הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרוטוקול אינסולין

ashasher

משתמש פעיל
959
485
נק' מוניטין:
700
959
485
אני כרגע מנדב את עצמי לניסוי עצמי של אינסולין
קניתי מאיזה דילר עט נובוראפיד וקיבלתי פרוטוקול מאוד יסודי ומשקע ממבין עניין כלשהו
מאחר ואני מאמין לדילרים באותה מידת אמון פחות או יותר שאני רוחש לנשיא איראן...וגם אלה שכן מאמינים בהם מקבלים מאחרים שאין לך מושג מי הם ומה קורה בדרך
לכן אני לא ממהר לקנות את הסיפור של "מה קרה לך אחי..הוצאתי את זה מבית מרקחת"
ואני נוטה לחשוד שהחומר שקיבלתי לא פעיל..

בלי להיכנס לחפירה מיותרת הפרוטוקול הסטנדרטי נע בין 10-15 יח' ביום מפוצל בוקר ולפני אימון

מלבד הזעה מוגברת שזו תוצאה גם של שימוש באנאבוליים שאני משלב לא מרגיש כמעט כלום..
לא פעם לאחר הזרקה של 7 יח בבוקר ממתין שעה וחצי...לא היפו ולא נעליים!

מאחר ונוצר בי הרושם שאינסולין זה חומר מאוד חזק שכן צריך להרגיש אשמח לשמוע מהמנוסים על אינדיקציות לחומר פעיל

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הוא עוד עושה לי ..." אני לקחתי אותו לבית מרקחת וחיכיתי לו עם הרכב בחוץ....הוציא לי את זה עם קרחונים" חחחח
כוס עאמאםםםם כל הדילרים.........היה לי מקור טוב דווקא אבל נעלם לי המניאק:cray:
הייתי מביא לבד אבל אינסולין זה לא חומר להזמין מחו"ל

נערך לאחרונה:
היסטוריה די דלילה במחזורים..לא משהו שקרוב לרזומה שיכול לספק את רובכם ולמנוע מכם (כנראה 😉) למתוח ביקורת על עצם המחשבה בכיוון אינסולין
זה לא מנע ממני להתנסות בעבר לכמה חודשים בהורמון גדילה ובפפטידים נוספים
אבל באמת שלא הייתי רוצה לגרור את הדיון למקום של 'באיזה סייקל הגעת לגיל שאפשר להתחיל עם אינסולין .. ו/או למה אפשר להשיג גם בלי אינסולין'...

אני ילד גדול וכיום אני די נעול על זה שאינסולין הוא מסוג החומרים שאני רוצה לחוות
אשמח לשמוע מחבר'ה שהתנסו על סממנים שיעידו על חומר פעיל
כי קשה לי להאמין שהגוף שלי לא מגיב לחומר מסיבות אחרות וסממנים כגון פאמפ אדיר באימון..הזעה מוגברת..תיאבון הם סממנים שדי קשה לקבוע בהסתמך עליהם כאשר האינסולין משולב עם אנאבוליים
בעיקר מסקרן אותי
  1. האם ישנה אפשרות שבחומר פעיל לא בהכרח תתרחש היפוגליקמיה במקרים שתיארתי או תתרחש לעיתים רחוקות?
  2. האם מסיבות שונות משתמשים מסוימים לא מגיבים לאינסולין גם כאשר מדובר במנות גדולות יחסית..?? היום הזרקתי 15 יח' רבע שעה לפני האימון ואיך לומר....לא נפלו השמיים 😭
15 יחידות ללא פחמימה אמורות להביא היפו לאחר כ-45 דקות של שימוש באינס המהיר של נורדי. ההיפו מרגיש כאובדן היתמצאות במרחב, רעידות, הזעה שיחריפו כל עוד לא תצרוך פחמימה.
נסה לתת 15iu ללא פחמימה לפני/אחרי ובדוק אם ההיפו מגיע.

15 יחידות ללא פחמימה אמורות להביא היפו לאחר כ-45 דקות של שימוש באינס המהיר של נורדי. ההיפו מרגיש כאובדן היתמצאות במרחב, רעידות, הזעה שיחריפו כל עוד לא תצרוך פחמימה.
נסה לתת 15iu ללא פחמימה לפני/אחרי ובדוק אם ההיפו מגיע.

image.jpeg ?

• פותח/ת השרשור
15 יחידות ללא פחמימה אמורות להביא היפו לאחר כ-45 דקות של שימוש באינס המהיר של נורדי
ואם זה של אפידרה או חברה אחרת (מהיר כמובן)? לא נראה משנה במיוחד..
על קיבה ריקה בלי לאכול 3 שעות לפני הזריקה זה אמור להביא להיפו כעבור כ 45 דק?
אני די סקפטי לגבי העט שבידי לאחר 11 ימי שימוש אבל בכל זאת אבדוק וגם את העט הבא שכבר בדרך לפני שאני סתם מתחיל להזריק לעצמי חומר לא פעיל

קודם כל תיקח את כל המינון במכה אחרי אימון, לא רואה שום סיבה לתת על הבוקר הקפצת אינסולין בגלל "הצום של השינה וכו"
בנוגע למקרה שלך, או שבאמת האינסולין נהרס, למרות שזה מצב לא שכיח כי בטמפרטורת חדר הוא יכול להישמר כמה שבועות בודדים, תבדוק תוקף גם.
יכול להיות אולי שהרגישות שלך לאינסולין נמוכה וזה בסדר כל אחד מקבל את זה אחרת, במקרה כזה הייתי שוקל לעלות מינון.
אני יכול להגיד על עצמי שגם לקחתי אינסולין לא הייתי מרגיש אותו רק לאחר שעה+ למרות שלא הכנסתי פחמימה כשעתיים שלוש לפני הזריקה עצמה, אבל ההיפו יבוא בסופו של דבר.
הייתי ממליץ לך לנסות לפי הפרוטוקול הבא:
החוק כמו שאתה יודע 10 גרם פחמימה פשוטה פר יחידת אחת של אינסולין (IU) ללא שומן כ4-5 שעות מרגע הזריקה, אבל בניגוד להרבה פרוטוקלים שאומרים להכניס את כל הכמות של הפחמימה מיד לאחר הזריקה פה הייתי עושה משהו אחר, מאחר והפיק מגיע שעתיים אחרי הייתי לוקח מיד אחרי זריקה כ30% מהפחמימה המומלצת ולאחר שעה וחצי בערך לוקח את ה 70% הנוספים, לא הגעתי להיפו פעם אחת ככה ולא עליתי בשומן בכלל, בשטח זה הוכיח את עצמו אבל שוב יש עוד הרבה פרוטוקולים.

ואם זה של אפידרה או חברה אחרת (מהיר כמובן)? לא נראה משנה במיוחד..
על קיבה ריקה בלי לאכול 3 שעות לפני הזריקה זה אמור להביא להיפו כעבור כ 45 דק?
אני די סקפטי לגבי העט שבידי לאחר 11 ימי שימוש אבל בכל זאת אבדוק וגם את העט הבא שכבר בדרך לפני שאני סתם מתחיל להזריק לעצמי חומר לא פעיל
אני השתמשתי במחסנית של Lili ותאמין לי זה האינס הכי חזק שהשתמשתי אי פעם . 4 יחידות הביאו אותי למצב של היפו וכמעט קרוב לעילפון
הנה המחסנית

קבצים מצורפים

• 20151027_213321.jpg
    20151027_213321.jpg
    KB 75.5 · צפיות: 183
  • פותח/ת השרשור
אני השתמשתי במחסנית של Lili ותאמין לי זה האינס הכי חזק שהשתמשתי אי פעם . 4 יחידות הביאו אותי למצב של היפו וכמעט קרוב לעילפון
ברוך שובך מעולם המתים...🙌 תן איזה אות או סימן
התגעגענו:79nb:
או שבאמת האינסולין נהרס, למרות שזה מצב לא שכיח כי בטמפרטורת חדר הוא יכול להישמר כמה שבועות בודדים,
נו ומי יכול להבטיח לך שהדילר ועוד כמה ידיים שהעטים עברו בדרך טיפלו בחומר כהלכה??
מספיק שהעט במצב סגור ישב מחוץ למקרר 5-6 שעות ולאחר מכן נשמר בקירור כחודש עד שנמצא קונה..
הקונה יקבל בדיוק מה שאני קיבלתי...כינים!!

נערך לאחרונה:
ברוך שובך מעולם המתים...🙌 תן איזה אות או סימן
התגעגענו:79nb:

נו ומי יכול להבטיח לך שהדילר ועד כמה ידיים שהעטים עברו בדרך טיפלו בחומר כהלכה??
מספיק שהעט במצב סגור ישב מחוץ למקרר 5-6 שעות ולאחר מכן נשמר בקירור כחודש עד שנמצא קונה..
הקונה יקבל בדיוק מה שאני קיבלתי...כינים!!

תחליף דילר חבר,
אתה אמור לדעת את זה הכי טוב .

• פותח/ת השרשור
תחליף דילר חבר,
אתה אמור לדעת את זה הכי טוב .
לא סובל דילרים..
מחפש חבר/ה רוקח/ת לקשר רציני עם אופציה לתמיכה
אז ככה...
לא שציפיתי יותר מידי...גם ככה מחכה לעט חדש שיגיע
בכל מקרה כדי ללמוד מהנושא החלטתי לנסות אתמול משהו שעוד לא עשיתי...
לקחתי 15iu שעה בערך אחרי אימון +סקופ וחצי חלבון עם שיבולת שועל ששתיתי מייד אחריו
ישבתי על המחשב עם כוס קפה והזמן רץ לי מהר...כעבור 45 דק שלא להפתעתי לא נרשמו שום ארועים מיוחדים

החלטתי לרדת מהעניין ולהיכנס להתקלח אבל כמה מיילים שהייתי אמור להגיב עליהם עיכבו אותי ופתאום כעבור שעה ו20 דק בערך הלב החל לדפוק באופן מודגש יותר...זיעה (קלה) עטפה אותי והרגשתי שמשהו קורה אבל לא מה שסיפרו לי..רחוק מזה

בכל מקרה אמרתי לעצמי שעד שיש הזדמנות לינוק מעט igf1 מהעט המסריח הזה..לא ננצל??
חיכיתי עוד 2 3 דקות ואז הגיעה חולשה נוראית ותחושת חוסר התמצאות..אם הייתי מניח את הראש על המיטה הייתי נרדם בשניה...ובמקביל גם תחושת רעב קיצונית ...הבנתי שהפעם זה רציני ורצתי למקרר להכין את האוכל במצב זמין
רציתי להמתין עוד כמה דקות אבל הרעב היה כ"כ קיצוני שיכולתי לאכול בנאדם אם לא היה לי אוכל במקרר ולא הצלחתי למשוך אפילו עוד דקה!!
מצאתי את עצמי טורף אורז וחזה עוף שבין לבין אני מנשנש כפיות גדושות של דבש לא מתוך פחד או רצון לאזן את רמות הסוכר.. הגוף פשוט דרש את זה ולא שאלתי שאלות
הכמויות שאכלתי ושתיתי היו בלתי נתפסות

הניסוי הזה מאוד ערער אותי..אם עד אתמול הייתי בטוח שהבעיה היא בחומר היום כבר לא בטוח
או שהוא חלש מידי
כי בשימוש של כמעט שבועיים לא הרגשתי ממנו כלום גם כשנלקח על קיבה ריקה בבוקר
גם עולה בי השאלה שאולי מינונים של 5-10IU או 15IU מפוצל לא בהכרח מספיקים למי ששוקל 92 קילו..על אף שהבנתי ממשתמש או שניים מנוסים שמספיקים בהחלט!

בקיצור.....מבולבלים?? גם אנחנו 😕

נערך לאחרונה:
לא סובל דילרים..
מחפש חבר/ה רוקח/ת לקשר רציני עם אופציה לתמיכה
אז ככה...
לא שציפיתי יותר מידי...גם ככה מחכה לעט חדש שיגיע
בכל מקרה כדי ללמוד מהנושא החלטתי לנסות אתמול משהו שעוד לא עשיתי...
לקחתי 15iu שעה בערך אחרי אימון +סקופ וחצי חלבון עם שיבולת שועל ששתיתי מייד אחריו
ישבתי על המחשב עם כוס קפה והזמן רץ לי מהר...כעבור 45 דק שלא להפתעתי לא נרשמו שום ארועים מיוחדים

החלטתי לרדת מהעניין ולהיכנס להתקלח אבל כמה מיילים שהייתי אמור להגיב עליהם עיכבו אותי ופתאום כעבור שעה ו20 דק בערך הלב החל לדפוק באופן מודגש יותר...זיעה (קלה) עטפה אותי והרגשתי שמשהו קורה אבל לא מה שסיפרו לי..רחוק מזה

בכל מקרה אמרתי לעצמי שעד שיש הזדמנות לינוק מעט igf1 מהעט המסריח הזה..לא ננצל??
חיכיתי עוד 2 3 דקות ואז הגיעה חולשה נוראית ותחושת חוסר התמצאות..אם הייתי מניח את הראש על המיטה הייתי נרדם בשניה...ובמקביל גם תחושת רעב קיצונית ...הבנתי שהפעם זה רציני ורצתי למקרר להכין את האוכל במצב זמין
רציתי להמתין עוד כמה דקות אבל הרעב היה כ"כ קיצוני שיכולתי לאכול בנאדם אם לא היה לי אוכל במקרר ולא הצלחתי למשוך אפילו עוד דקה!!
מצאתי את עצמי טורף אורז וחזה עוף שבין לבין אני מנשנש כפיות גדושות של דבש לא מתוך פחד או רצון לאזן את רמות הסוכר.. הגוף פשוט דרש את זה ולא שאלתי שאלות
הכמויות שאכלתי ושתיתי היו בלתי נתפסות

הניסוי הזה מאוד ערער אותי..אם עד אתמול הייתי בטוח שהבעיה היא בחומר היום כבר לא בטוח
או שהוא חלש מידי
כי בשימוש של כמעט שבועיים לא הרגשתי ממנו כלום גם כשנלקח על קיבה ריקה בבוקר
גם עולה בי השאלה שאולי מינונים של 5-10IU או 15IU מפוצל לא בהכרח מספיקים למי ששוקל 92 קילו..על אף שהבנתי ממשתמש או שניים מנוסים שמספיקים בהחלט!

בקיצור.....מבולבלים?? גם אנחנו 😕
בדיוק... 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית