מספיק מתיישב אחורה ושאתה לא דוחף את הברכיים מספיק החוצה.

מה אני יכול לעשות בקשר לדברים האלה?
קראתי את הספר 3 פעמים כבר, ראיתי את כל הסרטונים האפשריים קראתי את כל הפוסטים והכתבות בפורום על התרגילים...
אני פשוט מעשית לא מצליח ליישם את כל הדברים האלה שאני לומד..
אין לי אפשרות למאמן פה אני בטיול בחול ומאמנים פה לא יודעים מילה באנגלית
כמובן שכבר הורדתי משקלים והתחלתי מחדש במשקל נמוך..
לתקן.
כף יד - צריך להמתח טוב לפני הסט, באיזור חגורת הכתפיים. למשוך מרפקים חזק אחורה, ואז לתפוס את המוט.
ברכיים - אין לי זוית מאחור, אבל אם אני צודק - לשים רגליים ברוחב הכתפיים, לפתוח נעליים לזוית של 30 מעלות, ולדחוף ברכיים חזק החוצה בירידה ובעליה. זה גם יעזור לעומק.
מבט - להוריד ולהשאיר למטה.

• פותח/ת השרשור
זה HB או LB ?
זווית צילום קצת קשה (פעם הבאה תתן קצת זווית מקדימה או מאחורה, אם יש מראה מלפניך אז עדיף זווית צילום של 45 מעלות מאחור) שיראו אותך גם במראה). נראה שאתה לא מספיק מתיישב אחורה ושאתה לא דוחף את הברכיים מספיק החוצה.
זה Lb או לפחות אמור להיות חחח
אשתדל פעם הבאה לצלם מעוד זוויות
לתקן.
כף יד - צריך להמתח טוב לפני הסט, באיזור חגורת הכתפיים. למשוך מרפקים חזק אחורה, ואז לתפוס את המוט.
ברכיים - אין לי זוית מאחור, אבל אם אני צודק - לשים רגליים ברוחב הכתפיים, לפתוח נעליים לזוית של 30 מעלות, ולדחוף ברכיים חזק החוצה בירידה ובעליה. זה גם יעזור לעומק.
מבט - להוריד ולהשאיר למטה.
מעולה אשתדל לעשות עוד מתיחות פעם הבאה ולהוצא יותר ברכיים אעבוד על זה כמו שבספר ובסרטונים רשום עם המרפקים בין הברכיים בנוסף משתדל להכניס קצת מתחיחות במהלך היום כדי לשפר גמישות.
ד"א תודה רבה על התשובות והעזרה זה באמת חשוב מאוד.
האם עלי להמשיך לעלות משקלים או לעצור כרגע על מנת לשפר טכניקה?
חשוב לציין שאני מקפיד מאוד על פלוס קלורי של בין 500-1000 ושינה טובה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית