הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרוטוקול אינסולין

ashasher

משתמש פעיל
959
485
נק' מוניטין:
700
959
485
אני כרגע מנדב את עצמי לניסוי עצמי של אינסולין
קניתי מאיזה דילר עט נובוראפיד וקיבלתי פרוטוקול מאוד יסודי ומשקע ממבין עניין כלשהו
מאחר ואני מאמין לדילרים באותה מידת אמון פחות או יותר שאני רוחש לנשיא איראן...וגם אלה שכן מאמינים בהם מקבלים מאחרים שאין לך מושג מי הם ומה קורה בדרך
לכן אני לא ממהר לקנות את הסיפור של "מה קרה לך אחי..הוצאתי את זה מבית מרקחת"
ואני נוטה לחשוד שהחומר שקיבלתי לא פעיל..

בלי להיכנס לחפירה מיותרת הפרוטוקול הסטנדרטי נע בין 10-15 יח' ביום מפוצל בוקר ולפני אימון

מלבד הזעה מוגברת שזו תוצאה גם של שימוש באנאבוליים שאני משלב לא מרגיש כמעט כלום..
לא פעם לאחר הזרקה של 7 יח בבוקר ממתין שעה וחצי...לא היפו ולא נעליים!

מאחר ונוצר בי הרושם שאינסולין זה חומר מאוד חזק שכן צריך להרגיש אשמח לשמוע מהמנוסים על אינדיקציות לחומר פעיל

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אשר, מה ההיסטוריה שלך בסייקלים? כמה כבר עברת? מה הנתונים שלך ?
אתה רוצה לבנות לי תכנית תזונה?? חח
תהיה רגוע אני יודע מה אני עושה
באמת מעניין ...
נראה לי שהוא בסביבות הסייקל ה-15 שלו בחיים .
הרבה פחות..חח
אבל אתם סוטים מהנושא..זה שאני ילד רע טיפש ולא מחושב שפוגע בבריאות שלו זה נושא לדיון אחר

יש איזה אשכול של @Eyal שהוא מציג שם את ההתנסות שלו עם אינסולין מהיר.

אמורים להרגיש את זה טוב.
זה חומר מסוכן.

חחח מה הקשר? סתם עניין אותי לדעת

בכל מקרה, תתייג את אייל, אם אני זוכר נכון יש לו ניסיון עם אינסולין
יש איזה אשכול של @Eyal שהוא מציג שם את ההתנסות שלו עם אינסולין מהיר.

אמורים להרגיש את זה טוב.
זה חומר מסוכן.

ציפס פרטי

• פותח/ת השרשור
איזה מתוק אתה...מה הייתי עושה בלעדיך
כדאי אולי להבהיר כדי לתת תמונת רקע שבכל הנוגע לאנאבוליים ופפטידים אני מאוד זהיר ובודק ולומד לעומק כל חומר לפני שבוחר לגעת בו..
לסייקל הראשון שלי הגעתי עם ידע רחב שלא מוצא היום גם בסייקליסיטים מנוסים
הניהול של החומר מאוד מאוד מבוקר ובשליטה (למודאגים שביניכם),

אינסולין זה חומר מסוכן הרבה יותר מכל פפטיד או סטרואיד שקיים.אתה למעשה משבש את הפעולה של הלבלב שלך,ומכניס את עצמך לחלות בסוכרת סוג 1.קשה לי להאמין שאתה על 15 יחידות ביום ולא מרגיש.אלא אם כן אתה אוכל כמו ניצול שואה.

אני כרגע מנדב את עצמי לניסוי עצמי של אינסולין
קניתי מאיזה דילר עט נובוראפיד וקיבלתי פרוטוקול מאוד יסודי ומשקע ממבין עניין כלשהו
מאחר ואני מאמין לדילרים באותה מידת אמון פחות או יותר שאני רוכש לנשיא איראן...וגם אלה שכן מאמינים בהם מקבלים מאחרים שאין לך מושג מי הם ומה קורה בדרך
ואני נוטה לחשוד שהחומר שקיבלתי לא פעיל..

בלי להיכנס לחפירה מיותרת הפרוטוקול הסטנדרטי נע בין 10-15 יח' ביום מפוצל בוקר ולפני אימון

מלבד הזעה מוגברת שזו תוצאה גם של שימוש באנאבוליים שאני משלב לא מרגיש כמעט כלום..
לא פעם לאחר הזרקה של 7 יח בבוקר ממתין שעה וחצי...לא היפו ולא נעליים!

מאחר ונוצר בי הרושם שאינסולין זה חומר מאוד חזק שכן צריך להרגיש אשמח לשמוע מהמנוסים על אינדיקציות לחומר פעיל

בד"כ מזהה את החומר לפי הריח.. יש לו ריח שאי אפשר לפספס.... אינסולין

• פותח/ת השרשור
בד"כ מזהה את החומר לפי הריח.. יש לו ריח שאי אפשר לפספס.... אינסולין
אגב אותו הריח בדיוק שיש לגנוטרופין למי שהתנסה 😉

אני דיי משוכנע שזה אינסולין זה לא חומר ייקר שמזייפים
מה שאני חושד זה שהחומר הגיע בדרך לא דרך מחו"ל (בניגוד למה שסיפרו לי) והגיע אלי כבר במצב לא פעיל

מה שאני חושד זה שהחומר הגיע בדרך לא דרך מחו"ל (בניגוד למה שסיפרו לי) והגיע אלי כבר במצב לא פעיל

תנסה חד פעמי לקחת את כל ה 15 IU אחרי אימון תחכה 40 דק גג' אם לא מרגיש כלום.. כנראה שהחומר נהרס ( לא על אחריותי אם אתה מת ) <3

מהנסיון שלי, ההבדל היחידי שהרגשתי מלבד ההיפו כשמשכתי את הגבול זה הפאמפ עצמו באימון

• פותח/ת השרשור
תנסה חד פעמי לקחת את כל ה 15 IU אחרי אימון תחכה 40 דק גג' אם לא מרגיש כלום.. כנראה שהחומר נהרס ( לא על אחריותי אם אתה מת ) <3
אחי..
לקחתי בבוקר 8 יח על בטן ריקה וחיכיתי שעה וחצי (בפועל הייתי אמור לחכות חצי שעה..אבל בכל זאת מתוך חיבה עמוקה ל igf1) לא היפו ולא באטיח

אתה רוצה לבנות לי תכנית תזונה?? חח
תהיה רגוע אני יודע מה אני עושה

הרבה פחות..חח
אבל אתם סוטים מהנושא..זה שאני ילד רע טיפש ולא מחושב שפוגע בבריאות שלו זה נושא לדיון אחר
לא ביקשנו מבחן פסיכוטכני, רק היסטוריית שימוש 😉

• פותח/ת השרשור
לא ביקשנו מבחן פסיכוטכני, רק היסטוריית שימוש
היסטוריה די דלילה במחזורים..לא משהו שקרוב לרזומה שיכול לספק את רובכם ולמנוע מכם (כנראה 😉) למתוח ביקורת על עצם המחשבה בכיוון אינסולין
זה לא מנע ממני להתנסות בעבר לכמה חודשים בהורמון גדילה ובפפטידים נוספים
אבל באמת שלא הייתי רוצה לגרור את הדיון למקום של 'באיזה סייקל הגעת לגיל שאפשר להתחיל עם אינסולין .. ו/או למה אפשר להשיג גם בלי אינסולין'...

אני ילד גדול וכיום אני די נעול על זה שאינסולין הוא מסוג החומרים שאני רוצה לחוות
אשמח לשמוע מחבר'ה שהתנסו על סממנים שיעידו על חומר פעיל
כי קשה לי להאמין שהגוף שלי לא מגיב לחומר מסיבות אחרות וסממנים כגון פאמפ אדיר באימון..הזעה מוגברת..תיאבון הם סממנים שדי קשה לקבוע בהסתמך עליהם כאשר האינסולין משולב עם אנאבוליים
בעיקר מסקרן אותי
  1. האם ישנה אפשרות שבחומר פעיל לא בהכרח תתרחש היפוגליקמיה במקרים שתיארתי או תתרחש לעיתים רחוקות?
  2. האם מסיבות שונות משתמשים מסוימים לא מגיבים לאינסולין גם כאשר מדובר במנות גדולות יחסית..?? היום הזרקתי 15 יח' רבע שעה לפני האימון ואיך לומר....לא נפלו השמיים 😭

נערך לאחרונה:
היסטוריה די דלילה במחזורים..לא משהו שקרוב לרזומה שיכול לספק את רובכם ולמנוע מכם (כנראה 😉) למתוח ביקורת על עצם המחשבה בכיוון אינסולין
זה לא מנע ממני להתנסות בעבר לכמה חודשים בהורמון גדילה ובפפטידים נוספים
אבל באמת שלא הייתי רוצה לגרור את הדיון למקום של 'באיזה סייקל הגעת לגיל שאפשר להתחיל עם אינסולין .. ו/או למה אפשר להשיג גם בלי אינסולין'...

אני ילד גדול וכיום אני די נעול על זה שאינסולין הוא מסוג החומרים שאני רוצה לחוות
אשמח לשמוע מחבר'ה שהתנסו על סממנים שיעידו על חומר פעיל
כי קשה לי להאמין שהגוף שלי לא מגיב לחומר מסיבות אחרות וסממנים כגון פאמפ אדיר באימון..הזעה מוגברת..תיאבון הם סממנים שדי קשה לקבוע בהסתמך עליהם כאשר האינסולין משולב עם אנאבוליים
בעיקר מסקרן אותי
  1. האם ישנה אפשרות שבחומר פעיל לא בהכרח תתרחש היפוגליקמיה במקרים שתיארתי או תתרחש לעיתים רחוקות?
  2. האם מסיבות שונות משתמשים מסוימים לא מגיבים לאינסולין גם כאשר מדובר במנות גדולות יחסית..?? היום הזרקתי 15 יח' רבע שעה לפני האימון ואיך לומר....לא נפלו השמיים 😭
15 דק לפני אימון, ולא אכלת פחמימה? עד סוף האימון?

• פותח/ת השרשור
15 דק לפני אימון, ולא אכלת פחמימה? עד סוף האימון?
אוכל תפוח 10 דקות לפני ובנוסף יש את הסקופ וחצי חלבון שלאחר האימון ואת הליטר אמינו+קריאטין ו'שאר ירקות' של מהלך האימון...שעתים לפני הזריקה ארוחה מלאה....יש איתי תמיד בתיק דבש לחיץ למקרה חירום שלצערי הרב טרם הגיע 😡
אשמח בהזדמנות זו לשמוע על הפרוטוקול שלך

אגב את הזריקה של הבוקר לקחתי לא פעם על קיבה ריקה ולא הרגשתי היפו וגם לא רעב יוצא דופן
התחושה היחידה המוזרה שהרגשתי זו מין תחושת היי כזו באימון הראשון שבו הזרקתי אבל אני מניח שזה היה בראש:79nb:
היו לי גם תחושות עייפות ורעב אחרי אימון או שניים אבל לא משהו קיצוני...אני מניח שאינסולין זה חומר שלא אמור להיות ספק לגביו כאשר הוא עובד

נערך לאחרונה:

כשהוא אומר לך את זה , אתה צריך ישר לקבל תמונה כזאת בראש :
1.JPG

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית